=== Μετά από ένα χρόνο “σκληρών” διαπραγματεύσεων, η σιωνιστική Γερμανία συμφώνησε τη Δευτέρα (χθες), 5 Δεκεμβρίου 2011, με τις διεθνής σιωνιστικές οργανώσεις, να καταβάλει συντάξεις σε επί πλέον περίπου 16.000 άτομα σε όλον τον κόσμο, αναγνωρίζοντάς τους ως θύματα του αποκαλούμενου από τους Εβραίους “Ολοκαυτώματος”, που “επέζησαν” του πολέμου γκέτο ή “αναγκάστηκαν” να κρυφτούν από τη ναζιστική “δίωξη”. 

 === Η συμφωνία όμως αναφέρεται σαφώς, στα …παιδιά και στα …εγγόνια των υποτιθέμενων θυμάτων!!!!….

 === Αυτά με πληροφόρησε φίλος και αμέσως μετά συμπληρώνει: και αμέσως μετά, σου έρχονται στο μυαλό 3 Πράγματα:
1.—  ΕΜΕΙΣ ΟΙ Έλληνες ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ EURO (ή Marko, η ΦΡΑΓΚΟ), για όλα τα εγκλήματα που κάνανε οι Ναζίδες στην Eλλάδα??? Πότε?????????????
2.— Ποιο είναι το προσδόκιμο ζωής, των Εβραίων που επέζησαν του “ολοκαυτώματος”  και επέζησε με τόσες υποτιθέμενες κακουχίες????  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ????  ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ από τότε που έγινε το “ολοκαύτωμα”???? Στα πόσα χρόνια πεθαίνει ο μέσος ταλαιπορημένος Οβραίος???? στα 150??????

  === ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ προσλάβουμε σαν έθνος, τον διαπραγματευτή των Εβραίων, με ποσοστό 20%, για να βγάλει και για μας καμιά σύνταξη????  ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ 40 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΛΑΟ?????

 === ΔΕΝ ΔΕΡΩ…… ΛΕΩ….. ΜΗΠΩΣ??????

Οι εικόνες είναι από το αδιαμφισβήτητο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, ΟΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ – Για αυτά τα θύματα, κάποιοι αλήτες έχουν πάρει μαύρο χρήμα κάτω απ’ το τραπέζι…..

2 Trackbacks / Pingbacks

Απάντηση