=== Παρά τις επίμονες και επίπονες εξερευνήσεις του αρχιγκαγκά και του επιτελείου των 299 σοφών Εβραίων της Μάργκαρετ, αυτή που αντιστέκεται τελικά, με όλη τη δύναμη της παρθενίας της, δεν είναι άλλος, παρά αυτή τούτη η πρωθυπουργική καρέκλα…!!!

 === Από τη πρώτη μέρα που αποκάθηκε απάνω της ο Τζέφρι, χάρι σε κάτι μαγικές σκόνες που της έριξαν η Μάργκαρετ και οι 299 σοφοί Εβραίοι σύμβουλοι, η καρέκλα τάπαιξε από ερωτικής απόψεως και αυτοβούλως προσδέθηκε με στοργή και με αγάπη και πάνω απ’ όλα με έρωτα με το γλυκύτατο απόβρασμα του κακόφημου Άμστερνταμ.

 === Η ερωτευμένη καρέκλα, είναι η μόνη που ξέρει εκτός του συγκάτοικου στη φοιτητική γκαρσονιέρα Σαμαρά-ΜΠΕΝάκη, ότι και αντέξει μέχρι και αύριο 11-11-2011 να του κάνει κεκλεισμένων των θυρών όλα τα καμασούτρα, τότε σύμφωνα με κάθε ψευδοΠΑΣΟΚική ψυχανωμαλία, ο Τζέφρι Παπανδρέου συνεχίζει χωρίς συνέδριο και εσωκομματικές εκλογές να είναι πρόεδρος του ψευδοΠΑΣΟΚ. Αυτό το τελευταίο με το παγκόσμιο ρεκόρ από τα τρελά καραγκιοζιλίκια, δίνουν το σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ότι ο επόμενος πρωθυπουργός, στον οποίο θα παραδώσει ο Τζέφρι Παπανδρέου, δεν είναι άλλος από τον ….Τζέφρι Παπανδρέου!!!!

 === Ο Σαμαράς ήδη το δήλωσε: “ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ – ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ, ΚΙ’ ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ” !!!! Σας είπα και να προσέχετε: Ο ΓκαΓκαδισμός είναι μεταδοτικό νόσημα!!!

Απάντηση