….και μούγκα ο αντι-Πάγκαλος μπαμπάς!!!!!

 === Εγώ πάντως, σαν αρρωστημένος ΠΑΟΚτζής, δεν θα έχανα το χθεσινό παιχνίδι με τίποτα!!! Σκίσαμε όλα τα βαρβιτουρικά, τις ορμόνες και τα βελτιωτικά μυικής μάζας!!! Περάσαμε στις 32 ομάδες του πρώην ΟΥΕΦΑ. Πες ότι το πήραμε….

 === Και τι έκπληξη!!!! Ο μπαμπάς Γιάννης Καψής, πρώην αρχιδιευθυντής του ΔΟΛ, όταν ακόμα ζούσε ο διαπλεκόμενος Λαμπράκης, άντεχε να δηλώνει σοσιαλιστής, μόνο και μόνο για να αντιπολιτεύεται τον Πάγκαλο που τον έφαγε στη στροφή και του διέκοψε τη πολιτική καριέρα, αλλά ποτέ δεν είχε τα κότσια να τραβήξει το αυτί, του γνωστού ακροδεξιού γιου του Μανώλη Καψή. Δεν του το επέτρεπαν τα δημοκρατικά του ιδεώδη, με τα οποία γαλουχήθηκε στον ΔΟΛ… Και λέω του Μανώλη, γιατί λόγω της καθημερινής εκθέσεώς του με τούρλες στο κανάλι του MEGA, έχει ξεράσει φασισμό, εκατό φορές περισσότερο, από τη χούντα της επταετίας συνολικά!!!…

 === Λέω του Μανώλη, αλλά και ο έτερος υιός ενός επαγγελματία σοσιαλιστή με τεχνικά χαρακτηριστικά αντιπάγκαλου, δεν πάει πίσω. Πίσω από τον διακριτικό φερετζέ των διευθυντικών γραφείων του ΔΟΛ (ΒΗΜΑ, ΝΕΑ, συμμετοχές σε κανάλια ΙΧ  κλπ), έβγαζε κάθε μέρα τόση χούντα από τα σωθικά του εναντίον του μεσο-κατώτερου προσωπικού, που όλοι έχουν να το λένε, πως αυτό το παιδί του Γιάννη Καψή του αντι-Πάγκαλου σοσιαλιστή, σαν να τρέχει στις φλέβες του αίμα “Μικρού Μαρκήσιου” (= Marchesini = Μαρκεζίνη) και πάλι λίγο είναι. Κοίτα να δεις και αυτός μας το έπαιζε στο άχρωμο και άοσμο!!! 

Ρε σεις, αυτό το πράμα δεν είναι οικογένεια…. Ουράνιο τόξο είναι και μάλιστα, χωρίς να έχει πέσει σταγόνα βροχής….

Και κοίτα να δεις, τι εκπληξάρα…. Ποιος να το περίμενε!!! Ένας απλός δημοσιογράφος, κατ’ ευθείαν γεννημένος διευθυντής του ΔΟΛ του Λαμπράκη και του Ψυχάρη, σε όποιο πόστο κι’ αν τον έβαζαν…. Και όλοι μας είχαμε ν’ απορούμε την μακάβρια 11-11-2011 με τη συντ΄πελεια της δημοκρατίας μας της καταξεσκισμένης απ’ όλα τα κομματόσκυλα!!!… 49 υπουργοί??? Γιατί τόση διστακτικότης???? Χάθηκε ένας Παντελής Καψής, δοκιμασμένος φασίστας του ΔΟΛ, και μάλιστα από πατέρα αντι-Πάγκαλο και μόνο σοσιαλιστή, να αναλάβει τη προπαγάνδα και να στρογγυλέψει το γρουσούζικο νούμερο “49” και να προχωρήσει η χώρα στο υπουργικό των 50, ώστε να ενθουσιαστούμε και να ουρλιάζουμε ως επί βασιλείας του Άρη με σούπερ Γκάλη, “ΕΚΑΤΟ – ΕΚΑΤΟ – ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ – ΕΚΑΤΟ” ???…Έτσι κι’ αλλιώς, ο γκαγκάς είχε άλλους 300 ανεπίσημους, αλλά εβραίους….

Η ιδέα σαν υπόκουφη βοή, άρχισε να ζυμώνεται στα εργαστήρια του ΔΟΛ, σε όλες τις μεγάλες μασονικές στοές και στις κατακόμβες του ΚΙΣ, όπου προχθές έκαναν και ευχέλαιο, οπότε???….

Φαίνεται ότι ο κακός θεός Παπαδήμιος εισάκουσε τις προσευχές του όχλου μας και ευκαιρίας δοθείσης, από τη χθεσινή απεργία των μισών τηλεοπτικών καναλιών, ακολουθούμενης από τη σημερινή 24ωρη πανελλαδική απεργία, ΚΑΙ ανακοίνωσε αυτό που εξ αρχής ξέραμε όλοι μας: Με απόφασή του Ψυχάρη (για να μην εκτεθεί ο δοτός πρωθυπουργός της χούντας), διορίσθηκε με κατ’ επιλογήν προαγωγή υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος της φασιστικής κυβέρνησής του, ο αδιαλείπτως γεννημένος διευθυντής του συγκροτήματος ΔΟΛ, Παντελής Καψής, γιος του Γιάννη και αδελφός του Μανώλη….

Και με είχαν αρχίσει οι ημικρανίες μου…. Δυο χρόνια κατάμαυρου φασισμού και τώρα τρικομματικού, λες να έπαθε κανένα εγκεφαλικό ο Γιάννης Καψής και ξέχασε τα δημοκρατικά του ιδεώδη κατά του Πάγκαλου??? ή στραμπούλιξε τη γλώσσα του στη κατουρημένη ποδιά του Παπαδήμιου, στη προσπάθεια να βοηθήσει στη σωτηρία της χούντας με υπουργό προπαγάνδας τον γιο του???….

To deal Παπαδήμου με το συγκρότημα ΔΟΛ του Ψυχάρη είναι γεγονός… Ήταν μια έκπληξη που έτσι κι’ αλλιώς, όλοι τη περιμέναμε. Αυτό όμως που ποτέ δεν θα μάθουμε, είναι αν έπαιξε ρόλο και ποιον, ο πολιτικός κρατούμενος Αχιλλέας Μπέος, ο επίκτητος εθνάρχης του Ολυμπιακού Βόλου. Όλα τα μεγάλα deal έχουν και τη παράγκα τους και για το συγκεκριμένο που ανέδειξε τον Παντελή Καψή, σίγουρα κρύβει από πίσω του παράγκα επιπέδου Μπέου…..

Απάντηση