=== Αν μπειτε στην σελιδα του ΙΚΑ θα νομισετε οτι την εφτιαξε δωρεαν ενας blogger κρατηθείτε…. στοίχισε 2,2 εκατομμύρια ευρώ!!!!

  === Βέβαια ο τιμωρός των bloggers, Παπαϊωάννου δεν ξέρει τίποτα…
=== Εκτός από το σάιτ του ΙΚΑ, «χρυσάφι» έχει δαπανηθεί για δεκάδες ακόμα ιστοσελίδες δημόσιων φορέων. Για τα σάιτ του Εφετείου Αθηνών και Θεσσαλονίκης έχουν δοθεί 1.406.363 ευρώ, για εκείνο του υπουργείου Εξωτερικών 1.291.150 ευρώ, της Βουλής 1.120.000 ευρώ και του ΝΑΤ 900.000 ευρώ.
=== Παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε τι έχει συμβεί με τις ιστοσελίδες 33 επιμελητηρίων. Όλα, ως εκ θαύματος, κατασκευάστηκαν από μια και μόνο εταιρεία: Την Knowledge Broandband Services που εδρεύει στην Πάτρα!!!!

  === Η λίστα με το συνολικό κόστος κατασκευής ιστοσελίδων για τις ανάγκες υπουργείων και των φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα δεν είναι μόνο προκλητική στους χαλεπούς οικονομικά καιρούς που διανύουμε αλλά προκαλεί και άλλα ερωτήματα αν αναλογιστούμε ότι σε αρκετές περιπτώσεις, το κόστος κατασκευής των σελίδων αποφασίζεται και εγκρίνεται από τις διοικήσεις των ίδιων των φορέων.

Ακούστε απόσπασμα από Πέτρα Σκανδάλου» του zougla radio
Αναρτήθηκε από Bloggers Ενωμένοι

Απάντηση