=== Κυρ ΑΡΓΥΡΗ – γύρη -γύρη….. Πρόσεχε να μη σου γείρει!!! 

 === Η Sakis Sgouros είναι Πρόεδρος στις κομμώτριες Ανατολικής Αττικής μουσάτη, φιλενάδα του γαλάζιου κοπρίτη Αργύρη Ντινόπουλου.
  === Δια του αστέρος του γκαγκά Σαμαρά-Μπενάκη, Αργύρη, πληροφορούμαστε: 

1.— Οι κομμώτριες Ανατολικής Αττικής έχουν κάνει τη κομμένη τρίχα, τριχιά, εξού και τη κατέστησαν βιοτεχνικό προϊόν, έστω άνευ παρακάτω επεξεργασίας και εξούτου τούτου, συμμετέχουν στις δημοκρατικές διαδικασίες του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, για να κουρέψουν όλους τους βιοτέχνες της Ανατολικής Αττικής και να χτενίσουν τις γυναίκες τους, αφού τις ξυρίσουν το μπικίνι!!!
2.— Παρά την αύξηση κατά 400% των Ελληνικών ομολόγων, που τέθηκαν σε υποχρεωστικό καθεστώς κουράς, οι τριχωτές κομμώτριες Ανατολικής Αττικής ζουν σε καθεστώς φτώχιας, καθότι και διότι οι γειτόνισσες χτενίζονται μόνες τους κατά 50%!!! κι’ εκεί που πήγαινε κατά μέσο όρο, το 2001, 10 φορές κομμωτήριο, τώρα πηγαίνει μόνο 4!!!… Εξού και η εγκατάλειψη του Τρύφωνα Σαμαρά στα σκαλοπάτια τηλεοπτικού σταθμού, σαν νόθο και εξώγαμο τέως υπουργού του ψευδοΠΑΣΟΚ.
3.— Ο διεθνής οικονομικός πόλεμος του μνημονίου που ψήφισε σε ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ από κεκτημένη ταχύτητα εθνικής σωτηρίας και επειδή είναι πιστοποιημένο καθίκι, καθώς και η ύφεση εναντίον της βιοτεχνικής τρίχας, λέει ο ηγέτης Αργύρης Ντινόπουλος, έχουν δημιουργήσει ασφυξία στην αγορά, με αποτέλεσμα να στραγγαλίζονται οι μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις συσκευασίας τυροκομικών, οι καθεκλοποιίες, οι βιοτεχνίες κατασκευής οργάνων παιδικής χαράς και πλήθος άλλων, που τις απουσιάζουμε χάριν συντομίας της αναρτήσεων. Άσε που τα ενοίκια για καφετέρια έχουν πάει στα ύψη και οι πελάτισσες δεν βλέπουν κομμωτήριο από τόσο ψηλά!!!
4.— Η κρίση της τσατσάρας έχει φέρει και παράπλευρες απώλειες. Σύμφωνα με έρευνα της ανεξάρτητης στατιστικής αρχής, Ενώ το 50% των κουρεμένων μπικίνι του 2001 κατέληγαν σε κρυφά πορνεία, το 2011 τα κρυφά μπουρδέλα έβαλαν λουκέτο, αφού το προσωπικό ανεξαρτοποιήθηκε και δουλεύει μόνο του παρτ-τάϊμ!!!

Όλοι οι παραπάνω προβληματισμοί, λέγει η Ντινόπουλος, καθιστούν εθνική ανάγκη σωτηρίας μας, την εκλογή της μαλλιαρής κομμώτριας Sakis Sgouros στην ηγεσία του βιοτεχνικού επιμελητηρίου, ώστε να τρώμε συσκευασμένα τυριά χωρίς τρίχες ελεύθερης βοσκής!!! Μόνο αυτή μπορεί να κάνει τολμηρές παρεμβάσεις με τόπλες και ξέκωλο, που θα δώσουν τόνωση και ανάπτυξη στη τρανσεξουαλικότητα της αγοραίας προσφοράς…..

Κυρ ΑΡΓΥΡΗ – γύρη -γύρη….. Πρόσεχε να μη σου γείρει!!! Σου έχω πει κόπανε, ότι δεν θέλω να μου στέλνεις ανημέρωση της βλακείας σου….

Απάντηση