Προχθές, ανήμερα της 17ης Νοέμβρη, ο καθ’ ημάς νιου δεσπότης ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ, ανακοίνωσε την έκθεσή του για την Ελληνική οικονομία, περιγράφοντας το χάλι πουν την κατάντησαν, αυτός, εσύ, ο Τζέφρι Παπανδρέου, ο Παπαδήμος και τα ανά την οικουμένη αφεντικά τους.

Σε αυτήν την έκθεση, όπως δημοσιοποιήθηκε, ο κυβερνήτης της τρόϊκα των Εβραίων τραπεζιτών στην Ελλάδα ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ, περιποιείται ιδιαιτέρως, τον κοπρίτη ΑΝΤΙσυνταγματολόγο Λοβέρδο και το πορνείο που υπουργεύει, για το θάψιμο της υγείας μας!!! Έχοντας σε περίοπτη θέση της έκθεσής του τις εξωφρενικές ΛΟΓΩ ΜΙΖΑΣ δαπάνες για φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό, για τις οποίες επί χρόνια ουρλιάζουμε, ότι επί Αβραμόπουλου, επί Ξενογιαννακοπούλου ΚΑΙ ΕΠΙ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΑΝΤΙσυνταγματολόγου, το υπουργείο υγείας και τα δημόσια νοσοκομεία αγοράζουν με καπέλο + 1000%, ο τελευταίος πολιτικός απατεώνας του πρώην ΕΣΥ, καμώθηκε πως αντιδρά σαν τούβλο κακής ποιότητος.

Ξέρει ότι όλα τα εισαγόμενα φάρμακα, μπορούμε να τα παράγουμε ΝΟΜΙΜΑ σε ακριβή αντίγραφα εδώ στην Ελλάδα με ανύπαρκτο κόστος, αλλά επίσης ξέρει καλύτερα και από τον καθένα μας, ότι πραγματική κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι η συμμορία Εβραίων τραπεζιτών των Αθηνών και ότι αυτός είναι ένα φιλόδοξο πιόνι στα χέρια τους και δείτε αρρωστημένη πολιτική απατεωνίστικη φαντασία:

Το ciproxin, (και απ’ ότι ξέρω όλα τα cipro) είναι ένα φάρμακο, την πατέντα του οποίου κατέχει η εβραιογερμανική υπερφαρμακοβιομηχανία BAYER. Όμως με το υπάρχον παγκοσμίως σύστημα διακινήσεως και τιμολογήσεως των φαρμάκων, με μεγάλο αριθμό offshore εταιρειών και τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων παραγωγής, αυτό το φάρμακο το παράγει και ελέγχει παγκοσμίως τη τιμολόγησή του, κυρίως η καθαρά Ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία Teva Pharmaceuticals, η οποία έχει επεκταθεί και στις ΗΠΑ και φυσικά υπάρχει και στην Αθήνα, διότι δεν μπορούσε να απουσιάζει και να βλέπει εκ του μακρόθεν Πάγκαλο και Λομβέρδο να συντρώγουν το καταπέτασμα λόγω φιλοδοξίας αρχηγικής. Εκπροσωπείται εδώ από την Teva Pharmaceuticals Hellas.

Έτσι, για να δείξει ο υποψήφιος αναλώσιμος αρχηγός ότι το παλεύει, βγήκε κατόπιν ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧιας εορτής, για να μας πει, ότι αυτό το φάρμακο που το αγόραζε 20 EURO, τώρα ο μεγάλος αντισυνταγματολόγος θα το αγοράζει μόνο ….1,50 EURO….
ΩΡΑΙΑαααα!!!! Αλλά ο οικονομολογικός τούβλος δεν μας εξηγεί, το γιατί μέχρι τώρα το πλήρωνε προς 20 EURO το κουτάκι!!

ΩΡΑΙΑαααα!!!! Αλλά ο φωστήρας δεν μας εξηγεί αν καταλαβαίνει η γκλάβα του, ότι η μέχρι τώρα τιμολόγηση έστω του ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΥ φαρμάκου ήταν ληστεία, ούτε μας αποκαλύπτει το όνομα του ληστή και συνεργάτη του εν ταις συναλλαγαίς, ούτε τι σκέπτεται να κάνει με κάθε χρεωστούμενη κλεψιά!!!!….

ΩΡΑΙΑαααα!!!! Αλλά αυτή τη μέθοδο πουτανιά, την έχουν επαναλάβει ανεπιτυχώς στο παρελθόν οι Πάγκαλοι κοπρίτες Ξενογιαννακοπούλου και Αβραμόπουλος και τα κόστη φαρμακευτικών και υγειονομικών δαπανών, τραβούσαν και τραβούν την αυξητική τους ανηφόρα, αφού τα κλοπιμαία τα απεκόμιζαν με άλλες προμήθειες και μίζες εκλεκτές!!!! Εξού και το υπουργείο υγείας κατ’ αναλογία, ήταν νάμπερ ουάν για φούντο.

Αν Λοβέρδε και αντισυνταγματολόγε μας, δεν μας συνδυάσεις την ανακοίνωση με παραπομπή της μέχρι τώρα επιτροπής (ή και επιτροπών) προμηθειώ, μαζί με τον Σαμπατακάκη, μαζί με διοικητές νοσοκομείων στον αρμόδιο εισαγγελέα, αφού δέσεις χειροπόδαρα τον πρώην δικαστικό Ρακιντζή, ώστε να μη μπορέσει να επιχωματώσει το τεράστιο σκάνδαλο, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΧΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΡΧΗΓΟ, ΣΕ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΤΣΑΛΑΚΩΣΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ.Το να τα κάνεις πλακάκια με την Ισραηλινή Teva Pharmaceuticals για ένα φάρμακο, ενώ έχεις εκτροχιαστεί και έχεις κηρύξει πτώχευση, είναι εκ των ουκ άνευ….
Κοπρίτη, κατά παγκαλική έννοιαν βεβαίως, για κάθε περίπτωση απορίας….

Απάντηση