ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ“, ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΑΤΖΑΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΤΡΥΠΙΑ ΔΡΑΧΜΗ:
ΜπαρμπαΝίκος είπε…
Ο συγκεκριμένος “συγγραφέας” είναι πολιτικός απατεώνας. Αφού περιπλανήθηκε σε χρόνο ρεκόρ από όλο το γνωστό πολιτικό φάσμα, επιτέλους φωτίστηκε και κατέληξε να είναι πλέον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ πολιτικού κόμματος, μόνο και μόνο για να απορροφήσει τυχόν κραδασμούς του σάπιου πολιτικού συστήματος και για …λογαριασμό του σάπιου συστήματος. Η πραγματική εμφάνιση του εν λόγω πολιτικού καραγκιόζη στο πολιτικό προσκήνιο από το πουθενά, συμπίπτει με τη κορύφωση της οικονομικής κρίσης.
Είναι γνωστές οι “διαρροές” από κορυφαία πολιτικά στελέχη του Τζέφρι Παπανδρέου, ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ. Αυτές οι κυβερνητικές “διαρροές” δεν έπαψαν ούτε μια μέρα, επί 25 μήνες!!! Αυτές τις κυβερνητικές διαρροές, σιγοντάρει ως πολιτικοοικονομική λύση εν μέσω οικονομικής θύελλας, ο εν λόγω πολιτικός καθίκης, ΕΠΙΣΗΣ αδιάκοπα επί 25 μήνες!!!! Και βάζει τη καραμέλα “περί ανάγκης ύπαρξης εθνικού νομίσματος” ώστε ο εκάστοτε κυβερνητικός κλέφτης, να τη ξεσκίζει όποτε επιθυμεί ληστεία, ΓΙΑΤΙ μόνο έτσι ξέρει να πετυχαίνει ανταγωνιστικότητα ο οικονομολόγος του κώλου.
ΠΡΩΤΟΝ:
Παραπλανά το τσιράκι των γκαγκάδων ληστών, γιατί και το ΕΥΡΩ, εθνικό μας νόμισμα είναι, επί τόσα χρόνια, όπως είναι και για τους Γερμανούς, το ίδιο χρονικό διάστημα και στο διάστημα αυτό, οι Γερμανοί έχουν υψηλότερο κατά μονάδα μισθολογικό και ασφαλιστικό κόστος.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, αλλού ο πόνος κι’ αλλού το γιατρικό για ανταγωνιστικότητες του βαλτού Χαζάκη.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ:
Παραπλανά επίσης ο πολιτικός αλήτης, με το συγκινησιακό παιχνίδι “εθνικό νόμισμα” στη κορύφωση της κρίσης, διότι υποτιθέστω, ότι αύριο τρίτη ξεκινάμε τη “νέα ΔΡΑΧΜΗ”. Την μεθαύριο Τετάρτη τι θα κάνει ο ληστής Βενιζέλος , ως νέος Μαρκεζίνης (του οποίου ο γιος και σερ μας γυροφέρνει παντοιοτρόπως και μπορεί να ακούσει τις απατεωνιές του ο καθένας).
ΛΟΙΠΟΝ, είναι δεδομένο, ότι οι μισθοσυντήρητοι και συνταξιούχοι έχουν ήδη δεχθεί μισθολογική υποτίμηση, είτε με περικοπές μισθών και συντάξεων, είτε με άγριες αυξήσεις άμεσης και έμμεσης φορολογίας.
ΛΟΙΠΟΝ 2, είναι δεδομένο με την υπάρχουσα πρεμούρα, συνοδευόμενη από ληστομανία και ανικανότητα, την επομένη της καθιερώσεως της “νέας ΔΡΑΧΜΗΣ”, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ 50%.
Μπορώ να μακρυγορήσω και σε άλλα, Χάρρυ μου, αλλά νομίζω πως αυτά σου φτάνουν να τον αρχίσεις στη σφαλιάρα και να τους πεις:
“ΟΥΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ’ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ”.–
ΜπαρμπαΝίκος είπε…
…ΔΙΟΤΙ, Χάρρυ μου, με τις υποτιμήσεις που έχουν κατά νου όλα αυτά τα πολιτικά σαβούρια,
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΘΑ ΘΥΣΑΥΡΙΣΟΥΝ και ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία —- ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ —- ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ
  MacGyver είπε…
ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΚΑΛΕ ΟΙΚΟΜΟΛΟΓΕ, ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΤΟΟΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΟΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ; ΓΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ;;
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΞ-ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ; ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΩΝ, ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΟΥΝ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ “ΚΑΛΟ” ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ. ΝΑΙ ΠΩΣ ΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΗΓΟΡΩ, ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ “ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ….
ΚΑΖΑΚΗΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. http://www.youtube.com/watch?v=3gnhkgIZP0g&list=PL88EAB288B7BD1EE1&index=16&feature=plpp_video
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΑΣ. — AΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ. –ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ.
ΜπαρμπαΝίκος είπε…
ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΧΑΖΑΚΗ — ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
1.– Τα υπάρχοντα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ περιουσιακά μου στοιχεία, υπήρχαν και ήσαν περισσότερα την ημερομηνία διορισμού μου.
