=== Ο γαλάζιος βουλευτής Φθιώτιδας Αθανάσιος Γιαννόπουλος, είναι γιατρός με ….μακραίωνη προϋπηρεσία σε κρατικά νοσοκομεία κυρίως της Αττικής, και μάλιστα σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις. Είναι μέλος και σε μεγάλο αριθμό ιατρικών οργανώσεων. Όσα ξέρει ο Αθανάσιος Γιαννόπουλος, για το τι συμβαίνει μέσα στα νοσοκομεία, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Ως ειδικός, πρώην επιθεωρητής ΣΕΥΥΠ, υποκλίνομαι στην ανωτερότης του!!!! Γάτα να εισβάλει και να κρυφτεί σε αεραγωγούς!!!! χειρουργείων, θα είναι ο πρώτος που θα το μάθει και ο ….μόνος που θα μπορεί να δώσει θριαμβευτική λύση!!!!
=== Ο Αθανάσιος Γιαννόπουλος, έχει και έτερον προτέρημα, που τον ξεχωρίζει από τους περισσότερους εξ ημών… Ο Θανάσης είναι τέως υφυπουργός υγείας (
από τον Μάρτιο του 2004 έως και το φθινόπωρο του 2007) επί υπουργίας του διαβόητου Δημήτρη Αβραμόπουλου, επί υπουργίας του οποίου οι Επιθεωρητές ΣΕΥΥΠ, ή έπρεπε να παίρνουν διπλάσιες μέρες άδειας μετ’ αποδοχών για να μη κουράζονται στις έρευνες ή θα έπρεπε να να αποδέχονται τον εξευτελισμό, να κουκουλώνουν σκάνδαλα στον χώρο υγείας, ή να αποδέχονται ειδικούς αποσταλμένους του Σαμπατακάκη από την Αθήνα, για να σκεπαστούν τα σκατά της ρεμούλας μεγαλοστελεχών της ΝουΔού, με ένα δεύτερο χέρι εικονικού ελέγχου.
  === Ο Θανάσης Γιαννόπουλος ξέρει πάρα πολλά, αλλά λέει πολύ λίγα και με υπεκφυγές, παρ’ ότι δηλώνει ριγμένος από Καραμανλή και Αβραμόπουλο.
 === Πρόσφατα, 6-
12-2011, ο Θανάσης Γιαννόπουλος κατάθεση ερώτηση προς τους υποψήφιους αρχηγούς του ψευδοΠΑΣΟΚ υπουργούς Παιδείας Διαμαντοπούλου και υγείας Λοβέρδο, η οποία υπάρχει στη σελίδα του http://www.agiannopoulos.gr/images/pdf/06122011%20pistopoiisi%20ergast_eksetaseon.pdf, αλλά την πήρα αυτούσια, αφού πολλοί ΝουΔίτες χάνουν τις ερωτήσεις τους στο δρόμο, και περιέργως, ενώ ο Θανάσης είναι τόσα χρόνια βουλευτής, στην ιστοσελίδα του οι ερωτήσεις αρχίζουν από >>> ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 21-2-2011!!!! μόνο!!!
=== Επικαλείται λοιπόν ο Θανάσης ο Γιαννόπουλος ένα έγγραφο του 2008, ΔΗΛΑΔΗ, επί νεοδημοκράτη υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΊΔΗ (που το 2009 αντικαταστάθηκε από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο) και με μόνιμους υφυπουργούς τον Α. Λυκουρέτζο και τον Σπ. Ταλιαδούρο ΚΑΙ επί υπουργού υγείας ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, με υφυπουργούς τον Γ. Παπαγεωργίου και Μ. Σαλμά ΚΑΙ δηλώνει έτοιμος να στήσει …κολχόζ (μόνο Σοβιετικού τύπου υπήρξαν), στα κρατικά νοσοκομεία, εν μέσω τρόϊκας και Μέϊρκελ και Σαρκοζί….
Το έγγραφο, με λίγα λόγια, μας λέει, για τη γνωστή φάμπρικα «εργαστηρίων» (που κατά κανόνα στήνονται για να χρηματοδοτούνται σαν ερευνητικά πανεπιστημιακά προγράμματα), που δημιουργούν οι συνάδελφοι του Γιαννόπουλου Πανεπιστημιακοί γιατροί. Εκεί, συμβαίνει κατά κανόνα, ο παραπέμπων κλινικός γιατρός να είναι ο ίδιος ο διευθυντής του εργαστηρίου, στο οποίο παραπέμπεται ο ασθενής. Επίσης γίνεται είσπραξη εξέταστρων με ανεξέλεγκτη και αδιαφανή διαδικασία, με οικονομικό διαχειριστή, τον ιατρό διευθυντή του «ερευνητικού» εργαστηρίου κλπ!!!!!!
Ο ….κυνηγός Θανάσης ρωτά τους σημερινούς υπουργούς της κακιάς ώρας:
1.—  Πότε έχετε κοστολογήσει αυτές τις εξετάσεις ή πότε θα τις κοστολογήσετε και γιατί μέχρι σήμερα δεν τις κοστολογείτε;;;
2.—  Εάν τα ασφαλιστικά ταμεία καλύπτουν το κόστος εξετάσεων που δεν έχουν μεν κοστολογηθεί αλλά εκτελούνται από πανεπιστημιακά εργαστήρια.
3.—  Πόσα έσοδα έχει σημειώσει η κατά τα ανωτέρω διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων από τα ερευνητικά εργαστήρια του πανεπιστημίου;
4.—  Εάν υπάρχει διαδικασία αδειοδοτήσεως και πιστοποιήσεως εργαστηρίων του πανεπιστημίου ώστε να εκτελούνται τέτοιες διαγνωστικές εξετάσεις δεδομένου ότι τα εργαστήρια αυτά δεν προσφέρουν διαγνωστικό έργο ούτε εποπτεύονται από την οικεία αρχή αλλά είναι καθαρώς ερευνητικά και λειτουργούν στα πλαίσια του πανεπιστημίου με αποστολή την εκπαίδευση φοιτητών και την έρευνα.
5.— Σε περίπτωση που νομιμοποιείται η εκτέλεση τέτοιων εξετάσεων από πανεπιστημιακά εργαστήρια, κατά πόσον για τα θέματα αστικής ευθύνης τυχόν εσφαλμένων αποτελεσμάτων υπέχει την ευθύνη το πανεπιστήμιο ή ο εκτελών την εξέταση υπάλληλος αυτού ο οποίος επομένως φέρεται να λειτουργεί ως υπηρεσιακό όργανο..
6.— Eάν οι εξετάσεις τέτοιου τύπου έχουν ‘ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ’ για ποίο λόγο δεν παρέχονται δωρεάν αλλά κοστολογούνται και οι νοσηλευόμενοι οι ίδιοι ή τα ταμεία τους καλούνται να καταβάλλουν το κόστος τους;

