Καταπατητής του αιγιαλού ο Κώστας Σημίτης;;; …

25 Νοεμβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

=== Αν το δημοσίευμα που ακολουθεί αληθεύει τότε είμαστε όλοι για δέσιμο!

 === Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται ο πρώην σοσιαλιστής πρωθυπουργός μας ζητάει να του παραχωρηθεί ο αιγιαλός που βρίσκεται μπροστά από το εξοχικό του στους Αγίους Θεοδώρους.
=== Που τον βρήκες βρε αθεόφοβε και πόσα χρόνια νομίζεις πως θα ζήσεις;
=== Κανένας ποτέ δεν πήρε τίποτα μαζί του!
=== Αλήθεια θα βρεθεί δικαστής να υπογράψει αυτή την παραχώρηση;

 === Διαβάστε:

Ο Κ. Σημίτης θα αποκτήσει ιδιωτική παραλία στο εξοχικό του στους Αγίους Θεόδωρους της Κορινθίας. Αυτό αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «Πολίτης της Κορινθίας», η οποία αναφέρει ότι την Τετάρτη ο πρώην πρωθυπουργός αυτοπροσώπως κατέθεσε την σχετική αίτηση στην Κόρινθο, η οποία θα γίνει δεκτή.
Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ιδιωτική παραλία θέλει να αποκτήσει στο σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους ο Κώστας Σημίτης. Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στην Κόρινθο την περασμένη Τετάρτη προκειμένου να καταθέσει αίτημα παραχώρησης του αιγιαλού που βρίσκεται μπροστά από το σπίτι του. Βέβαια το Σύνταγμα λέει άλλα, λέει ας πούμε ότι ο αιγιαλός δεν παραχωρείται. Αλλά εδώ έχουμε παραχωρήσει άλλα και άλλα και θα παραχωρήσουμε ακόμα περισσότερα. Σε δέκα μέτρα παραλίας στον Σημίτη θα κολλήσουμε. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε λίγες μέρες και κατά πληροφορίες νομικών κύκλων θα είναι θετική».
antinews.gr/

Αναρτήθηκε από Ζείδωρον

Απάντηση