Ο δικηγόρος του διαβόλου υγείας

17 Νοεμβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

 === Είδαμε τον δικηγόρο του διαβόλου…, συγγνώμη του Λοβέρδου και μεγάλου αριθμού μονάδων υγείας, στην ανάρτηση  Περίεργες αλληλογραφίες της προέδρου του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού (Ι.Υ.Π.), με κρατικοδίαιτο δικηγόρο, για να προσαρμοστεί το κρατικοδίαιτο ίδρυμα στις ….χρηματιστηριακές αγορές!!!

 === Φαίνεται ότι είναι φρούτο φόρσαίζονς, αφού τον συναντάμε σε πολλές περιπτώσεις. Ας δούμε ακόμα μια καταγγελία για τον κοπρίτη:

 === Ο Σύγχρονος Καιάδας. Γνωμοδότηση τερατώδους αγριότητας του γνωστού μας κ. Σημαντήρη
=== Αντιγράφουμε από το ygeianet

 === Ο κ. Σ. Σημαντήρης είναι δικηγόρος και γνωμοδοτεί για υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας. Μόνιμη επωδός σε όλες τις γνωμοδοτήσεις του είναι πως το κράτος αποτελεί έναν απόλυτα αξιόπιστο και φερέγγυο εργοδότη (!!), συνεπώς οι εργαζόμενοι, ακόμη και όταν είναι απλήρωτοι, δεν επιτρέπεται να κινητοποιούνται. Τέτοιες γνωμοδοτήσεις εξυπηρετούν βεβαίως τις Διοικήσεις Νοσοκομείων, οι οποίες τις αξιοποιούν προκειμένου να απειλούν ότι θα προσφύγουν στα δικαστήρια, διότι οι επισχέσεις γιατρών για ανεξόφλητες εφημερίες είναι -κατά τον κ. Σημαντήρη- παράνομες και καταχρηστικές. 
 === Θα μπορούσε βεβαίως να ισχυριστεί κανείς πως πρόκειται για νομική άποψη, έστω ακραία και αντιδραστική.
 === Πρόσφατα όμως ο εν λόγω κύριος οδηγήθηκε σε πλήρη παρεκτροπή. Απαντώντας σε ερώτημα του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού, δίνει απαντήσεις τερατώδους αγριότητας. Αναφερόμενος στην αδυναμία γονέων να καταβάλουν τις εξειδικευμένες εξετάσεις που εκτελεί το Ινστιτούτο αναφέρει ότι πρέπει «..να παύσουν να υπάρχουν όσοι δεν μπορούν να βρουν τρόπο επιβίωσης».
 === Στη συνέχεια του κειμένου ακολουθούν νέα ολισθήματα, όλα διατυπωμένα με γλώσσα αγοραία, η οποία προσβάλλει βάναυσα την κοινωνική ευαισθησία αλλά και το νομικό μας πολιτισμό.
Αυτοί που αμείβουν τον κ. Σημαντήρη για να προμηθεύονται γνωμοδοτήσεις αυτής της ποιότητας οφείλουν να δώσουν άμεσα εξηγήσεις, όπως επίσης εξηγήσεις οφείλει και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ
Ο σύγχρονος  ολοκληρωτικός καπιταλισμός ,  έχει πετάξει πλέον από πάνω του το φερετζέ με τον οποίο αποπλανούσε και παραπλανούσε τους πολίτες και αποκαλύπτει Μερα με τη μερα  όλη την αγριότητά του.
Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αυτά που θα δούμε, αυτά που θα διαβάσουμε και  πολύ περισσότερο αυτά που θα βιώσουμε θα αποτελέσουν στο μέλλον  υλικό για σενάρια ταινιών τρόμου στα οποία ακόμη και αυτός ο ιδιοφυής Χίτσκοκ θα υποκλίνεται…….
Αναρτήθηκε από http://nosokomeiolimnou.gr/?p=12686

Απάντηση