Δεν είναι μόνο το αυγό…. Τώρα βλέπουμε και τα βυζιά του φιδιού. Μια τεράστια ταΐστρα, που εκτρέφει με θράσος τους νέους Ευρωπαίους δικτατορίσκους!!!

Θράσος, γιατί δείχνουν ξανά ξεδιάντροπα το που μας γράφουν. Λες και το πρόβλημα ενός λαού ήταν μονάχα ένας Εβραίος ΓκαΓκάς, τον οποίο έτσι κι’ αλλιώς το ίδιο σάπιο σύστημα μας τον είχε φυτέψει.

Απτόητοι!!!! Κατά 99% η διεφθαρμένη κυβέρνηση παρέμεινε ίδια και προσαυξήθηκε με ακόμα 5-6 φασισταριά του κερατά και με πατέντα Λεπέν!!! Όχι ότι από τις ηγεσίες των άλλων κομμάτων έλειπαν οι εβραιοναζί, αλλά εδώ είναι το θράσος που μετράμε και οφείλουμε να το ανταποδώσουμε χωρίς να λογαριάζουμε συνέπειες. Για την Εβραιότητα του ΜΠΕΝιζέλου, του Σαμαρά- ΜΠΕΝάκη και του Καρατζαφέρ τα έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά που να φανταστούμε τις ακρότητες των σάπιων εγκεφάλων των νεοναζί σιωνιστών τραπεζιτών. Η τριπλή συγκατοίκηση όλων των φασιστικών στοιχείων από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., ήταν ότι πιο αρρωστημένο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Η απόλυτη φασιστική σχιζοφρένεια της κατεστημένης σαπίλας και διαφθοράς!!!

Και ψέμα στο ψέμα και ληστείες χωρίς σταματημό!!!… Να μας σώσουν!!!… Από τι και από ποιους ρε κακοποιά στοιχεία??? Από πότε σωτήρες τα ίδια τα λαμόγια????

Μιλούσα για εξέγερση με κάθε μέσο -ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ- σε χρόνο που ακόμα κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τόση πώρωση!!! Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να περιγράψω το τι πρέπει να κάνουμε εναντίον της χούντας. Αν τα περιγράψω εδώ, σε λίγη ώρα θα με μπαγλαρώσουν.

Κάθε χούντα χρειάζεται 3 άξονες για να επικρατήσει. Οι σιωνιστικές συμμορίες ΜΠΕΝιζέλου, Σαμαρά-ΜΠΕΝάκη και Καρατζαφέρ, είναι η σύγχρονη χούντα που πρέπει να γκρεμίσουμε.

ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.

ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΑ – ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑ – ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Απάντηση