ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:

Μεγάλε τραπεζοσωτήρα. Μόλις ορκιστείς στο χρήμα που πιστεύεις, θέλω να σε ενημερώσω σε κάτι, γιατί τον Λοβέρδο δεν τον εμπιστεύομαι, διότι με έχει πείσει ότι είναι μεγάλο λαμόγιο και διαπλοκέας ολκής.

Μόλις έμαθα, ότι η γυναίκα του βουλευτή και μεγαλογιατρού και καταπράσινου κοπρίτη Δημήτρη Κρεμαστινού, η αειθαλής Τζένη Κουρέα Κρεμαστινού, που είναι διορισμένη αντιπρόεδρος και ασκούσα καθήκοντα προέδρου, του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων, κατά τα λοιπά γνωστού και ως ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., έκανε αμαρτωλό ρουσφέτι.

Η καταγγελία που μόλις έλλαβα, λέγει, ότι η κυρία δεν σέβεται τις προσπάθειες για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής οικονομικής εξυγίανσης και μόλις προχθές ΔΙΟΡΙΣΕ ΑΝΙΨΙ ΤΗΣ στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. που βεβαίως -βεβαίως το έχει κάνει τσιφλίκι της, όπως συμβαίνει με κάθε μεγαλόπρεπο κοπρίτη και κοπρίτισσα.

Τώρα, ως λέγει και ο φίλος μου «Τ.Ν.», αν ο διορισμός του ανιψιού συμβάλει στον έλεγχο και στη πρόληψη των νοσημάτων, της οικονομίας μας μη εξαιρουμένης, στο εξής και από τούδε, ΕΣΥ θα μας το πεις μακάκα τραπεζίτη με τις κουκούλες. Μόνο μη μας πεις πως το επίθετο «Κουρέας» της κυρίας, θα σε βοηθήσει να ξανακουρέψεις το πάντα ακούρευτο χρέος μας!!!!

Απάντηση