=== Τις τελευταίες μέρες, με το που άρχισε η συζήτηση του προϋπολογισμού του κυβερνητικού συνασπισμού απατεώνων και του μαύρου μέλλοντός μας, και εγώ, ήθελα δεν ήθελα, έγινα αποδέκτης της τηλεοπτικής και ιντερνετικής πλύσης εγκεφάλου, περί της «ανακαλύψεως», της καταθέσεως του Προϋπολογισμού της χούντας χωρίς τη μυστηριώδη σελίδα νάμπερ 124….. Και το χειρότερο??? Ο καταγγέλλων ηγέτης Καζάκης, ο των προσωρινών παρυφών της Πλατείας Συντάγματος συγκάτοικος κάθε αυτοανακηρυγμένου παλαβού σωτήρα, ισχυρίζεται δια των σφραγίδων του MEGA, του ANT1, του STAR και πλήθους τοπικών καναλιών, που έτσι κι’ αλλιώς στηρίζουν κάθε αυτοαποκαλούμενο οικονομικό αναλυτή ΚΑΙ επιμένει, ότι συζήτησαν και ψήφισαν έναν κρατικό προϋπολογισμό, χωρίς τη σελίδα με το νάμπερ 124, με αποτέλεσμα και αυτή τη βδομάδα να έχει τρελαθεί μαζί του ολόκληρο το χρηματιστήριο!!!!
=== Εγώ είμαι πολύ σοβαρός άνθρωπος…. Το ξέρετε!!!!… Είναι δυνατόν να μου λένε ότι οι πουτάνες είναι κλεισμένες εκειδά, σε αδήλωτο πορνείον και ψηφίζουν ζούφιο προϋπολογισμό???? Είπαμε να μας ληστεύουν ανά πάσα μέρα, ώρα και στιγμή… Το καταλαβαίνω!!!! Είπαμε να μας γδάρουν με ξουράφι σκουριασμένο…. Να το υποστώ!!!!…
=== Αλλά ρε άθλιοι να κρύψετε ολόκληρη τη σελίδα νάμπερ
124???… Αυτό δεν το αντέχω και αρνούμαι να το υποστώ!!!!… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΡΕεεεεεεεε….
 === Αρπάζω χάρακα, μοιρογνωμόνιο, διαβήτη, ξύστρα, μολύβι, διορθωτικό, (καλού-κακού τους κάνω κι’ ένα τρισάγιο μη με περάσουν και για μασόνο) και φεύγω φουλ για το μέτωπο του Προϋπολογισμού 2012, παίρνοντας παραμάσχαλα και 43 οπλισμένους Tsoutsouneros τρομοκράτες, εκπαιδευμένους στα όρη και στα βουνά της ξωτικής Botsovalia….
=== Τι ανάπηρος… τι συναχωμένος…. δεν καταλαβαίνω τίποτα όταν μου μπει κάτι στο αρβανίτικο κεφάλι μου
!!!!
=== Φτάνουμε στο σύνταγμα, λέμε μια καλημέρα στους ευζώνους και χωρίζουμε. Στέλνω τους 22 Tsoutsouneros από τα δεξιά σκαλοπάτια κι’ εγώ με τους άλλους 21, πάμε απ’ τ’ αριστερά, γιατί παιδιόθεν διάβαζα και Μαρξ και δεν έπαθα τίποτα… Δεν πρόλαβα ν’ ανέβω τρία σκαλοπάτια και τζουπ!!!! Ήταν τόσο εύκολο παρά τον αρχικό μου παιδεμό. Βρήκα τη χαμένη σελίδα και είναι αυτή που βλέπετε μόνο εδώ και ως άνω!!!! Δεν είναι τελικά τίποτε άλλο, παρά η εικονιζόμενη μαύρη τρούπα ΝΑαααα, με το συμπάθιο και καταμεσίς της, ένας Καζάκης ντουμανιασμένος…
=== Περνούσε τυχαία ο Πετσάλνικος…. ΝΑΙ, ο Πετσάλνικος ρε -αμώτο… Και επί αποδείξει του τη παρέδωσα τη σελίδα με το χαμένο περιεχόμενο, να τη πάει επί τέλους στα εντόσθια προς συμψηφισμό, διότι αρκετά μας ταλαιπώρησε και μας εξέθεσε διεθνώς….
