=== Παρά το γεγονός, ότι όπως προείπαμε στις αναρτήσεις (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΒΕΤΙΑΣ: Οι Ελληνικές κυβερνήσεις δεν θέλουν τη φορολόγηση των καταθέσεων σε Ελβετικές τράπεζες!!!!  -και-  Ο αλλήθωρος Πετσάλνικος με τις μαιζονέτες, κάλεσε τον βουλευτή Ελβετίας Ζησιάδη, να δουν τις καταγγελίες από …κοντά.), δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει ντόρο ο Ιωσήφ Ζησιάδης, με το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΜΑ, εγώ εδώ δεν παίρνω τις μετρητοίς ότι μου σερβίρουν και μου αρέσει να ψάχνω στη κλασική βάση των 4Π “ΠΟΙΟΣ – ΠΟΥ – ΠΩΣ – ΠΟΤΕ” (κατ’ άλλους 5) και ένα “ΓΑΜΑ” (=Γιατί).

 === Ψάχνοντας, από όσα βρήκα γύρο από το πρόσωπο του Ιωσήφ, κάποια θεματάκια μου έκαναν μεγάλη εντύπωση:

1.— Μετά τις Ελβετικές βουλευτικές εκλογές της 23-10-2011, ο Ιωσήφ Ζησιάδης έχασε τη βουλευτική του έδρα και είναι ένας απλός πρώην βουλευτής, τυπικά και από χθες που έληξε η θητεία του και αντικαταστάθηκε. Το να είσαι απλός πολίτης και να κάνεις τόσο ντόρο χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα, είναι ολίγον περίεργο. ΚΑΘΕ εξήγηση δεκτή!!!!

2.— Στα βιογραφικά του στοιχεία, που είναι καταχωρημένα στο Ελβετικό κοινοβούλιο, φαίνεται γεννημένος στην Istanbul και από κάτω γράφει ως τόπο καταγωγής την ….Λωζάνη!!!! Γι’ αυτό έγινε με τόση ευκολία ….μετανάστης στη χώρα των τραπεζιτών???? ΚΑΘΕ εξήγηση δεκτή!!!!

3.— Σε κάποια βιογραφικά του εύκολα θα βρούμε τα 4 παιδιά του, το θρήσκευμά του, τον αδελφό του (δημοσιογράφο) Abraham Zisyadis, το ότι η μαμά του ήταν Εβραία και άλλα προσωπικά δεδομένα, ΑΛΛΑ πουθενά δεν θα βρούμε πως λεγόταν ο ωρολογοποιός μπαμπάς και η μαμά του, ΟΠΩΣ επίσης δεν μπορούμε να βρούμε, με ποια τυχερή έκανε τα 4 παιδιά (ζωή να έχουν)!!!!Λόγοι προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν δικαιολογείται, όταν έχει δημοσιοποιήσει πολύ πιο ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα!!!! ΚΑΘΕ εξήγηση δεκτή!!!!

4.— Το επίθετο “Ζησιάδης”, στην λατινική του απόδοση είναι “Zisiadis” και όχι Zisyadis!!!! Ο λατινικός τύπος “Zisiadis” μεταφράζεται απόλυτα (από Γαλλικά, Γερμανικά, Αγγλικά κλπ) στα Ελληνικά, πλήρως ορθογραφημένο σε Ζησιάδης. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, το χρησιμοποιούμενο από τον Ιωσήφ  “Zisyadis”, δεν αποδίδεται στην Ελληνική γλώσσα από καμία Ευρωπαϊκή!!!! Αν δε, προχωρήσουμε το πείρα(γ)μα, και αφαιρέσουμε από το “Zisyadis” την Ελληνόηχη κατάληξη “is” τότε πάμε σε πολύ προχωρημένο επίπεδο, καθότι προκύπτει σύνθετη λέξη, η οποία ερμηνεύεται σε μια μόνο γλώσσα!!!! ΚΑΘΕ εξήγηση (συνολικά) δεκτή!!!!

5.— Ο προνοητικός (και ικανός) Ιωσήφ, εδώ και αρκετά χρόνια φλερτάρει άγρια με τη Πάτμο, στην οποία έγινε επίσημα δημότης δια πολιτογραφήσεως και είναι πλέον και ΕΛΛΗΝ ΥΠΗΚΟΟΣ και στην οποία ΠΑΤΜΟ από φέτος τον Μάρτιο ξεκίνησε ….”ιερή” μπίζνα με τον ηγούμενο της μονής της ….ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, για κρασιά, για λάδια, για αρώματα, για τουριστικές δραστηριότητες, για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και πολλά – πολλά – πολλά άλλα!!!! Αυτές οι πολλές ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ δράσεις του Ιωσήφ, με πατέντα τον τίτλο “ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ”, έχουν καμιά διασύνδεση με το κατά τα άλλα σωστό κράξιμο των Ελλήνων βουλευτών???? Μήπως εκκρεμεί κάτι???? Καμιά αίτηση χρηματοδότησης???  ΚΑΘΕ εξήγηση δεκτή!!!!

ΕΠΕΙΔΗ κυκλοφορούν πολλά κολοβά βιογραφικά, για να έχουμε μια πλήρη εικόνα για τον υπερδραστήριο Ιωσήφ, ετοιμάζω ένα που θα περιλαμβάνει όλα όσα βρήκα και θα το ανεβάσω σε λίγο (με τις ελλείψεις προσωπικών δεδομένων που προανέφερα).

ΕΠΕΙΔΗ τα θέματα που έθιξα είναι απολύτως συγκεκριμένα και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ, όποιος επιθυμεί να δώσει εξηγήσεις εν μέρει ή συνολικά, οι εξηγήσεις του για να ληφθούν υπόψη από τον Μπαρμπανίκο, θα πρέπει να έχουν αντίστοιχη σαφήνεια. — 

Απάντηση