Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ “ΛΟΓΙΚΗΣ”, ΤΗΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΕΙΝΑΙ 100% ΣΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.
ΟΙ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ), ΔΕΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΦΟΥΝΤΑΡΗΣΑΝ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΡΙΣΗ. ΤΟ ΠΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΣ  
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΖΟΤΑΝ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΑΠΟ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΦΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΦΑΝΕΡΟ-ΤΕΧΝΗΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟ 2% !!!!!!!
Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΠΛΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΑΓΙΑ (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΠΑΤΗΣ. ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ “ΔΟΥΛΕΙΑ”, ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ, ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΒΡΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΙΛ ΛΙΝΤΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ.
ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ. ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΙΖΕΣ.

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ:
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΑΡΩΝ. 

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ “ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ”, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΛΗΣΤΕΙΑ.–
Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ. ΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΕΡΙΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, “ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ” ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ: ΟΙ ΜΕΝ ΠΩΛΗΤΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΟΙ ΔΕ ΝΕΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗ …ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ (ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΒΑΡΩΝ) ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΕ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΓΓΥΟΔΟΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ …ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ) ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ή ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΦΑΓΩΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ!!!!!
ΣΩΣΤΑ??? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ???
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ.
ΤΕΛΟΣ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ, ΠΑΡ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ, ΑΠΟ 100 ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ 1.000 ΜΟΝΑΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΡΩΤΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ή ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ “ΠΥΡΑΜΙΔΑ” ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΙΣΣΑ.
ΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.
============== Προσπάθησα να το κάνω σχολιο στο “apneagr”, αλλά δεν μπορούσα να το αναρτήσω.

Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Απάντηση