======================================
Λοιπόν, ας σοβαρευτώ, διότι κινδυνεύουμε σαν έθνος ανάδελφο.
Το τι ξεφύλλισμα και διάβασμα του Προϋπολογισμού έκανα για να εντοπίσω τη χαμένη σελίδα νάμπερ
124, δε λέγεται. Όντως, στον ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2012, ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ…. ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΕΣ, ΜΕ Νο 124 ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΗΣΑΝ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΖΑΚΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ…. ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΛΛΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΕΜΠΛΕΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΚΗΝ ΚΟΤΣΙΔΑΣ.
ΑΛΛΑ ΤΗ ….ΒΡΗΚΑ!!!! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΖΑΚΗ, ΕΞ ΑΡΧΗΣ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ:
1.—Το πακέτο «ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2012″, πριν ψηφιστεί από τη βουλή και γίνει νόμος του διαλυμένου κράτους, αποτελείται από δύο μέρη:
===>> 1. α.— Την ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ επί του προϋπολογισμού, χωρισμένη σε ΚΕΦΑΛΑΙΑ (Τμήματα), στην οποία συμπεριλαμβάνονται επιλεκτικά τα κυριώτερα στοιχεία που θέλει να προβάλει με τους κονφερανσιέ του το σάπιο καθεστώς, για να δείξει (κυρίως τηλεοπτικά) τι καλά που κάνει τα πάντα για να μας ξεσκίσει «δίκαια». Με λίγα λόγια, είναι η αιτιολόγηση, στην οποία δεν είναι αναγκαίον, ούτε πρέπον, να αναφέρεται στο πλήρες κείμενο και στη πλήρη οικονομολογική και λογιστική απεικόνιση του προϋπολογισμού. Δια τούτο, σε όγκο σελίδων, η εισηγητική έκθεση είναι περίπου το ένα πέμπτο (1 / 5) του όγκου σελίδων του υπό ψήφιση σχεδίου προϋπολογισμού. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ότι περιλαμβάνει πολύ λιγότερα οικονομικά στοιχεία από τον υπό ψήφιση προϋπολογισμό. Θα μπορούσαμε να πούμε την ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ, σαν ένα κείμενο που προπαγανδίζει την ορθότητα των συλλογισμών, εκείνων που συνέταξαν τον Προϋπολογισμό 2012.— και
===>>
1. β.— Τον υπό ψήφιση ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2012, ο οποίος είναι μία πλήρης, αναλυτική, λογιστική οικονομική κατάσταση, ισοσκελισμένη, στην οποία είναι καταχωρημένες κατά κωδικό αριθμό, τα προβλεπόμενα ΕΣΟΔΑ και ΕΞΟΔΑ και οι τυχόν αντικρυζόμενοι λογαριασμοί τάξεως, του Κράτους και Ορισμένων δημόσιων οργανισμών που είναι άμεσα συνδεδεμένοι λογιστικά σαν αναπόσπαστο μέρος του κράτους, για τη συγκεκριμένη χρονιά 2012. Και ο Προϋπολογισμός είναι χωρισμένος σε υποκατηγορίες (π.χ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ — ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ — ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ — ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ — ΤΑΜΕΙΑ — ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ — κλπ)
====Είναι προφανές – και για όσους δεν είναι, τους το λέω ορθά κοφτά – ότι άλλο η ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ (ιδεών) επί του προϋπολογισμού ΚΑΙ άλλο πράγμα αυτός καθ’ εαυτός ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ως πλήρης λογιστική κατάσταση προβλέψεων====
2.— Όταν ο Καζάκης λέει ότι «κατατέθηκε για ψήφιση ο Κρατικός Προϋπολογισμός 2012, χωρίς τη σελίδα 124, δεν αναφέρεται σε κάποια από τις επί μέρους αριθμήσεις κατά κατηγορία προβλέψεων και συνολικά του ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, και κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ότι αναφέρεται, στη λευκή σελίδα 124 της …..ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (=προπαγάνδας) ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, και οικονομολογικά, πρόκειται για μία ακόμα γκάφα του εκκολαπτόμενου «ηγέτη» Καζάκη παντός καιρού.
