=== Πάνω από 50.000 οι συνταξιοδοτήσεις στο δημόσιο φέτος…
=== Γιάννης Καντέλης
=== Σιωπηρή παράταση δύο ημερών θα δοθεί στους δημοσίους υπαλλήλους για να δηλώσουν τα χρόνια ασφάλισης τους εκτός δημοσίου, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης.

 === Στελέχη της κυβέρνησης εκτιμούν ότι η συντριπτική πλειονότητα των 30 χιλιάδων εφέδρων, θα προέλθει από όσους θα ενταχθούν στο προσυνταξιοδοτικό καθεστώς, μειώνοντας ταυτόχρονα αυτούς που θα απολυθούν μέσω της εφεδρείας, μετά από ένα χρόνο.

 === Οι συνταξιοδοτήσεις των δημοσίων υπαλλήλων αναμένεται φέτος να ξεπεράσουν τις 50 χιλιάδες.

 === Το μεγάλο θέμα της εφεδρείας στο δημόσιο ανοίγουν στις 11 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Τάσος Τέλλογλου και οι Νέοι Φάκελοι, με μία έρευνα που αποκαλύπτει πως αποφασίστηκε η εφεδρεία, ποιους αγγίζει και τι συμβαίνει όταν βάλει κανείς κάτω από το μικροσκόπιο το πως θα εφαρμοστεί το πολυσυζητημένο μέτρο σε μια δημόσια επιχείρηση.

 === Πηγή: nonews-news.blogspot.com

 === Αναρτήθηκε από το Arpaktiko

 === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Ο εκτός Δημοσίου χρόνος ασφάλισης, είναι κυρίως στο ΙΚΑ και δευτερευόντος στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ). Πως να υποβάλεις δήλωση χωρίς τη βεβαίωση καταμέτρησης του ΙΚΑ??? Το ακούραστο ΙΚΑ, χρειάζεται πάνω από 1 χρόνο για να βεβαιώσει, πολλές φορές χρειάζεται και 2 χρόνια!!! Έτσι και αρχίσουμε και τις εφεδρείες??? …άμησέ τα κι’ άφησέ τα!!! Αν δεν τα δηλώσει ο ασφαλισμένος χάνει (λένε οι χοντροπαπάρες) τον χρόνο ασφάλισής που δεν θα δηλώσουν.
Η πουτάνα που βγάζει τέτοια τελεσίγραφα, δηλωμένη είναι ή αδήλωτη????

Απάντηση