ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

11 Νοεμβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

— του Γιώργου Κασιμάτη, καθηγητή Συνταγμματολόγου
=== Εδώ και δυο χρόνια ο Ελληνικός Λαός ζει μια από τις πιο απάνθρωπες μορφές πολιτικής και οικονομικής βίας που ασκείται πάνω του και περνά μια από τις πιο επικίνδυνες για την υπόσταση της Ελλάδας στιγμές της νεότερης ιστορίας του.
 === Πριν από ενάμιση χρόνο, τα μεγάλα κέντρα του χρηματοοικονομικού συστήματα με τους εντολοδόχους του, το ΔΝΤ και την Ευρωζώνη με επικεφαλής της Γερμανία βρήκαν ώριμη την Ελλάδα και πρόθυμη την πολιτική της ηγεσία, για να επιβάλουν για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με τις μεθόδους του ψεύδους, της παραπλάνησης και της δημιουργίας πανικού και ενοχής, την τριτοκοσμική πολιτική τους που οδηγεί στην υποτέλεια της χώρας και στην εξαθλίωση του λαού. 

=== Από το Μάιο του 2010, είμαστε όλοι μάρτυρες του ειδεχθούς εγκλήματος που διαπράττεται συνεχώς, με την υπογραφή της κυβέρνησης, σε βάρος της Ελλάδας:
—-    Είμαστε μάρτυρες της σύναψης παράνομων και ανυπόστατων δανειακών συβάσεων, με παράνομους και εξευτελιστικούς για τη χώρα μας όρους και με παραβιάσεις θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου και θεμελιωδών αρχών του Συντάγματος και της ευρωπαϊκής και διεθνούς νομιμότητας.
—-     Είμαστε μάρτυρες συμφωνιών ολοκληρωτικής κηδεμόνευσης της Ελλάδας, με πλήρη κατάλυση της εξωτερικής και οικονομικής ανεξαρτησίας, με όρους παραίτησης από όλα τα δικαιώματα της εθνικής κυριαρχίας και δέσμευσης του συνόλου της δημόσιας περιουσίας.
—-    Είμαστε, τέλος, μάρτυρες διαρκούς και σοβαρής παραβίασης του δημοκρατικού πολιτεύματος, με απόκρυψη από το λαό των πραγματικών συμφωνιών και με παράκαμψη του αντιπροσωπευτικού σώματος.

Με βάση τις παράνομες και ανυπόστατες συμφωνίες δανεισμού, ασκείται, από το Μάιο του 2010, από την κυβέρνηση και την τρόικα μια απάνθρωπη εξουσία εκτός Συντάγματος και ευρωπαϊκής νομιμότητας, η οποία οδηγεί τη χώρα όλο και σε βαθύτερη οικονομική κρίση, επιβάλλει στο λαό όλο και πιο αβάσταχτα και απάνθρωπα βάρη και καθιστά, με συνεχή διόγκωση, το εθνικό χρέος όλο και πιο επαχθές. Στόχος όλων αυτών είναι:
–    Η ολοκληρωτική κηδεμόνευση της χώρας και η υποτέλεια της Ελλάδας.
–    Ο πλήρης έλεγχος της εξωτερικής και της οικονομικής πολιτικής της.
–    Η άλωση της δημόσιας περιουσίας και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της.
–    Η εξαθλίωση της συντριπτικής πλειονότητας του Ελληνικού Λαού.
–    Η εξάρθρωση του μεσαίου οικονομικού χώρου και η κατάληψη της ελληνικής αγοράς και των ελληνικών επιχειρηματικών μονάδων. Τελικός στόχος: Η ολοκληρωτική άλωση του εθνικού χώρου της οικονομίας από τα πολυεθνικά δίκτυα επιχειρήσεων και ο πλήρης αφελληνισμός της ελληνικής οικονομίας, ώστε να περιέλθει στον πλήρη έλεγχος της από τα κέντρα εξουσίας του υπερεθνικού χρηματοοικονομικού συστήματος.

Η άνομη και απάνθρωπη πολιτική άρχισε εδώ και δεκαπέντε μήνες να πλήττει απάνθρωπα την Ελλάδα και τους Έλληνες με τη συνέργεια της Κυβέρνησης και τη συγκατάνευση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Θύμα αυτού του εγκλήματος δεν είναι μόνο ορισμένες  μερίδες της ελληνικής κοινωνίας. Ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός είναι θύμα αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

Η πολιτική ηγεσία της χώρας δεν έδειξε μέχρι σήμερα μόνο την ανικανότητά της να αντιμετωπίσει τη νέα αυτή εισβολή κατά της Ελλάδας, αλλά το κύριο τμήμα της έδωσε και χείρα βοηθείας στους εισβολείς δανειστές μας για την επίτευξη των σκοπών τους.

Τελευταία είμαστε μάρτυρες του εξευτελισμού κάθε έννοιας πολιτικής και της αγαστής σύμπνοιας των κομμάτων εξουσίας στην αποδοχή χωρίς όρους των επονείδιστων δανειακών συμβάσεων, και των δεσμών με τα οποία οι δανειστές μας έδεσαν χειροπόδαρα την Ελλάδα. Έφτασαν στο σημείο να αποδεχτούν ακόμη και την τελευταία δανειακή σύμβαση χωρίς καν να γνωρίζουν -επισήμως, τουλάχιστον- τους νέους όρους, τα νέα δεσμά και τα νέα μέτρα που επιβάλλει στην Ελλάδα και στον Ελληνικό Λαό. Η παράδοση της χώρας στη βουλιμία των δανειστών μας είναι ολοκληρωτική!

