=== Με το ίδιο νόμισμα πληρώνει το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Ηλίας Μανουσαρίδης για τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε κατά των εργαζομένων στην Καθαριότητα, κατηγορόντας τους ότι «κωλοβαράνε». Με συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr, o Η. Μανουσαρίδης επιστρέφει το χαρακτηρισμό στο δήμαρχο και «στους μεγαλύτερους κηφήνες, στην τάξη του, στους βιομήχανους», όπως λέει χαρακτηριστικά.

=== Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Soul» αναφέρει μεταξύ άλλων πως «οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα κωλοβαράνε….Με 2.000 άτομα θα έπρεπε να είναι γλειμμένη η Θεσσαλονίκη, αλλά οι μισοί από αυτούς λείπουν διότι έχουν πάρει χαρτί από γιατρό».

 === Η μίνι-συνέντευξη του Γιάννη Μανουσαρίδη

=== Κύριε Μανουσαρίδη, πώς σχολιάζετε τα όσα είπε ο δήμαρχος ότι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα «κωλοβαράνε»;

 === Επιστρέφουμε στην τάξη του, στους βιομήχανους, και στον ίδιο το χαρακτηρισμό. Διότι υπάρχουν μεγαλύτεροι κηφήνες από αυτούς, οι οποίοι από τότε που γεννιούνται τρώνε αυτά που άλλοι δουλεύουν και άλλοι παράγουν;

=== Γιατί πιστέυετε ότι επιτίθεται εναντίον σας;

 === Όλα αυτά γίνονται για να δώσει την Υπηρεσία Καθαριότητας σε ιδιώτες.

=== Δηλαδή;

 === Προσπαθεί να απαξιώσει την Καθαριότητα.

=== Με ποιον τρόπο;

 === Δεν αγοράζει τίποτε. Το ξέρετε ότι από τα 70 απορριμματοφόρα της πόλης λειτουργούν μόνον τα 12;;; Δεν αγοράζει ανταλλακτικά. Το ξέρετε ότι εδώ και ένα χρόνο δεν έχει αγοράσει πίσσα και τσιμέντο. Αυτά δεν τα λέει στη συνέντευξή του, γιατί με αυτά και με άλλα, θέλει να απαξιώσει τον Τομέα Καθαριότητας, ώστε μια ημέρα των ημερών να πει: «Ελάτε, ιδιώτες, πάρτε τη Θεσσαλονίκη και καθαρίστε την».

Αναρτήθηκε από aftodioikisi.gr

1 Comment

 • Ο/Η ΝΙΚΟΛΑΟΣ λέει:

  ZΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ.
  Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΩΤΟΜΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ (ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ).
  ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΛΙΚΩΝ (ΣΚΟΥΝΤΑΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΥΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ),
  ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ..
  ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..

Απάντηση