=== ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ !!!!!!! Τιμητική διάκριση για τον τέως Υπουργό  Φίλιππο Πετσάλνικο!!!!!
=== Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ Πρέσβης Δρ Wolfgang Schultheiss απένειμε στις 2 Απριλίου 2009, εξ ονόματος του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας τον Μεγάλο Σταυρό της Αξίας με Αστέρα του Τάγματος της Αξίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στον κύριο Φίλιππο Πετσάλνικο.
=== Ο  Φίλιππος Πετσάλνικος είναι Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Πρόεδροςτης Μικτής Ελληνογερμανικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής. Έχει υπηρετήσει και στο παρελθόν σε πολλά υψηλά πολιτικά αξιώματα στην Ελλάδα μεταξύ άλλων ως Υπουργός Δικαιοσύνης, Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης. Ο κύριος Πετσάλνικος έχει πραγματοποιήσει μέρος των νομικών του σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Βόννης. Διατηρεί δεσμούς με τη Γερμανία σε πολλά επίπεδα και έχει διακριθεί για την εξαιρετική προσφορά του στις ελληνογερμανικές σχέσεις.
=== Την τελετή στην οικία του Πρέσβη τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κύριος Δημήτρης Σιούφας.

 === ΠΗΓΗ????? Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΟΦΚΟΡΣ!!!…. ΓΑΜΩΤΟ…..

 === Ούτε η τότε ασήμαντη ιδιότητά του, σαν προέδρου της σαχλής Ελληνογερμανικής κοινοβουλευτικής επιτροπής,
=== Ούτε το ότι ένα πολύ μικρό μέρος των σπουδών του στη Βόννη,
=== Ούτε η ….αφηρημένη διατήρηση δεσμών με την Γερμανία,

δικαιολογούν μια τόσο υψηλή διάκριση, που απονέμεται μόνο σε αρχηγό κράτους, για δήθεν εξαιρετική προσφορά του στις ελληνογερμανικές σχέσεις!!!!! Είδες τι μυστικά μας κρατούσαν οι γκαγκάδικες ρεζέρβες και φελοί και φούφουτοι πάσης φύσεως???…
Εκείνη τη χρονιά (κορύφωση Απρίλιος-Μάϊος 2009), είχαμε φουλ Χριστοφοράκο και φουλ Siemens!!!!

Απάντηση