=== …..Τώρα, που δεν είναι Δήμαρχος τα είδε όλα…! Να τον αφήσουμε εκεί, να μπορεί να τα βλέπει, διότι η δημαρχία έβλαπτε την όρασή του…!
=== Όχι ότι ο Μπουτάρ Σκατάρ Πασάς Θεσσαλονίκης πάει πίσω, αλλά είναι τοις πάσι γνωστόν, ότι ο επίσης σκατιάρης πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, είναι από τα πλέον ρυπαρά γαλάζια λαμόγια. Ξέρουμε επίσης, ότι ο μασόνος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, είχε τεράστια μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης εκατομμυρίων από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, σκάνδαλο για το οποίο έβαλε λυτούς και δεμένους, για να το φορτώσει σε συνεργάτη του των οικονομικών υπηρεσιών, προκειμένου να τη σκαπουλάρει.
=== Ο Παπαγεωργόπουλος έσκασε μύτη!!! Να υποθέσω ότι η μασονία Θεσσαλονίκης τον “ξελάσπωσε”???… Άν μπορούμε να πούμε ότι ξελασπώνεται ένας πολιτικός βόθρος…. Σημασία έχει ότι κάτι τον έκανε και ξεθάρεψε και άρχισε την αισχρή διαδικτυακή παρενόχληση και ξεκίνησε με οικολογικές ανησυχίες και πρασινάδες!!! Τι μας λέει για να ξεχάσουμε τη χαβούζα και τις λοβητούρες της δημαρχίας του??? ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ:

=== ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Β.:«Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ – ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ
=== Εδώ και ημέρες η ατμοσφαιρική ρύπανση στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο κόκκινο!
=== Σήμερα 21.11.11 έφθασε τα 220 pm10 όταν το όριο για επιβολή εκτάκτων μέτρων είναι τα 110 pm10!
=== Οι Θεσσαλονικείς αναπνέουν ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο αέρα και υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες.
=== Είναι γνωστό ότι η ρύπανση οφείλεται σε πολλούς λόγους, από το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας που δεν αντιμετωπίζεται από τους αρμόδιους (αστυνόμευση, έργα, υποθαλάσσια αρτηρία, εξωτερική περιφερειακή κ.λ.π.) μέχρι την καύση δια λόγους οικονομίας ξύλων από πολλούς συμπολίτες μας γεγονός που επιβαρύνει ιδιαίτερα την ατμόσφαιρα.
Και ενώ αυτή είναι η κατάσταση και ενώ η νόθευση του πετρελαίου δεν έχει αντιμετωπισθεί, έρχεται το Υπουργείο Περιβάλλοντος…. ….. …..
……. ……Εν πάσει περιπτώσει θα πρέπει κάποτε να συμφωνήσουμε ότι πάνω απ’ όλα είναι η υγεία των Θεσσαλονικέων.
Αν είναι έτσι, τότε ο Εισαγγελέας θα πρέπει να ζητήσει τα στοιχεία για την ατμοσφαιρική ρύπανση των τελευταίων ημερών στην πόλη μας και να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες, αφού οι υπεύθυνοι Φορείς για την υγεία των Θεσσαλονικέων κωφεύουν.»

=== ΕΤΣΙ Έεεεε??? Και γιατί ρε πολιτικέ καθίκι, δεν πήγαινες επί τόσα 12 χρόνια στον εισαγγελέα να καταμηνύσεις τις ρυπογόνες βιομηχανίες με ονόματα και διευθύνσεις???
=== ΕΤΣΙ Έεεεε??? Και γιατί δεν πας τώρα, έστω αύριο κι’ όλας, στον αρμόδιο εισαγγελέα, με στοιχεία που σίγουρα έχεις… ΝΑΙ ο Μπουτάρης κωφεύει!!! Εσύ τη κάνεις ρε κοπρίτη??? ή θέλεις να πιστέψουμε ότι 12 χρόνια δεν είσουν φορέας της δημοτικής αρχής??? ή θέλεις να πιστέψουμε, ότι έστω και σήμερα, σαν αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Θεσσαλονίκης, δεν είσαι υπεύθυνος φορέας, που υποχρεούσαι να πας στον εισαγγελέα να καταθέσεις τα στοιχεία που έχεις για τις ρυπογόνες βιομηχανίες????
Αν δεν πας να κάνεις αυτό που πρέπει, ώστε να κινηθεί η εισαγγελική διαδικασία, τότε τι σκατά φορέας είσαι??? Φορέας πορδών που τις αμολάς όπου νά’ναι ανεύθυνα, τώρα που δεν έχεις πιθανόν, πονοκεφάλους με εισαγγελικές διώξεις????
ΔΩΔΕΚΑ (12) χρόνια δήμαρχος και πόσο δημοτική αντιπολίτευση, σήμερα ανακάλυψες ρε φούστη το νέφος της Θεσσαλονίκης??? Και παριστάνεις τον ανεύθυνο??? Τώρα ανακάλυψες το νέφος ρε πολιτικό κάθαρμα????

Απάντηση