Ο ΔΙΑ-ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗήηηηηςςςς και η διάλυση της ΕΦΕΕ επί ….δημοκρατίας της μεταδικτατορικής ΠΑΣΠ.
Ο Τζουμάκας, όπως αυτοδιαφημίζεται στο βιογραφικό του, αυτοπροσδιορίζεται σαν μέλος της “τριμελούς επιτροπής φοιτητών” που διαπραγματέφθηκε με τη χούντα την εκκένωση του Πολυτεχνείου “πριν την εισβολή”!!! Να μας πει και τους άλλους δύο….
Είναι αλήθεια, ότι εκείνη τη νύχτα, οι στρατιώτες έκκαναν “διάδρομο” και όλοι οι εγκλωβισμένοι βγήκαν και αποχώρησαν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ.
ΟΜΩΣ, την επόμενη και τη μεθεπόμενη μέρα έγινε της Πόπης. Δεκάδες συλλήψης και καταζητήσεις φοιτητών με …λίστες!!!! Η μπατσαρία χωρίς κόπο, με προδοσία ρουφιάνων που ήσαν μέσα στις επιτροπές, πήγε με το πάσο της σε συγκεκριμένες διευθύνσεις και συνελάμβανε φοιτητές που συμμετείχαν στην εξέγερση και τους πήγαινε στη Γενική Ασφάλεια και ΕΣΑ. Φούλαραν τα κρατητήρια και μάτωσαν οι ζωστήρες των σχιζοφρενών δεσμοφυλάκων πάνω στις πλάτες των κρατουμένων.
Η ΑντίΕΦΕΕ, άντεξε και υπήρχε και συντόνιζε στα δύσκολα χρόνια!!! Η ΕΦΕΕ του Τζουμέκα, του Παπουτσή, του Λαλιώτη, χρειάστηκε 4-5 χρόνια κομματικής δικτατορίας για να διαλυθεί και να εξαφανιστεί δια παντός!!! Μίλα μας γι’ αυτά τα χρόνια Τζουμάκα… Πες μας για τους ρουφιάνους που κατέδωσαν τους φοιτητές στη χούντα….  Πες μας γιατί μετά τη χούντα διαλύσατε την ΕΦΕΕ??? Κάτι θα ξέρεις…Τι σκατά πρόεδρος ήσουν…. Πες μας και για τις χιλιάδες διαγραφές της νεολαίας ΠΑΣΟΚ 1975-1977…. κι’ εκεί ξέρεις πολλά και ευθύνεσαι γιοα πολύ περισσότερα… ΚΟΠΡΙΤΗ.–

Ο ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 – ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΔΗΛΑΔΗ :
Tζουμάκας: Οι υπουργοί δεν ήθελαν να υπογράψουν το μνημόνιο….. Τους το επέβαλε η ηγεσία (Ο Παπανδρέου) !!!

Ακούστε τι είπε στο ΙΟΝΙΟΝ FM  και στην εκπομπή «Πρωινή Περίπολος», ο Στέφανος Τζουμάκας..
Εμείς είμαστε αντίθετοι με την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση.. είμαστε πολλοί δεκάδες….
Η πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ δεν θέλει αυτή την πολιτική
Φταίνε οι πολιτικοί:
Παπάρες είναι αυτά…
Φταίνε οι δεξιοί πολιτικοί είτε είναι στο ΠΑΣΟΚ είτε είναι στη Ν.Δ ..
Tζουμάκας: Οι υπουργοί δεν ήθελαν να υπογράψουν το μνημόνιο !!
Τους το επέβαλε η ηγεσία (Ο Παπανδρέου) !!!
Μόνο που τα λέει σε εμάς..
Γιατί δεν τα λέει στο ΠΑΣΟΚ;


Αναρτήθηκε από aristos – Έχω μάτια και βλέπω

Κι’ ερχόμαστε στον χθεσινό ΤΖΟΥΜΑΚΑ, στον ΤΖΟΥΜΑΚΑ του σήμερα!!! Τι του δίνουν και πίνει???
ΕΙΠΕ Ο ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ: “Έγινε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που επέβαλε έναν τραπεζίτη για πρωθυπουργό, το οποίο επιτελέσθηκε από μία ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ελεγχόμενη από καναλάρχες μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες, που οδήγησαν σε παραίτηση τον Γ. Παπανδρέου.
Ένας εκλεγμένος πρωθυπουργός δεν μπορεί να ανατρέπεται, αλλά πρέπει να κρίνεται από τον ελληνικό λαό, γιατί αυτός είναι ο κριτής όλων κανένας άλλος.
Ο Παπαδήμος ήταν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας όταν έγινε το πλιάτσικο στο Χρηματιστήριο και τα θαλασσοδάνεια.
Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να χρεωθεί τη μνημονιακή πολιτκή της κοινοβουλευτικής του ομάδας, καθώς ποτέ δεν συγκλήθηκαν το Εθνικό Συμβούλιο ή οι νομαρχιακές συνελεύσεις για το Μνημόνιο.”
ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ή ΓΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ή ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΚΛΗΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ????

Απάντηση