Είμαι ΙΚΑτζής ασφαλισμένος και αδιόρθωτος! με ισόβια καταδίκη και όσο αντέξω!!!

Χρειαζόμουν συνταγή. Επί δέκα μέρες τηλεφωνούσα στη καρδιολόγο μου, στο κινητό της και στο ακίνητο άνευ αποτελέσματος. Μου έβγαζε αυτόματο τηλεφωνητή το ακίνητο και “κλειστόν” ή εκτός δικτύου το κινητό της!!! Έπαθα πανικό, διότι το kerlone είχε τελειώσει και το plavix και τα υπόλοιπα στα τελευταία τους!!!

Με τα πολλά, χθες τη πετυχαίνω επιστρέφουσα από το εξωτερικό της.

“Γιατρέ. Μου τελείωσαν τα φάρμακα, να περάσω για τη συνταγή” ???, η τυπική μου ερώτηση.

“Δεν γίνεται!!! Μου τελείωσε το όριο του ΙΚΑ, και θα ξαναγράψω συνταγές μετά τη πρώτη Δεκεμβρίου” η απάντηση της γιατρού….

“Να περάσω αύριο το πρωί από το ΙΚΑ, να μου γράψετε εκεί???” , ξαναρωτώ και μου λέγει “πέρνα”

Σήμερα πρωί-πρωί, 6.30′ π.μ., με μισή γουλιά καφέ στο στόμα, πάω άρον-άρον για το ιατρείο να προλάβω σειρά, η οποία όμως πάλι με είχε προλάβει από τις 4.20′ π.μ, τσεκαρισμένο!!! Τίγκα τα βιβλιάρια στο χαρτοκούτι… “Δύσκολα θα πάρεις νούμερο” με φώτισαν οι εκ του σκότους ορμώμενοι για να με προλάβουν!!!

Βράχος εγώ, με τη μέση σπασμένη, αλλά επισκευασμένη, κάθομαι εκεί μέχρι ώρα 8.00′!!! Ήρθε η προϊσταμένη (λες και έχει υφιστάμενες!!!) και ευτυχώς η τύχη είναι με τους ανάπηρους γενικώς. Κέρδισα νούμερο για τις 12.10΄μ.μ. Κάτι σαν τον λήγοντα στο λαϊκό ή αμορτί στο τζόκερ!!!!

Για όποιον χαζοφέρνει και θέλει μετάφραση, του εξηγώ με κατανόηση, ότι έπρεπε να περιμένω πριν η μέρα χαράξει σχεδόν 2 ώρες, απλώς για να πάρω ….σειρά, για τις 12.10 το μεσημέρι που θα …ξαναπάω. Οι μη ανάπηροι, πηγαίνουν από τις 4.20′ π.μ. για να είναι σίγουροι!!!!

Αν πάλι δεν κατάλαβες, τότε για θεραπευτική εξάσκηση, πρέπει να διαβάζεις 12 ορίντζιναλ αναρτήσεις και να προσεύχεσαι 3 φορές ημερησίως, να πάρει ο Κύριος τον Σπυρόπουλο με το μέρος του και φυσικά να τον κρατήσει επ’ άπειρον!!!!

Απάντηση