==============================
Θανάση και Γιαννόπουλέ μου, καλά τα ερωτήματα, αλλά αν έλεγες και μερικά ονόματα, θα κατανοούσαμε καλύτερα το θέμα και θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στη λύση του, αντί να νομίζουμε εσφαλμένα, ότι θέλεις να μετατρέψεις τα νοσοκομεία σε κολχόζ.
Και κάτι ακόμα Θανάση και πρώην υφυπουργέ υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των γαλαζιοπράσινων …υπουργών. Το έγγραφο είναι όπως είπες του
2008, το πολύ-πολύ, εκδόθηκε έναν χρόνο μετά τη διακοπή της υφυπουργίας σου στο ερωτώμενο υπουργείο. Έστω σαν ΝουΔίτης, τον Δημήτρη τον Αβραμόπουλο, τότε υπουργό υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τον ρώτησες??? Τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη, τότε υπουργό Παιδείας τον ρώτησες??? Τα άλλα γαλάζια παιδιά τα ρώτησες??? Και τι φαντάζεσαι πως θα σου «απαντήσουν» οι σημερινοί πράσινοι κοπρίτες???
Μήπως Θανάση  και Γιαννόπουλέ μου, η πολιτική παρθενορραφή σου έγινε με κινέζικες κλωστές??? Η ουσία συνολικά του προβλήματος, είναι ότι ενώ εσείς όλοι οι γαλαζιοπράσινοι κοπρίτες, παίζετε το «ΣΕ ΡΩΤΩ – Μ’ ΑΠΑΝΤΑΣ – Σ’ ΑΓΑΠΩ» και αλλαξοκωλιάζεστε στις υπουργικές πολυθρόνες, αλλά εμείς ο λαουτζίκος πληρώνουμε το
100% της μη σύννομης δαπάνης δοκιμαστικών-ερευνητικών εργαστηριακών εξετάσεων, εμείς ο λαουτζίκος πληρώνουμε το 100% των υπουργικών και βουλευτικών δαπανών σας, για να είμαστε θεατές σε ένα παιχνίδι σας, που δεν μας αφήνετε να συμμετέχουμε.

Απ’ τις φωτογραφίες που σου αφιερώνω, οι παπάδες για να ευλογήσουν τις καραμπίνες των κυνηγών κουβαλήθηκαν μαζί σου στις ραχούλες, ή το συνδύασες με ευλογία κάποιου ….προεκλογικού αγώνα???? ΟΠΩΣ και νά’χει, από όλον τον τζερτζελέ, εμείς κρατάμε μόνο την ουσία: είτε γαλάζιος είναι ο ερωτών με πράσινη απάντηση είτε και αντίστροφα, σας βαρεθήκαμε, γιατί μας δουλεύετε και μας θέλετε θύματά σας.

Απάντηση