Όλοι παρακολουθούμε το πρόσφατο θέατρο που παίζουν τα ξένα κέντρα εξουσίας με την κυβέρνηση σε βάρος του Ελληνικού Λαού: Η πολιτική μας ηγεσία έγινε περίγελος. Το πρώτο όργανο της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, η Βουλή των Ελλήνων  εξευτελίστηκε. Οι πιο πολλοί βουλευτές αγωνίζονται για την καρέκλα τους. Τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας, αφού αποδέχτηκαν με βαθιά υπόκλιση όλες τις δανειακές συμβάσεις με όλους τους επονείδιστους όρους και αφού αποδέχτηκαν πρόθυμα τα δεσμά εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας και την ολοκληρωτική κηδεμόνευση της Ελλάδας, παλεύουν μόνο για την εξουσία.  Εντωμεταξύ: Η Ελλάδα συκοφαντείται, λοιδορείται και υβρίζεται διεθνώς και εκβιάζεται από τους δανειστές της. Η ελληνική οικονομία αφελληνίζεται  και ο Ελληνικός Λαός  βυθίζεται κάθε μέρα όλο και πιο βαθιά στη φτώχια.

Ο Ελληνικός Λαός δεν μπορεί πια να περιμένει την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του και της κυριαρχίας του από τη σημερινή πολιτική ηγεσία εξουσίας. Ούτε το πολίτευμα λειτουργεί, ούτε τα όργανα του πολιτεύματος. Κάποιες αδύναμες φωνές στη Βουλή δεν ακούγονται, χάνονται ή θάβονται. Όταν η Δημοκρατία δε λειτουργεί και η λαϊκή κυριαρχία φαλκιδεύεται, το Σύνταγμα, με το ακροτελεύτιο άρθρο του, αναγνωρίζει το δικαίωμα και επιβάλλει την υποχρέωση στο Λαό να υπερασπιστεί μόνος του, με τις δικές του δυνάμεις, τα κυριαρχικά του δικαιώματα και τη δημοκρατία.

Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι η ώρα του Λαού ήλθε!
Με πλήρη συνείδηση των ευθυνών του πολίτη, σύμφωνα με την τελευταία και ύπατη επιταγή του Συντάγματος, σας καλούμε
σ ε  α ν τ ί σ τ α σ η
κατά της αθέμιτης καταπάτησης των κυριαρχικών και ζωτικής σημασίας δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, με τους ακόλουθους στόχους:

  1. Να πολεμήσομε με όλες τις δυνάμεις μας την πολιτική ηγεσία και την πολιτική κηδεμόνευσης της Ελλάδας.
  2. Να ενημερώσομε σωστά τον Ελληνικό Λαό για τα δεσμά και τα απάνθρωπα μέτρα που επιβάλλουν οι δανειακές συμβάσεις με την υπογραφή της Ελληνικής Κυβέρνησης, ώστε να συνειδητοποιηθεί η ανάγκη καταγγελίας τους και μη αναγνώρισης του επαχθούς και παράνομου χρέους.
  3. Να ξεγυμνώσομε τα εκβιαστικά διλήμματα και ψεύδη με τα οποία μας βομβαρδίζουν καθημερινά οι δανειστές μας και οι επίδοξοι εκμεταλλευτές της περιουσίας του Ελληνικού Λαού, με επικεφαλής τη Γερμανία, και να πούμε όχι στους εκβιασμούς.
  4. Να εκπονήσομε μέσα και τρόπους και να οργανώσομε δράσεις λαϊκής αντίστασης  κατά της παράνομης επιβολής βαρών στον Ελληνικό, της κηδεμόνευσης της Ελλάδας, της εξάρθρωσης του μεσαίου οικονομικού χώρου και αφελληνισμού της δημόσιας περιουσίας και της ελληνικής οικονομίας.
  5. Να προβάλλομε σθεναρά εμπόδια εφαρμογής των αθέμιτων μέτρων εξαθλίωσης των ευρύτερων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας.
  6. Να στηρίξομε και να προαγάγομε τη δημιουργία πολιτικής που θα οδηγήσει στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας και στην ποιοτική ανάπτυξη του πολιτισμού.
  7. Να στηρίξομε την πολιτική αναδιοργάνωσης του κράτους και του ευρύτερου δημόσιου τομέα σε σύγχρονες βάσεις, ώστε να μπορέσουν να ασκήσουν τον κοινωνικό και τον πολιτικό ρόλο τους.

Πρέπει όλοι οι Έλληνες να συνειδητοποιήσομε ότι η Η Ελλάδα έχει πλούτο. Πλούτος της είναι οι δυνατότητές της. Η Ελλάδα δε χρεοκόπησε – η πολιτική ηγεσία της χρεοκόπησε.

Η Ελλάδα και θέλει και μπορεί !

Απάντηση