Τι έχεις ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ μου, τι έχεις πανταλιά μου???…

6 Δεκεμβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

=== “Τράπεζα προς πώληση και 250 διαπλεκόμενους βουλευτές”, θα μπορούσε να είναι η υποθετική απάντηση παντός αφηρημένου, που βασανίζονται δυο μέρες με φοβερό συνάχι, σαν και λόγου μου…..

 === Για τους αμύητους, ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ εστί ο διαπλεκόμενος κοπρίτης, που ήταν επί χρόνια υπαρχηγός του Σάλα στη Πειραιώς Μπανκ, και ξαφνικά του ήρθε έμπνευση να παραιτηθεί, δήθεν για συνταξιοδότηση αλλά του προέκυψαν περικοκλάδες. Πήρε μια περίεργα βαρβάτη αποζημίωση (συμβατική λέει ο Σάλας) λόγω …αποχώρησης και κατευθείαν βρέθηκε Πρόεδρος στην ΑΤΕ ΜΠΑΝΚ και τα υπόλοιπά της. ΝΑΙ ο φούστης !!!! Έφυγε από τον αφεντικό του για να πιάσει προεδριλίκη σε ….”ανταγωνιστή”!!!! Και δεν έφτανε τέτοιο …κακό, του κοπανάει και 470.000€ στο κεφάλι ο Σάλας (ΕΙΚΟΝΑ 4 στο τέλος) για να τον ….εκδικηθεί και να τον ….τιμωρήσει!!!! Εκτός, τι να πω…. Ο κόσμος έχει χαλάσει…. Λέτε να ήταν άλλοι οι λόγοι που του έδωσε τόσα λεφτά, κι’ αμέσως, μόλις τα έβαλε στη κωλοτσέπη ο Πανταλάκης έγινε πρόεδρος στην ΑΤΕ????… Τι να προλάβουν και οι τροϊκάνοι….. Όλοι οι φούστηδες τυχεροί είναι….

Ο Πανταλάκης όμως δεν ξεχνά και ετοιμάζει την εκδίκησή του….Μόλις μπαίνει στο κουμάντο της ΑΤΕ ΜΠΑΝΚ και τα ρέστα της (ΑΤΕ Ασφαλιστική κλπ), διαλύει τα πάντα και λέει με υπερηφάνεια στον Σάλας: Έλα ρε…. Έλα αν τολμάς να την πάρεις…. Τσάμπα στη δίνω με μια πορδούλα σου!!!! ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και ΣΑΛΑΣμένο ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟ ΕΚΚΟΛΑΨΗ και  ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ +372 ΨΩΡΟΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΗ ΚΛΑΝΙΑ-ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΑ, ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΛΑ ….ΦΡΟΝΗΜΙΤΗ.  ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΙ’ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ!!!!

Αλλά όπως και νά’χει, “Ζητούνται βουλευτές με γενναιότητα και ακμαίο φρόνημα”, μου λέει με νόημα ο αναγνώστης “Γ.Δ.” και συνεχίζει “χαμένος στην ανάρτηση” διαπλεκόμενου βουλευτή, κατά το πλησίον “χαμένος στη μετάφραση”!!!!

Όταν υπολειτουργεί ο κοινοβουλευτικός έλεγχος και οι θεσμοί, περιμένετε χαΐρι και προκοπή σ’ αυτή τη χώρα, από κοπρίτες που ξεκινούν μια ερώτηση στη βουλή, με την υποκριτική φράση βολευτή: “Την στιγμή που η κοινωνία δοκιμάζεται, την ώρα που οι πολίτες βλέπουν το εισόδημά τους να περιορίζεται και πλέον να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις οδεύοντας προς το αδιέξοδο,…”, και ενώ για όλους εμάς  Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ….KI’ Ο “ΔΙΑΟΛΟΣ”  ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΩ “ΕΜΕΙΣ” ΦΩΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ “ΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ”….. ΤΙ ΚΑΤΆΝΤΗΜΑ!!!!
Με αφορμή ανάρτηση της 30.11.2011,  στο http://fimotro.blogspot.com/2011/11/blog-post_7402.html, (συνεχίζει ο Γ.Δ.), με τίτλο “ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ….”  που αφορά την Εταιρεία του Δημόσιου τομέα “ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣTIKH”, θυμήθηκα κάποια “προαναγγελθείσα” ερώτηση στη Βουλή του κ. Νίκου Νικολόπουλου της ΝΔ  για την ίδια Εταιρεία, η οποία είχε να κάνει με τις αμοιβές του πρόεδρου της, κ. Θεόδωρου Πανταλάκη και του αντιπρόεδρου κ. Κώστα Φιλίππου, ως εξής:
“Συνταξιούχος Golden Boy !….
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Την στιγμή που η κοινωνία δοκιμάζεται, την ώρα που οι πολίτες βλέπουν το εισόδημά τους να περιορίζεται και πλέον να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις οδεύοντας προς το αδιέξοδο, κάποιοι εκλεκτοί της κυβέρνησης προκλητικά λαμβάνουν υψηλές μηνιαίες αποδοχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντιπρόεδρος της ΑΤΕ ασφαλιστικής κ. Κωνσταντίνος Φιλίππου, τοποθετημένος από την κυβέρνηση και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΤΕ Bank ως μέλος, λαμβάνει μηνιαίως από την ΑΤΕ ασφαλιστική το αστρονομικό ποσό των 10.188,09 ευρώ για τρείς μέρες απασχόληση (Τρίτη- Τετάρτη- Πέμπτη 09:30- 13:30), ενώ εισπράττει ως μέλλος του Δ.Σ. της ΑΤΕ ασφαλιστικής 650 ευρώ και από την ΑΤΕ Bank 950 ευρώ για κάθε συνεδρίαση και βέβαια δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως λαμβάνει και την κύρια σύνταξή του.
Αυτές οι αμοιβές δίνονται στους πράσινους συνταξιούχους…
που φρόντισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να βολέψει στα Διοικητικά Συμβούλια των ΔΕΚΟ, την περίοδο που η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και οι πολίτες έχουν γονατίσει οικονομικά από τα μέτρα της σοσιαλιστικής κυβέρνησης.
Κατόπιν τούτου ερωτάται ο κ. Υπουργός:

