Το βράδυ της Δευτέρας κατά τις 11.00′ περίπου, ακριβώς έξω από τη πόρτα του πολιτικού γραφείου της αναπληρώτριας υπουργού εξωτερικών Ελάϊζα Ξενογιαννακοπούλου, έπαθε έκρηξη ένα γκαζάκι του καφέ. Ούτε καν έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας, στην οδό Σόλωνος αριθ. 46 παρακαλώ και εν Αθήναις!!! Στον 4ο όροφο!!!

Η Ελάϊζα πρόλαβε και τόσκασε ξεμαλλιασμένη, πριν χυθεί ο καϊφές. Ατάκα κι’ επιτόπου, στη ….φρουρούμενη οικοδομή, έφτασεν η κρατική ασφάλεια και η αντιτρομοκρατική με αλλοδαπό προσωπικό, για να εξετάσει την ελαττωματικότητα του καϊφέ, η οποία προκάλεσε την έκρηξη στο γκαζάκι!!!

Από τη πλευρά τους, μέσω του ΣΕΒ, οι Λουμίδης, Μπράβος και έτεροι 40 κατασκευαστές και εισαγωγείς καϊφέ από τη Ναμίμπια, όπου οι φυτείες ανήκουν σε Ισραηλινούς, προσφέρθηκαν να αντικαταστήσουν αφιλοκερδώς τον χυμένο καϊφέ της ξεμαλλιασμένης Ελάϊζα και υπουργού με φρεσκοκομμένου, ακόμα και με φραπέ και καπουτσίνο, αρκεί τα ονόματά τους να συμπεριληφθούν στους επίσημους χρυσούς χορηγούς, σε περίπτωση που η Ελάϊζα διαδεχθεί τον Εβραίο ΓκαΓκά και Τζέφρι, στη προοεδρία του ΠΑΣΟΚ!!!!!

Αντίστοιχη κίνηση φιλοπατρίας και αυταπάρνησης επέδειξε και η κατασκευάστρια εταιρεία φιαλών υγραερίου, η οποία εκτός από αντικατάσταση της σκασμένης φιάλης, προσφέρθηκε να βάλει στην Ελάϊζα και αεριοκίνηση!!!!

Μικρές ζημιές προξενήθηκαν στη χέστρα της Ελάϊζα από ευκοίλιαν, από υπάλληλόν της, όστις είχε καταφύγει εκεί προ της εκρήξεως και δεν πήρε χαμπάρι ουδέν, μέχρι που τον έσωσεν η πυροσβεστική, μια και δεν είχε τι να κάνει!!!

Κατόπιν αυτού, ο φίλος της Ελάϊζα Ξενογιαννακοπούλου, ο περιβόητος Λοβέρδος, διεμήνυσε πανταχού, ότι δεν επιθυμεί να διαδεχθεί τον ΓκαΓκά και Τζέφρι στην προεδρία.

….Δεν μας παρατάς ρε Ελάϊζα…. Όλα τάχουμε ο ηρωισμός μιας γκαγκάδας μας μάρανε τώρα….

Απάντηση