=== Ρακιντζή!!!… Να σε κάνω μια ερώτηξη???
 === Καπελέρη!!!… Να σε κάνω μια ερώτηξη???
 === Λοβέρδο!!!… Να σε κάνω μια ερώτηξη???
 === Για να με πείτε ένας – ένας και όλοι μαζί:  ΠΟΣΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ η ΥΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ του Καπελέρη), επί ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ από τότε που τους έπιασαν οι Επιθεωρητές της ΥΕΕ και από τότε, γιατί τους ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ??? Για να τους ΕΧΕΤΕ ΑΠΛΑ, ΜΟΝΙΜΩΣ,  ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ενώ έπρεπε να τους έχετε στείλει στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ???
 === ΤΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ για τους Πανεπιστημιακούς γιατρούς, με τα χίλια δυο μπλεξήματα????
 === Τι έκαναν οι Ιατρικοί Σύλλογοι, για όσα έχουν καταγγελθεί εκατοντάδες φορές???
 === Τι έκαναν τα νοσοκομεία, στα οποία “δουλεύουν” τα φακελάκια και στα οποία αυτά τα ασύλληπτα λαμόγια ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΟΙ, κάνουν ιατρεία με ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, μετέχουν σε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, σε ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ κλπ???… Οι ίδιες κλίκες διαχειρίζονται τις υποθέσεις που τους αφορούν και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.
=== ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ θρασύτατοι, φτάνουν στο σημείο να κάνουν ΔΩΡΕΕΣ με τα ΚΛΕΜΕΝΑ!!!…

 === ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΣΑΝ ΑΡΧΙΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ (ΥΕΕ) ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΑΡΑΕΙ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ, ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΑΛΟΙΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ???
=== (Με πορδές δεν βάφονται αυγά…. Με δημόσιες σχέσεις και τις ανώνυμες αρλούμπες που έλεγε και λέγει ΑΝΩΝΥΜΑ σε φίλους του δημοσιογράφους, για τους ασύλληπτους φοροφυγάδες του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΡΙΦΗ και ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ, κρατικά έσοδα δεν μαζεύονται) — “Τ.Ν.” —

Απάντηση