ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΦΤΑΝΕΙ……. 

 === Ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στο Γαλλικο καναλι France 5 και στην εκπομπή Le monde en marche, αναφέρει μεταξύ άλλων πως οι Αγανακτισμένοι που κατέβαιναν στις πλατείες όλης της χώρας, δηλαδή πάνω απο 2 εκ. Έλληνες, ήταν ένα μείγμα από κομμουνιστές, φασίστες και μαλακές!!!
 === Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του:
 === “sont des communistes (=είναι κομμουνιστές) sont des fascistes (=είναι φασίστες) et est sont des con  (=είναι μαλάκες)!!!!
 === ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ:

 === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
=== Γαλλοεβραίε, καλή η μαλακία σου… Αλλά ξέρεις???… Με το σεξ γνωρίζεις περισσότερο κόσμο!!!… Και πρέπει να διδάξω και τις επόμενες γεννιές, ότι ο εικονιζόμενος μαλάκας, για να διώξει από πάνω του, τη κληρονομική ρετσινιά του ΦΑΣΙΣΤΑ, επειδή είναι εγγονός του φονιά δικτάτορα παππού του, με τη βοήθεια του διεθνούς σιωνισμού, γράφτηκε μέλος της ΕΔΑ (Ενιαία Δημοκρατική Αριστερά – η οποία στέγαζε και τους κομμουνιστές) και ήταν ηγετικό στέλεχος της κομμουνιστικής ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΦΟΥΣΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!!! (Του τα χρωστάω, γιατί ο κοπρίτης και καθίκης, παρίστανε για χρόνια ότι έχει αρβανίτικη καταγωγή…. ΝΑΙ  ο φούστης…

Απάντηση