2.– Βγήκα στη σύνταξη με 36,5 χρόνια διαδοχικής ασφάλισης και σαν πτυχιούχος λαμβάνω σύνταξη από το ΙΚΑ 1222 €…!!!
3.— Τα τελευταία 6 χρόνια (2002-2008) απασχολήθηκα σαν ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΕΥΥΠ, ενώ έχω μακρά προϋπηρεσία σαν προϊστάμενος λογιστηρίων, τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα.
4.— Είμαι έμπρακτα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΟΚ-ΕΕ συνολικά και είσαι το απόλυτο οικονομολογικό τούβλο, αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει εντός της ΕΕ και εκτός ενιαίου νομίσματος.
5.— Να μάθεις να απαντάς επί της ουσίας, που είναι τα ΓΙΑΤΙ εσείς οι Χαζάκηδες, μαζί με τη κυβέρνηση και μαζί με τους Εβραίους της ΕΕ, ζητάτε σαν διέξοδο στην αδιέξοδη βλακεία σας, σε μια νέα ΔΡΑΧΜΗ. Εκτός από το να τη γαμάτε στις υποτιμήσεις στον βωμό μιας ανύπαρκτης ανταγωνιστικότητα, για ποιο άλλον λόγο τη θέλετε τη συγκεκριμένη ΑΘΛΙΑ οικονομική συγκυρία????
6.— Να μάθετε σεις οι αγράμματοι ΧΑΖΑΚΗΔΕΣ οικονομολόγοι του κώλου, να απαντάτε επί της ουσίας: Η τακτική κίνηση ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΚΡΑΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, για αλλαγή εθνικού νομίσματος, με σαφή σκοπό την υποτίμησή του, ποιους θα ωφελήσει οικονομικά και ποίων την αγοραστική δύναμη θα εξαφανίσει. ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ …..??????
7.— Όταν ο Μπαρμπανίκος ήταν σε καθημερινό πόλεμο με τους υπουργούς υγείας και σεντράριζε στον εισαγγελέα τα λαμόγια που τα έτρωγαν σαν και σας, εσείς ακόμα γλύφεται τις ακαθαρσίες τους.
8.— Η μαγκιά του πραγματικού οικονομολόγου ΗΛΙΘΙΕ, είναι να βρίσκει λύσεις ανάπτυξης σε σταθερό νόμισμα και όχι να κρύβεται στο βρακί συνεχών υποτιμήσεων μιας αδιάκοπα πόρνης δραχμής.
9.— ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟς ΕΝ ΜΕΣΩ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ.
=============================
ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟ “ΛΙΜΕΡΙ”, ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΠΕΡΙ “ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ”:
Δεν θα κουραστώ να το φωνάζω.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ οποιαδήποτε αλλαγή νομίσματος μιας χώρας, στο μέσο νομισματικής καταιγίδας και στη κορύφωση διεθνούς κερδοσκοπίας παντοδύναμων συμμοριών.
Τα περί δολαρίου τα διάβασα κι’ εγώ και είναι τόσο μαλακώδη, όσο και οι αρλούμπες του τηλεοπτικού κατασκευάσματος “ΧΑΤΖΑΚΗ”.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ: Τη βίαιη μετάβαση σε ένα εσωτερικό νόμισμα χωρίς πραγματική αξία, το οποίο θα το υποτιμούν οι όποιοι ληστές κυβερνούν, οποτεδήποτε.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, θέλουν διαιώνιση της “συζήτησης”, ώστε στο τέλος η κάθε χειρότερη μεταβολή να εμφανιστεί σαν ….”λαϊκό αίτημα”.
Δεν θα κουραστώ να το λέω: ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΟΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ.
Προσπαθώ να σας τα γράφω με απλά-κατανοητά λόγια και βάλτε κάτω την απλή λογική:
Αν ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ τα σενάρια (γιατί για δημοσιογραφικά σενάρια πρόκειται και όχι για πραγματικά στοιχεία της FED) ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ευρώ, που κάνει ο αλλοδαπός ΧΑΤΖΑΚΗΣ, προς τι η μεταπήδηση στο δολάριο????? Έχουμε νομισματικά αποθέματα σε δολάρια και δεν το ξέρουμε???? Για να ωφεληθείς από τις μεταβολές των ισοτιμιών $ – €, θα πρέπει να διαθέτεις ταμεία γεμάτα δολάρια. Όταν οι ληστές έχουν στεγνώσει τα ταμεία, είναι φαιδρό να μιλάνε οι όποιοι κατά φαντασία οικονομολόγοι, για μείωση του χρέους, λόγω αποκόμισης συναλλαγματικών διαφορών ($ – €) εκ του ….μηδενός.
ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:
Οι πάσης φύσεως ΧΑΤΖΑΚΗΔΕΣ, είτε είναι μισθωμένοι να μας κάνουν να παρακαλάμε να πάμε σε ένα υποτιμούμενο χωρίς αρχές νόμισμα, είτε είναι παντελώς ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουν τι λένε.

Απάντηση