=== Μεγάλο γκάστρωμα και αναστάτωση έφερε στη ΝουΔού, η παραίτηση από τη βουλευτική έδρα, για να υπουργοποιηθεί στου Παπαδήμου την αυλή, ο μεγάλος διαπλεκόμενος Δημήτρης Αβραμόπουλος.
=== Πρώτη επιλαχούσα αναπληρωματική ήταν η πρώην μοντέλα Έλενα Κουντουρά και αμέσως μετά ακολουθούσε ο Γιώργος Αλογοσκούφης.
=== Όμως, η Έλενα είχε μεγάλες επιφυλάξεις, διότι και καθότι, μόλις το 2010 τη κοπάνησε …”οριστικά” για το Αμέρικα, όπου την είχε κοπανήσει οριστικά ο επιχειρηματίας σύζυγός της, πρώην μπασκετμπολίστας, Σαράντης Παπαχριστόπουλος.
=== Η Έλενα είχε ξοδέψει πολύ από το μοντελικό της χρήμα για να χτίσει το πολιτικο-“φιλανθρωπικό” της προφίλ, αλλά το 2010 ήταν στραβή χρονιά και το ζεύγος ένιωσε να τραυματίζεται ανεπανόρθωτα. Έτσι, είπε κατ’ αρχήν ΟΧΙ και ο Σαμαράς-Μπενάκης στράφηκε προς τον Αλογοσκούφη. Ο Αλογοσκούφης όμως, είναι πρώην υπουργός οικονομικών του αρχιληστή Καραμανλή και ένας επιφανές μέλος της συμμορίας του Λόντον Σκουλ Οφ Οικονόμικς, ο οποίος έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για το ληστρικό οικονομικό μας μπάχαλο.
=== Λέγεται δώθε και κείθε, ότι ο Αλογομούρης πρώην υπουργός της συμφοράς μας, συμβουλεύθηκε τον ανίκανο αρχηγό συμμορίας Καραμανλή, ο οποίος και του αποκάλυψε ότι το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό και ότι πολλοί θα βρουν την ευκαιρία να του φορτώσουν όλα τα φέσια. Έτσι, ο Αλογοσκούφης είπε το αμετάπειστο ΟΧΙ του, που ανάγκασε τον Σαμαρά-Μπενάκη, να επιστρέψει στη μισάνοιχτη ποδιά της πρώην μοντέλας Έλενας Κουντουρά και να τις εξηγεί πόσο για χάρη της αγαπούσε τη μέθοδο Αυνάν.
 === Η Έλενα Κουντουρά είχε και έχει τρομερές και φοβερές πολιτικές φιλοδοξίες, άλλως δεν θα επένδυε ένα κάρο λεφτά στο φιλανθρωπικό ίμαντζ, αλλά το μεγάλο πρόβλημά της ήταν τα χρέη. Μέχρι ΚΑΙ το 2008, ο αγαπημένος της Σαράντης Παπαχριστόπουλος, εξαγόραζε ή κατασκεύαζε περιοδικά έντυπα, ως επί το πλείστον συγκεκριμένης υποκουλτούρας, μέσα σε μια περιορισμένη και άγρια ανταγωνιστική αγορά. Από την επόμενη χρονιά (2009) εμφανίστηκαν κάτι κατάμαυρα σύννεφα, να, τόσα, ίσα με το μπόϊ του. Τα χρέη άρχισαν να μαζεύονται με γεωμετρική πρόοδο…. Το ίδιο και οι αγωγές. Ο Σαράντης Παπαχριστόπουλος τη κοπανάει για Αμερική και αφήνει προμηθευτές και προσωπικό σύξυλους…. Μετά από λίγους μήνες φεύγει και η Έλενα, διότι δηλώνει ερωτευμένη και ότι δεν μπορεί να ζει μακριά από το αμόρε της….
=== Τι νέο αμόρε της έταξε, τι θέση στη κυβέρνηση Παπαδήμου χωρίς να χάσει τη βουλευτική της έδρα της έταξε ο γαλάζιος γκαγκάς…. Τίποτα.
=== Τελικά, (λέγεται στις πιάτσες) ότι ο Σαμαράς-Μπενάκης, της έδωσε εγγυημένες διαβεβαιώσεις, ότι έπιασε όλους τους μεγαλοεκδότες, οι οποίοι με τη σειρά τους τον διαβεβαίωσαν, ότι δεν θα τη πειράξουν λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων του συζύγου Σαράντη Παπαχριστόπουλου. Της υποσχέθηκε δε πολιτικό μέλλον λαμπρότατο, που θα τη κάνει να ξεχάσει δια παντός κάθε χρέος και κάθε δικαστική εκκρεμότητα του ….συζύγου.

Απάντηση