=== Διαβάζοντας πολλά, τα περισσότερα αν τα γράψω, θα υποστώ …τορναδόρικη ταλαιπωρία από οποιαδήποτε mis Popis, έπεσα πάνω στη παρακάτω ….μαύρη διαφήμηση πώλησης συμβουλών:

 === Ενημέρωση: Η Ελληνική κρίση χρέους — Εγγραφή στο e-newsletter για την καθημερινή ενημέρωση επενδυτών από τη Money Morning και θα λάβετε το δικό σας αντίγραφο αυτής της έκθεσης για επενδυτές που μόλις κυκλοφόρησε για την Ελληνική κρίση του χρέους:
 === ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ
 === Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ:

 === Επενδύσεις σας είναι σε σοβαρό κίνδυνο — Συμπεριλαμβανομένων των 401Ks … …των ETFs και των αμοιβαίων κεφάλαιων. Εδώ υπάρχουν όλες οι εξηγήσεις … Και το πώς να προστατευθείτε.
=== Η Money Morning είναι ένα καθημερινό ενημερωτικό δελτίο που παρουσιάζει μαζεμένα όλα τα νέα της αγοράς και σας παρέχει επενδυτικές συμβουλές από όλο τον κόσμο, κάθε πρωί κατευθείαν στο γραμματοκιβώτιο σας….
=== Συμπληρώστε το email σας για την Ελληνική Έκθεση κρίση του χρέους:
→ —————– ←
=== Μπορείτε να το ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή
 === Η ελληνική κρίση του χρέους συνεχίζει να επηρεάζει τις αγορές στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εδώ των ΗΠΑ.
=== Οι Επενδύσεις σας είναι σε κίνδυνο — και πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας πριν να είναι αργά.  

 === Μην κάνετε κανένα λάθος: Η κατανόηση του πώς να παίξετε με αυτά τα γεγονότα, μπορεί επίσης να σας φέρει τεράστιες αποδόσεις.

Ο Jack Barnes, ειδικός για τις παγκόσμιες μακροοικονομικές συναλλαγές και το προσωπικό του Money Morning, μια από τις πιο σεβαστές υπηρεσίες χρηματοοικονομικών ειδήσεων του έθνους, έχουν συντάξει μια πλήρη και εκτενή ΕΚΘΕΣΗ ειδικά για επενδυτές, για να σας δείξει τι ακριβώς έρχεται …
Θα καταλάβετε τι συμβαίνει και τι πρέπει να κάνετε — σε κάθε στάδιο του παιχνιδιού … και στο χρόνο που πρέπει να κινηθείτε για να σώσετε και να κρύψετε.
Θα σας δώσει (η Έκθεση) τη δυνατότητα να αναστρέψετε αυτές τις ανατροπές της αγοράς υπέρ σας — και αυτό το κάνουμε για να αυξήσετε τα κέρδη σας, τόσο, που δεν θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι ήταν δυνατό.
Όπως θα δείτε, η κρίση αφορά την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία και άλλες χώρες της Ευρωζώνης. Κινδυνεύει το μέλλον του ευρώ — και μάλιστα κινδυνεύει το μέλλον της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Να είστε ένας από τους πρώτους που θα επωφεληθούν από αυτήν την επείγουσα έκθεση…
Αναμφισβήτητα, το Ελληνικό πρόβλημα ήταν το de facto επείγον θέμα για την ευρωζώνη. Τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ εξέφρασαν το φόβο ότι το σχέδιο τους για το Ταμείο Διάσωσης μπορεί να είναι πολύ λίγο, και ήδη να είναι πολύ αργά. Μια προεπιλεγμένη (χρεοκοπία) της Ελλάδας θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα χρηματοοικονομικό γεγονός που θα μεταδοθεί και που θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.
Ήδη είμαστε σε θέση να βλέπουμε, ότι η κρίση χρέους άρχισε να εξαπλώνεται στην Ιταλία και την Ισπανία.
Αυτό θα μπορούσε να είναι η σταγόνα που σπάει τη συμφωνία ίδρυσης της ΕΕ….
Η Γερμανία, το ισχυρότερο μέλος της ΕΕ, έχασε την υπομονή της και φέρνει ταραχή στους υπόλοιπους εταίρους της ΕΕ….
Και το θέμα δεν είναι μόνο το πόσα ευρώ μπορεί να προλάβει να πάρει κάθε χώρα ξεχωριστά, αλλά θα πρέπει, είτε να εγκαταλείψουν τα κυριαρχικά δικαιώματά τους υπέρ μιας ισχυρότερης Ευρώπης ή να καταλήξουν συνολικά στη χωματερή της ΕΕ.
Οι επενδυτές πρέπει να είναι προετοιμασμένοι. Όλες οι επενδύσεις τους είναι σε κίνδυνο …οι μετοχές τους, τα ομόλογα, τα αμοιβαία κεφάλαιά τους, τα 401ks …το πετρέλαιο, ο χρυσός, το ασήμι … τα είδη υψηλής τεχνολογίας …τα ETFs….
Μπορείτε να είστε ένας από τους πρώτους που θα μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση ….Μάθετε πως θα προστατευθείτε και πως θα κερδίσετε από αυτή την τελευταία κρίση.
Πήγαινε παρακάτω για να πάρετε αυτή την ειδική έκθεση.
ΠΗΓΗ:
Money Morning
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης (και επιλογή εικόνων)

Απάντηση