ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ….ΔΙΑΔΙΚΤΥΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…! 

  ===Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τον δημόσιο προϋπολογισμό και από επιχορηγήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης πήγαν σε διάφορες εταιρείες ώστε να δημιουργήσουν sites του Ελληνικού Δημοσίου.
 === Σπαταλήθηκαν για ιστότοπους-σκιάχτρα, η πλειονότητα των οποίων θα μπορούσε να έχει κατασκευαστεί και από πρωτοετή φοιτητή της Πληροφορικής.
 === α ποσά που δαπανήθηκαν για τη δημιουργία των ιστοσελίδων δεν προέρχονται μόνο από τον δημόσιο προϋπολογισμό
αλλά και από επιχορηγήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 === Πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει απολύτως καμία ενημέρωση για το αντικειμενικό κόστος των έργων αυτών, ειδικά την περίοδο οικονομικής κρίσης που περνάμε!» … 
 === Το Άργος έχει 4 σελίδες επιχορηγούμενες από Ελλάδα και ΕΣΠΑ!!!
 ===Αυτές είδαμε εμείς τουλάχιστον τα κονδύλια είναι απο οτι είδαμε απο το 2007, άρα δεν στοχοποιούμε μόνο τον σημερινό δήμαρχο:
 ===  http://www.argosculture.gr/ 
  έχει να ανανεωθεί απο 23 Ιουνίου 2011
 http://www.argos-peripatos.gr/  και  http://www.newargos.gr/ και https://www.argos.gr/  πόσο στοίχισαν;;;
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αργολίδος: στοίχισε μόλις 1.500 ευρώ
 με ανάθεση έργου στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑ—————– Ο.Ε!!!!
Πόσο στοίχισαν οι σελίδες αυτές (του Δήμου);;; 
Πληρώνονται κάποιοι να τις ενημερώνουν;;;
Γιατί δεν έγινε μία, με επιμέρους παραπομπές  με links για οικονομία;;;
  Η πέτρα σκανδάλου αποκάλυψε άμεσα το θέμα για όλη την Ελλάδα με αποκορύφωμα την σελίδα του ΙΚΑ που στοίχισε.. κρατηθείτε….. 2.2 εκατομμυριάκια ευρώ!!!!!

Απίστευτη διασπάθιση δημοσίου χρήματος για την κατασκευή των ιστοσελίδων των υπουργείων και δημόσιων φορέων
Ρεπορτάζ: Θάνος Κολοβός – Τόνια Κανελλίδου
 Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο εισαγγελέας επικεφαλής του τμήματος οικονομικού εγκλήματος της Εισαγγελίας Εφετών, Γρ. Πεπόνης με αφορμή ερώτηση του βουλευτή Αχαΐας Ν. Νικολόπουλου, στην οποία έκανε σαφή λόγο για «λίστες ντροπής με αφορμή τη σπατάλη από διάφορες δημόσιες υπηρεσίες και επιμελητήρια χιλιάδων ευρώ, για τη δημιουργία ιστοσελίδων, ενώ στην πραγματικότητα κόστιζαν ελάχιστα χρήματα.
 Περιμένουμε απαντήσεις και θα επανέλθουμε άμεσα.

Αναρτήθηκε από ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Ως Μπαρμπανίκος έχω μικρή επιφύλαξη για μία από τις τέσσερις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, η οποία μας διακτινίζει αυτόματα σε ….κτηνίατρο, όπως βλέπετε στη τελευταία εικόνα.

Αλλά, ακόμα και αν δεν έχει σχέση, οι αποδεδειγμένα 3 ιστοσελίδες για τον Δήμο Άργους-Μυκηνών, είναι απόδειξη σχιζοφρένειας για αδιάκοπες Μάσα-Χούτσες!!!…

Να διαπιστώσεις τι, ψάχνεις ρε εισαγγελεύ!!!! Φευ….

1 Comment

  • Ο/Η δημιουργία ιστοσελίδων λέει:

    Να γίνει έλεγχος στην εταιρία που κατασκεύαζε από “χρυσό” τα απαράδεκτα sites του δημοσίου. Ότι και να γίνει όμως το στυλάκι αυτό δεν αλλάζει, το χουμε ξαναδεί το έργο εδώ και δικαιολογημένα φτάσαμε να έχουμε φήμη μη εμπιστοσύνης (και άλλα πολλά..) ως χώρα παγκοσμίως.

Απάντηση