— Σε τι ύψος ανέρχονται οι μηνιαίες αποδοχές που λαμβάνουν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΑΤΕ ασφαλιστικής; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα που να προκύπτουν οι μηνιαίες αποδοχές που λαμβάνουν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος.
— Πόσες συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΑΤΕ ασφαλιστικής έχουν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους 12 μήνες;
— Ποια η αμοιβή κάθε μέλλους του Δ.Σ της ΑΤΕ ασφαλιστικής για κάθε συνεδρίαση; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.
— Τι σχέση εργασίας έχει με την ΑΤΕ Bank ο κ. Κωνσταντίνος Φιλλίπου; Ποια η αμοιβή του; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα που να προκύπτει η σχέση εργασίας που έχει με την ΑΤΕ Bank, καθώς και η αμοιβή που λαμβάνει.
— Πόσες συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΑΤΕ Bank έχουν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους 12 μήνες;
— Ποια η αμοιβή κάθε μέλλους του Δ.Σ. της ΑΤΕ Bank για κάθε συνεδρίαση; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.
— Ο κ. Κωνσταντίνος Φιλλίπου λαμβάνει κανονικά την κύρια σύνταξή του; Το ΙΚΑ έχει ενημερωθεί;
— Είναι σωστό κ. Υπουργέ να δίδονται τέτοιες αμοιβές; Ποια η άποψή σας;”

Στην συνέχεια ανέτρεξα, από περιέργεια να δω την εξέλιξη, στην διεύθυνσή του, που “τυχαία” είχα φυλάξει: http://nikosnikolopoulos.gr/?section=1641&language=el_GR&itemid730=3029  και διαπίστωσα ότι η εν λόγω ανάρτηση δεν υφίσταται.  Για του λόγου το αληθές, θα βρείτε δημοσιευμένη, από τότε, την “ερώτηση” -μεταξύ άλλων- και στην ιστοσελίδα,

http://dexiextrem.blogspot.com/2011/04/golden-boy.html  και σε πολλές άλλες, όπως φαίνονται στην εικόνα (1) ως άνω.
Ανέτρεξα και στην διεύθυνση της  Βουλής:
http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?type=63c1d403-0d19-409f-bb0d-055e01e1487c&SessionPeriod=908c047e-6576-4a0c-aa3a-91e061ae4724&partyId=5051dbea-b9ea-4005-89f3-1ed083000058&mpId=9d05ec3d-0c46-4649-b50b-2f1bd909113a&ministry=&datefrom=04%2f10%2f2010&dateto=06%2f12%2f2011&pageNo=2, ΑΛΛΑ συγχωρέστε με, τέτοια ερώτηση δεν βρήκα…. Όμως, από το έγγραφο (καπνός) της εικόνας (2), φαίνεται ότι υπάρχει τεράστια φωτιά διαπλεκόμενη, την οποία πολλοί φοβούνται!!!!
-Από τα σχετικά ΦΩΤΟ-ΚΕΙΜΕΝΑ (που προστίθενται από τον Μπαρμπανίκο στο τέλος και βλέπουμε), προκύπτει ότι ο Βουλευτής κ. Νικολόπουλος πρέπει να είχε “εφοδιασθεί” με ικανά στοιχεία, ώστε να μην κινδυνεύει από τυχόν αγωγές εναντίον του, από τους “ενδιαφερόμενους”.
 === Επειδή “ψύλλοι στ’ αυτιά μου μπήκανε”  είπα…. ας ρίξω μια ματιά και σε κάποια άλλη ερώτηση  που έχει στην ιστοσελίδα του ο κ. βουλευτής και αφορά τον πρόεδρο του ομίλου της ΑΤΕ κ. Θεόδωρο Πανταλάκη.
Εκεί, σε Δελτίο Τύπου, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:
«Εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες για αμοιβές στελεχών…»,
Προκλητικές αμοιβές τραπεζικών στελεχών σε μία περίοδο που οι Έλληνες χάνουν τη δουλειά τους και αναγκάζονται να επιβιώσουν με τα απολύτως απαραίτητα εξ αιτίας της παράδοσης της χώρας στις «ορέξεις» της τρόικας ενώ οι τράπεζες γεμίζουν τα ταμεία τους από τις κρατικές ενισχύσεις, αποκαλύπτει ο Βουλευτής Αχαίας Νίκος Ι. Νικολόπουλος….
Το θέμα φέρνει για συζήτηση στην Βουλή με Ερώτησή του και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον Υπουργό Οικονομικών, κλπ, κλπ….
Ανέτρεξα πάλι στην ως άνω διεύθυνση της  Βουλής…. ΚΑΙ συγχωρέστε με…. αλλά τέτοια ερώτηση επίσης δεν βρήκα….
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. — Αναγνώστης Γ.Δ.”
Μπαρμπανίκος:
Νικολόπουλεεεε!!!!…. Να σε κάνω κι’ εγώ μια ερώτηξη????… Μήπως είσαι διαπλεκόμενος και δεν το ξέρεις ακόμα????…. Μήπως ακούς Πειραιώς και σου πέφτουνε τα Σάλα σ’ ????

2 Trackbacks / Pingbacks

Απάντηση