ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ — ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ
=== Αν φαγωνόντουσαν στο αβλεπί μου και εκτός ωτακουστικής μου εμβέλειας, οφκόρς και δεν θα μου έπεφτε λόγος. Όταν όμως ο/η κάθε καθίκης, χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ των αφεντικών του για να μου πρήζει τα ούμπαλα, ατούτα μου εξοργίζονται καθότι ευερέθιστα και βοηθούντος του ανέμου, τα νεύρα μου υπερχειλίζονται και χύνονται καταγής.
 === Μιλώ για τα νεοδημοκρατικά παιδία και τα αποπαίδια της πολυκατοικίας που όλους τους κακούς χωράει.
 === Είχαμε τη Ντόρα μετά-γκαγκά και προ-Παπαδήμου, να δίνει ίσα με 40 βρακιά ευρύχωρα και καλτσοδέτες ντούμπλεξ, για να διαδηλώσει τον φασισμό της και οργασμό έτοιμον για υπουργική καρέκλα, με πετσί ή ψάθα, αδιάφορο!!! Καθημερίς κι’ ολημερίς σε όλα  τα ΤιΒά, με άποψη και λύσσα τέτοια, που μόλις την άκουγες τη πολιτικίζουσα σκύλα να γαυγίζει, αμέσως αναζητούσες οποιονδήποτε Παπαδήμα για να σωθείς από τη πωρωμένη σύμμαχο του διαβόλου. Και σαν να μην έφτανε η σύμμαχος, νάσου και ο διάβολος πατήρ αυτοπροσώπως!!! Ο Μητσοτάκαρος της νάφθας και της καταψύξεως, βγήκε κι’ αυτός, για θερισμό χειμωνιάτικον, να τον δει ο κάθε συνταξιούχος, με ή άνευ συντάξεως, για να πάθει συγκοπή και να μάθει να μη δημιουργεί προβλήματα συνειδήσεως στη κοράκλα του. Η σατανική οικογένεια ήθελε να συγκυβερνήσει με τον ΓκαΓκά, αλλά έριχνε μπηχτές στον Σαμαρά, διότι απεχθάνεται τα γαϊδουρώδη σκεύη.
 === Δεν ήθελε περισσότερα και άλλη αφορμή ο ΣαμαροΜπενάκης και βάζει το εγώ του υπεράνω της πολλαπλής καταλήστευσης της πατρίδος μας (και ουχί του Ισραήλ του) και λέει ή αυτή ή εγώ. Αυτό άρεσε στον ΓκαΓκά, γιατί όσο βλαξ και να είναι, καταλάβαινε ότι υπάρχουν εκτός αυτού και χειρότεροι. Άρχισε να παίρνει ταπάνω του και να το παίζει υπομονετικός διαπραγματευτής, με αποτέλεσμα να κερδίζει χρόνο και να φύγει …παραμένοντας, όπως μεταξύ πρώτων προείπα!!! Τι Μέϊρκελ, τι Σαρκοζί, τι αποτυχημένοι λογιστές των Βρυξελλών!!!!… Άπαντες τάπαιξαν και παρακολουθούσαν άναυδοι τις ενθάδε εξελίξεις και άρχισαν να νιώθουν μικροί και τιποτένιοι, αφού ήσαν ανήμποροι να κατανοήσουν το σοβαρό πολιτικό μας σύστημα!!!… Αν ρωτήσεις έναν περιπτερά, θα σου πει φαρσί τα πάντα με το νι και με το σίγμα!!! Αν ρωτήσεις τον Σαρκοζί, θα κρυφτεί αμέσως στο Ελιζέ, με τη Κάρλα και 3 σοφέρ!!!
 === Μας βγήκε, ω!!! της εκπλήξεως, ο εξ αρχής προβλεφθείς με διαλείψεις Παπαδήμος και λέμε “ΟΥΦ!!! τη γλυτώσαμε από το Μητσοτακέϊκο και καταλάβαμε και πόσο γκαγκάς είναι και ο Σαμαράς των ΜΠΑΝάκηδων”….. Αμ, δε….
 === Ξαφνικά, ο σταγονίδιος Χατζηγάκης, ανακάλυψε ακροδεξιά σταγονίδια στη ΝουΔού!!! Θα πρέπει να έπαθε μεγάλο ΣΟΚ, αν του το είπανε εντελώς ξαφνικά… Γιατί επέμενε!!! Σου λέει, καλύτερος φασίστας ο Άδωνις από εμέ???
 === Πάει και καθαρίζει τον Χατζηγάκη ο Σαμαράς των ΜΠΕΝάκηδων κι’ εκεί μου νομίζαμε ότι θα ησυχάζαμε, μας προέκυψε ντέρμπι 4ης εθνικής!!! Ούτε που καταλάβαμε από πού και γιατί, έκανε επίθεση ο Κυριάκος (ΝΑΙ ο Κυριάκος Μητσοτάκης που θέλει να πάει με τη θυμωμένη μαμά-Ντόρα) κατά του κολλητού του Σαμαρά-ΜΠΕΝάκη, του (ρα)Φαήλου Κρανιδιώτη, εννοώντας ευθέως ότι τα λέει για τον Σαμαρά των ΜΠΕΝάκηδων που έκανε κυβερνητικό ρατσισμό εναντίον της μαμάς-Ντόρας. Και φυσικά δεν καταλάβαμε εξ αρχής, διότι η Ντόρα εκρύπτετο πλέον και βλέποντας μόνο τις πλάτες της, νομίζαμε ότι ήταν ο Μπάμπης ο μπετατζής!!!
 === Δεν ήθελε πολλά  κι ο (ρα)Φαήλος. Άλλωστε, μόνο το άρωμα της αλόγας να οσφρησθεί, παθαίνει ζαλάδες και δεν καταλαβαίνει πλέον τι λέει. Έτσι, αφού “έληξε” όπως “έληξε” το θέμα του Καμμένου, σήμερα πρωί-πρωί,  ο Σαμαράς και ΜΠΕΝάκης, βγήκε ό ίδιος προσωπικά για καβγά με το Μητσοτακέϊκο και ΛΕΕΙ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ: “ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΝ ΠΕΙΣ, ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ” !!!!

 === Ο Κυριάκος, θέλοντας να δείξει ότι κάτι έχει πάρει από τον Μητσοτάκαρο, κάνει όπισθεν, για να πάρει τη θέση του η μαμά, Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου, η οποία, ενώ έχει υπογράψει τα πάντα προ Παπαδήμου, χωρίς να της έχει ζητήσει κανένας τίποτα, και στέλνει κάθε πρώτη του μηνός και από μια ντουζίνα βρακιά ευρύχωρα που χωράνε όλον τον κακό τον κόσμο, και αυτοδεσμεύεται καθημερινά, ακόμα και με διαθήκη, ΣΗΜΕΡΑ, μετά την αγριάδα Σαμαρά-ΜΠΕΝάκη, βγήκε να ζητήσει τα πρακτικά των συνεδριάσεων του προδότη Παπούλια με τους προδότες πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να μάθει, ΤΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ  ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ!!!!

Απάντηση