<<<<<< Παλαιστίνιοι νέοι στέκονται στην πόρτα ενός σπιτιού που έχει πληγεί από την Ισραηλινή αεροπορική επίθεση, στις αρχές της πόλης της Γάζας, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου του 2011.
=== Ένα ισραηλινό άρμα μάχης, επιτέθηκε σε ….φάρμα με ζώα, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, στη πόλη της Μπέιτ Λαχίγια, στο αποκορύφωμα της έντασης των επιθέσεων, από τις Ισραηλινές δυνάμεις εναντίον των Παλαιστινίων.

=== Μέχρι το πρωί του Σαββάτου (χθες), δεν είχαν ακόμα αναφερθεί απώλειες από την επίθεση.
Ωστόσο, το αγρόκτημα καταστράφηκε και πολλά από τα ζώα του σκοτώθηκαν, ανέφερε το Παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA.

=== Εν τω μεταξύ, ένας 28-χρονος Παλαιστίνιος έχασε τη ζωή του νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου, αφού χτυπήθηκε στο πρόσωπο με μια δακρυγόνο-καπνογόνο βόμβα, από έναν Ισραηλινό στρατιώτη.
=== Επίσης το Σάββατο, ένας 12-χρονος παλαιστίνιος πέθανε από τα τραύματα που υπέστη κατά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας την Πέμπτη.
=== Το Τελ Αβίβ δικαιολογεί τις επιθέσεις του στη Λωρίδα της Γάζας, λέγοντας ότι είναι μέτρα που λαμβάνει, σαν αντίποινα για την εκτόξευση ρουκετών προς τα κατεχόμενα εδάφη από τη Λωρίδα της Γάζας.

=== Μμ / JR / HGH —- ΠΗΓΗ: PressTV
=== Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

Απάντηση