=== Ο καραφελλός Καρατζαφέρης, έδωσε μεγάλη βάση στα όσα είπε πολύ νωρίτερα χθες ο κακλαμανφελλός για όλους τους φελλούς πλην εαυτού και προετοιμάστηκε δεόντως.

 === Ζώστηκε καμιά πενηνταριά μικροκάμερες, ψείρες και κοριούς, και όπως θα ακούσατε χθές, άλλαξε το δρομολόγιό του, προκειμένου να πάει στη σύσκεψη των φελλών που τελικά ματαιώθηκε, και μπήκε από άλλη πόρτα και ενδεχομένως, επειδή ο Άδωνις θα μπορούσε να γίνει και λοκατζής με όπισθεν ταχύτητες, δεν αποκλείεται να πήδηξαν τη μάντρα και τον πρόεδρο σαν τον Τοτό.

 === Με τακτικές μπάτμαν και Κατέλη, κινούμενοι σαν σκιές στις σκιές, έφτασαν μέχρι το ροζ καμαρίνι που είχε ο Παπούλιας για κάθε ειδική περίπτωση ερωτευμένων φελλών!!!

 === Εκεί, αυτός, ο Βορίδης και τα μυστήρια; του Άδωνις, τα είδαν όλα και γυμνά και πάθαν το σοκ της ζωής τους, που ανάγκασαν τον αλβανοεβραίο να βγει μετά από τη κυρίως έξοδο σαν κλέφτης, για να κάνει δηλώσεις  στους πειναλέους για αίμα τερματοφύλακες του Μπόμπολα, του Ψυχάρη, του Αλαφούζ.

 === Τι σημασία τώρα έχει αν δεν λέει κιχ σήμερα, για το τι μεσολάβησε και ξαναπήγε στον αχυράνθρωπο Παπούλια αποφασισμένος να μας ξανασώσει???… Στις λεπτομέρειες θα κολλήσουμε τώρα??? Μια ζωή Καρατζαφέρης δεν ήταν, που την παίζει χέρι-χέρι???

 === Ούτε ο ψευτόμαγκας Κακλαμάνης ένιωσε την ανάγκη, τώρα που δόθηκε η εντολή στον φελλό Παπαδήμιο, να τον ξαναπεί φελλό, όπως χθες…. Μια ζωή φελλός και αχυράνθρωπος ο Απόστολος της σιών.

Απάντηση