5.529 Άτομα, είναι ο επίσημος στρατός των ΜΟΝΙΜΩΝ υπαλλήλων του σιωνιστή Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων, χωρίς να υπολογίζουμε τους μισθοφόρους ….”ειδικούς” συμβούλους, των λεγόμενων πανάκριβων “ειδικών θέσεων”.
Σε αυτόν τον εξωφρενικά τεράστιο αριθμό υπαλλήλων, ποιοι λέτε να κυριαρχούν σε αριθμό και ποσοστό μονίμων υπαλλήλων???? ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ του Καμίνη και δείτε τα νούμερα να φρίξετε:
Πτυχιούχοι ΠΕ Δημοτικοί Μπάτσοι………….148 μόνιμες θέσεις !!!!
Πτυχιούχοι ΤΕ Δημοτικοί Μπάτσοι …..
…….206 μόνιμες θέσεις !!!!
Μέσης Εκπαίδευσης ΔