=== Μετά τη χούντα, την οποία ευδοκίμως μετά χαράς επολέμησα και μετά αποκοιμήθηκα, εφύτρωσαν φρούτα πολλά και ποικίλα, σαρκοφάγα και αθυρόστομα και πολύ του τσαμπουκά, παρότι απολύτως άκαπνα κατά της χούντας. Με τι ευκολία ξεθηκάρησαν μαχαίρας και λογοβομβίδας κατά οποιουδήποτε μεταχουντικού καθεστώτος, με επίκληση έναν αόριστο αντιχουντισμό, δε λέγεται!!! Έτσι και τους άκουγες ως αδαής, δεν υπήρχε περίπτωση να μη τους φαντασιωθείς ότι μπορεί και να είχαν εκτελέσει καμιά 200ριά παρακρατικούς της χούντας εν γένει.

 === Κορυφαίοι στο είδος τα αμέσως μετά τη χούντα «ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ» της ιδιωτικής ραδιοφωνίας, Θανάσης Λάλας και Λάμπης Ταγματάρχης. Όποιον και να πιαναν στον στόμα τους του ξέσκιζαν τα κωλοβάρδουλα κι’ ας μη καταλάβαινες το γιατί. Το λέγειν έχει σημασία κι’ αμέσως σκεφτόσουν: «δε μπορεί, κάτι θα έχουν κάνει»!!!!

 === Ξαφνικά ΓΙΟΚ!!! Πάπαλα τα πολύ κακά παιδιά που μεγάλωσαν πλουσιοπαρόχως, χωρίς ποτέ να μάθουμε το πόσο καλά τους πλήρωνε η ιδιωτική ραδιοφωνία…. Κανένας δεν τους έδιωξε, και ποιος να τολμήσει κατά αυτών που φέρονταν σαν ιδιοκτήτες των X-FILES!!!!! Κανέναν καυγά δεν σκέφθηκαν για μεταξύ τους…. Έτσι με το τίποτα, ΤΣΑΦ και πάπαλαααα…..

 === Για ολίγον, διότι ένα, άντε δύο αστέρια και αστεροειδής του Δαβίδ, δεν πάνε στράφι στα καλά του καθουμένου, αλλά εκεί που χάνονται, αίφνις εμφανίζεται το ραγδαίο τους και η αστρονομική τους αναρρίχηση παντού κι’ από παντού. Χρήμα άφθονο, θέσεις τρελές για πολύ κακά παιδιά και μια προκοπή μη αναμενόμενη. Ξαφνικά τους κοίταζες και αμέσως καταλάβαινες τι θα πει κατεστημένο και σαπίλα και διαφθορά και της Πόπης και της Πέπης το κάγκελο. Είναι φυσικό, ότι τέτοιους κώλους δεν τους χωράει η ίδια καρέκλα, ακόμη κι’ αν είναι προσφορά της Πόπης και κάθε πουτάνας εξουσίας!!!!… Κράτησαν όμως δεσμό!!! Και οι δυο τους έχουν φορέσει ότι μαλακία σκελετό γυαλιού μπορείς να φανταστείς!!! Το κράτος μπορεί να ξεχνά, αλλά η πραγματικά πουτάνα εξουσία, η εξουσία της διαφθοράς, ξέρει και ανταμούβει τους κοπρίτες της.

 === ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΣΗΜΙΤΕΣ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΤΡΕΗΔΕΣ, ΜΑΣ ΕΝΘΥΜΊΖΕΙ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ:

Απάντηση