Συγκλονίζεται το όμορφο Ρέθυμνο από υπόθεση παιδεραστίας.

2 Δεκεμβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

=== Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ρεθύμνου η σύλληψη του 47χρονου Νίκου Σειραγάκη, εκπαιδευτικού, για παιδεραστία. 

 === Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όπως τις μετέδωσε η Νέα Τηλεόραση, ο εκπαιδευτικός, ο οποίος σημειωτέον είναι και προπονητής στα παιδικά τμήματα της ομάδας μπάσκετ του ΑΓΟΡ, συνελήφθη επ’ αυτοφόρω στο σπίτι του, πάνω στο κρεβάτι, με δύο ανήλικα αγόρια 13 και 14 ετών.

 === Οι άνδρες της Ασφάλειας γνώριζαν εδώ και καιρό τις “ορέξεις” του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού, αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν, τoν έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση και κατάφεραν αργά το βράδυ να τον συλλάβουν μέσα στο σπίτι του, την ώρα που βρισκόταν “παρέα” με δύο ανήλικα αγόρια.

 === Μάλιστα, οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν στα χέρια dvd και βιντεοκασέτες, καθώς ο εκπαιδευτικός φρόντιζε να καταγράφει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Είναι δε χαρακτηριστικό πως οι αστυνομικοί δε μπόρεσαν να δουν καλά-καλά το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους, αφού οι σκηνές κυριολεκτικά τους σόκαραν.

 === Έγκυρες πηγές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 περιπτώσεις μικρών σε ηλικία παιδιών, τα οποία ντρέπονταν να πουν στους δικούς τους τι είχε συμβεί, καθώς φαίνεται πως ο Σειραγάκης τα είχε υπό καθεστώς απειλών.

 === Η είδηση έχει πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας στο Ρέθυμνο, που δεν περίμενε ότι ο αυτός ο άνθρωπος θα έκρυβε τόσο καλά μία τέτοια διαφορετική πτυχή της προσωπικής του ζωής.

 === Πρόκειται για εκπαιδευτικό της Α’ θμιας εκπαίδευσης, παντρεμένο, με παιδιά, για τον οποίο η Αστυνομία φαίνεται να γνώριζε πολλά στοιχεία εδώ και καιρό, παρακολουθώντας τον ακόμη και στα σεμινάρια και προγράμματα που ακολουθούσε στο Πανεπιστήμιο.

 === Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου αναμένεται να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για την υπόθεση και το πως έφτασαν στη σύλληψη του εκπαιδευτικού.

Αναρτήθηκε από rethemnos.gr

Απάντηση