….Στη πράξη, τους …χαρίζουν τα χρέη!!!!! ΟΛΕ… ΟΛΕ… ΚΩΛΕ…. Geiasou Popis!!!!! Geiasou Levi!!!!  (στην εικόνα βλέπετε 4 από τις φοροδιαφεύγουσες, στα νύχια του σκληρού υπουργού οικονομικών!!!!)
=== ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ….. (ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ!!!!)

 === ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ….. ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ TAΜΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΘΑ “ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ” ΚΑΙ ΘΑ “ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ”…. ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ (ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ) ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ mast!!!!!!!

 === ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΠΑ….ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 600.000 ΕΥΡΩ (ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ 700.000).
 === ΑΠΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΠΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

 === ΠΟΙΝΗ??????????
3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ……….
ΠΛΗΡΩΣΕ 10.774 ΕΥΡΩ ΚΑΙ…….BACK TO LIFE!!!!!!!!!

 === ΠΕΡΙΠΟΥ, MONO 10 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΙΧΗΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ.
ΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΓΛΙΤΩΣΕ 630 € ΜΕ ΤΗ ….ΚΑΤΑΔΙΚΗ!!!!!!! ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕ!!!!!!

 === ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ…..(ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ…….ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ…….ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ……ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΚΙΝΗΤΟ….. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΕΣ (ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ) ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ…… ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ  ΑΓΟΡΑΣΤΗ, ΣΤΗ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΤΙΜΉ…..!!!!!

Αναρτήθηκε από ilotas – to sisaki

Απάντηση