=== Όταν ο/η κάθε πρασινομαλάκας, για να δικαιολογήσει τις κομπίνες του μαζί με τον Λοβέρδο, αναφέρει τον όρο «ΑΓΟΡΕΣ», οφείλει να ξέρει ότι αναφέρεται στις ….χρηματιστηριακές αγορές και πουθενά αλλού. Αν δεν το καταλαβαίνει να πάει στο σπίτι της η ασυνάρτητη πράσινη κότα, μαζί με τον πολυαπασχολούμενο στις υπηρεσίες της 2ης ΥΠΕ Νομικό Σύμβουλο της συμφοράς μας. Είτε το καταλαβαίνει είτε όχι, αφόσον εκστομεί τον όρο «ΑΓΟΡΕΣ» ο/η κόπανος, οφείλει να κάνει και την ανάλογη συνδεσμολογία με τις λοιπές αρλούμπες που γράφει σε ένα έγγραφο, που συντάχθηκε για να νομιμοποιήσει τα λοβέρδικα κόλπα στη κατεδάφιση του ΕΣΥ.

 === Η πρόεδρος του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού (ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΕΓΓΡΕΛΗ), ενός 100% κρατικού ΝΠΙΔ, που κατασκευάστηκε πριν από αρκετά χρόνια, μέσα σε ακίνητα δημόσιων υγειονομικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών, για να καλύπτει εξειδικευμένες εργαστηριακές ανάγκες βρεφών, νηπίων και παιδιών, στα πλαίσια του κρατικού ΕΣΥ, αντί να απευθυνθεί στον κοπρίτη υπουργό που τη διόρισε για να ζητήσει τα σβηστά φώτα του, έστειλε τις τεχνηέντως κατευθυνόμενες απορίες της στον …ιδιώτη νομικό σύμβουλο του Ι.Υ.Π., ο οποίος συγχρόνως είναι και νομικός σύμβουλος της 2ης ΥΠΕ του υπουργείου του Λοβέρδου (και μη τολμήσει καμιά κουφάλα να μου φέρει αντιρρήσεις γιατί έχω συλλέξει το αναγκαίο υλικό), καθώς επίσης, είναι και νομικός σύμβουλος, και άλλων επί μέρους υπηρεσιών και φορέων του ΕΣΥ – Υ.ΠΕ.

Ως φαίνεται είναι σημαντικός για τον πράσινο βούρκο ο Στρατής Σημαντήρας. Ο περί ου ο λόγος νομικός σύμβουλος εν γένει της ψευδοΠΑΣΟΚρατορίας και της συνολικής πλέον ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ, έστειλε μια δακρύβρεχτη απάντηση στα επιτηδευμένα ερωτήματα της Χρυσάνθης Μεγγρέλη, ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ!!!!!!!!, για το πως η Χρυσάνθη θα γίνει σύγχρονος Ηρώδης και θα κάνει σε νέα έκδοση τις σφαγές των νηπίων επί το βέλτιστο, αφού θα συμπεριλαμβάνει συγχρόνως και τις σφαγές των γονέων και κηδεμόνων, των οποίων τα ασφαλιστικά ταμεία δεν είναι, λέει το βλήμα, συμβεβλημένα με το Ι.Υ.Π. ή τυχαίνει να μην έχουν στον ήλιο μοίρα!!!! Έτσι λέει ο φούστης, τη στιγμή που για τις αγαθοεργίες και φιλανθρωπίες -ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ- της Βαρδινογιάννη, λεφτά ….υπάρχουν!!!!!

Τώρα η μη σύννομη «κυρία», γράφοντας στα παλιά της υποδήματα την εφαρμοζόμενη πρακτική και ενώ έχει τις δικές της τεράστιες ευθύνες για τη μη υποβολή προτάσεων έκδοσης των αναγκαίων Προεδρικών Διαταγμάτων, θα επιχειρήσει να εφαρμόσει ως θέσφατο, τις ασυνάρτητες και αλληλοσυγκρουόμενες μακακίες του νομικού συμβούλου, τις οποίες ένας φυσιολογικός άνθρωπος ούτε σε κατάσταση πλήρους μέθης δεν θα έλεγε, για να κάνει ΤΑΜΕΙΟ η πρόεδρος, αν ο Λοβέρδος της κάνει περικοπές και δεν φτάνουν οι χρηματοδοτήσεις για προσλήψεις …ανιψιών!!!!!!

Το κείμενο που υπογράφει ο νομικός σύμβουλος του Ι.Υ.Π. και πολλών άλλων ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, σε καμία περίπτωση δεν είναι σύννομο και δεν περιλαμβάνει εκείνα τα γνωρίσματα που πρέπει να έχει μια γνωμάτευση ενός ειδικού, για νομιμοποίηση εσόδων και δαπανών ενός 100% κρατικού ΝΠΙΔ.

==================

ΣΧΟΛΙΟ «Τ.Ν.» 14-11-2011

Αυτά που λές για τον άγνωστό μου δικηγόρο της ΥΠΕ που είναι ουσιαστικά δικηγόρος της ανομίας είναι το ΤΙΠΟΤΕ μπροστά σε άλλους δικηγόρους της ληστο-συμμορίας των δικηγόρων των νοσοκομείων. 
Ημουν από εκείνους που έλεγαν οτι ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ θα έβαζε ΤΑΞΗ. Δεν έκανε ΤΙΠΟΤΕ.
Παρέδωσε το ΕΣΥ στους ΛΗΣΤΕΣ κάθε τύπου (φαρμάκων-γιατρών-πανεπιστημίου-κλινικαρχών). Και τώρα τον απασχολεί ΕΝΑ ΘΕΜΑ. Να ξεγελάσει την Β Αθηνών και ΠΑΛΙ.

Απάντηση