===Η μαϊμού…. σόρι, ο κώλος της μαϊ…. ξανά σόρι, η γαλαζιοπράσινη πολιτική πόρνη διάλυσης της εθνικής μας άμυνας, στις 21 Νοέμβρη πήγε στη Κύπρο χωρίς να μας πει το γιατί, ενώ εδώ όλοι περπατάμε δώθε-κείθε σαν ζαλισμένα κοτόπουλα που μας μαδάνε ζωντανούς χωρίς αναισθητικό. Επιστρέφοντας η χουντική μαϊμού διάλυσης της εθνικής άμυνας από τη Κύπρο, στις 26 Νοέμβρη 2011, δηλαδή 9 ολόκληρες μέρες μετά τους “εορτασμούς” της γαλαζιοπράσινης χούντας για τον εξευτελισμό της 17 Νοέμβρη από τα χουντοπλάσματα των Εβραίων των Αθηνών, τι κάνει???
  === Ο κώλος της κυβέρνησης Παπαδήμου αντί να μας πει τι πουστιά πήγε κι’ έκανε στη Κύπρο, ανακάλυψε “σταγονίδια” στη Σχολή Ευελπίδων, ώστε να φτιάξουν τζερτζελέ και σύννεφο σκόνης οι φυλλάδες και τα κανάλια της γαλαζιοπράσινης χούντας (Ψυχάρη, Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη κλπ), και να μην ασχοληθούν με το τι πουστιά έκανε στη Κύπρο ο κώλος της μαϊμούς ο χιλιοτρυπημένος!!!!
=== Από το ELLAS PLANET μαθαίνω ότι ο πολιτικά αλητήριος Αβραμόπουλος, πήγε στη Κύπρο για να ρυθμίσει τη κατεπείγουσα …απόσυρση των αυτοκινούμενων τεθωρακισμένων πυροβόλων Μ-110Α2!!!! ΝΑΙ ο φούστης!!! Διαβάζουμε:

 === Έχουμε επανάληψη της απόσυρσης, όπως εκείνη της Μεραρχίας του Δεκεμβρίου του 1967;;;
Φορτώθηκαν για Ελλάδα συστήματα για τα οποία πίεζαν οι ΗΠΑ!!!!!

Λευκωσία: Εκτός Κύπρου βρίσκονται από την Πέμπτη 24/11/2011 έξι από τα πολύκροτα Αμερικανικής κατασκευής αυτοκινούμενα πυροβόλα Μ-110Α2, που απασχόλησαν τη διπλωματία ΗΠΑ- Ελλάδας -Κύπρου τόσο την περίοδο 2002-2003 όσο και το 2009.
Πρόκειται για τα αυτοκινούμενα πυροβόλα…. τύπου Μ-110Α2, των 203 χιλιοστών, που νωρίς την Πέμπτη το πρωί μεταφέρθηκαν από περιοχή νότια της Λευκωσίας προς το λιμάνι Λεμεσού, όπου όλα ήταν οργανωμένα για να παραληφθούν από γερανούς και να φορτωθούν σε πλοίο που απέπλευσε λίγες ώρες μετά.
Επρόκειτο για μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση φόρτωσης, αφού κάθε όχημα έχει βάρος 28,36 τόνων, μήκος με το πυροβόλο 10,7μ πλάτος 3,15μ, και ύψος 3,1μ.
Σύμφωνα με στοιχεία του «Φ», προορισμός είναι δευτεροβάθμιο λιμάνι στη βόρεια Ελλάδα. Μαζί τους έφυγαν και τα τεθωρακισμένα υποστήριξης – διοίκησης, μεταφοράς προσωπικού και μεταφοράς βλημάτων.
Τα συγκεκριμένα αυτοκινούμενα πυροβόλα, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά επίσημα στην στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου, πριν ακριβώς δέκα χρόνια. Υπήρξε έντονη αντίδραση των ΗΠΑ, που εκδηλώθηκε ακόμα και το 2006 με τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποτρέπουν την αγορά Αμερικανικού οπλισμού από τη Γερμανία.
Το 2009, μετά από έντονο παρασκήνιο, τα πυροβόλα αυτά – και άλλος οπλισμός Αμερικανικής κατασκευής – συμφωνήθηκε να τεθεί υπό τον πλήρη έλεγχο της ΕΛΔΥΚ αντί της Εθνικής Φρουράς, έτσι αυτά εντάχθηκαν στη δύναμή της.
Το γεγονός ότι η επιχείρηση μετακίνησης και φόρτωσης σε πλοίο των έξι αυτοκινούμενων πυροβόλων έγινε χωρίς ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης ή απορρήτου, δείχνει ότι το Υπουργείο Άμυνας της Ελλάδας, που αποφάσισε την απόσυρσή τους – τρεις μέρες μετά την επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Κύπρο, δεν θεωρούσε την κίνηση αυτή ως μυστική, αν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σχέδια αναβάθμισης των εν λόγω πυροβόλων.
Το είδαμε εδώ
 ΠΗΓΗ:  Ellas Planet

Απάντηση