3.— ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Έστω, και μόνο στην Εισηγητική Έκθεση, έπρεπε να γράφει κάτι η σελίδα της με τον αριθμό
124??? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ μου η οικονομολογική, είναι ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΧΙ. Στην Εισηγητική Έκθεση, το «ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4» αυτής τελειώνει στη σελίδα 123 και εξηγούμαι: Τόσο η Εισηγητική Έκθεση επί του Προϋπολογισμού, όσο και ο Προϋπολογισμός, ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ, για λόγους κλασερίσματος και διακριτότητας ευρετηρίου των επί μέρους ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ (της εισήγησης) ή ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (του προϋπολογισμού), το κάθε ΚΕΦΑΛΑΙΟ ξεκινάει με αρίθμηση περιττού αριθμού (1, 3, 5, 7, 9), ώστε η πρώτη σελίδα του επί μέρους ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ να είναι πρόσοψη και να διαχωρίζονται τα κεφάλαια μεταξύ τους. Σε διαφορετική περίπτωση, αν το «ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5» της ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ, ξεκινούσε από τη σελίδα 124, δεν θα μορούσε να είναι κλασερισμένα τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ 4 και 5 ξεχωριστά. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 12 ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ «ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 1». Χρειάζεται να γράψουμε κι’ εκεί κάτι??? Κι’ εκείνη η σελίδα λευκή είναι….. Γιατί ΟΧΙ και γιατί έμεινε λευκή????
4.— Ο Καζάκης, πέρα του ότι ποτέ δεν κάνει πραγματική οικονομική ανάλυση αλλά πολιτική φλυαρία της κακιάς ώρας και κάνει τραγικά οικονομολογικά λάθη:
===>> 4. α.— Δεν έχει μελετήσει πραγματικά τον προϋπολογισμό και παίζει με την εισήγησή του. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι επί της ουσίας.
===>> 4. β.— Αν είχε μελετήσει τον προς ψήφιση Προϋπολογισμό
2012 (που τελικά εγκρίθηκε με 258 ψήφους ντροπής) θα μπορούσε να δει, εκεί που υπάρχουν οι σχετικές αναλύσεις, περί των εγγυήσεων που έθιξε, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ….ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2011 και ο οικονομολόγος Μπαρμπανίκος λέει, ότι το ίδιο θα συμβεί και το επόμενο έτος, είτε το γράφει, είτε όχι ο φρέσκος προϋπολογισμός του χοντρού γκαγκά Βενιζέλου.
5.— Το χειρότερο απ’ όλα είναι, ότι ο Καζάκης, δεν είναι ακόμα σε θέση, να ξεχωρίσει τις διαφορετικές έννοιες «ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ» και της Αναλυτικής Λογιστικής Κατάστασης του «ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ». Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ επικίνδυνος σαν οικονομολόγος, λόγω της προβολής που του προσφέρουν χωρίς ουσιαστικό λόγο, τα μεγάλα καθεστωτικά ΜΜΕ, ώστε να μπορέσει να παίξει και αυτός τον ρόλο του απορροφητικού σάκου, για τον εγκλωβισμό κάθε δυσαρεστημένου.

1 Trackback or Pingback

Απάντηση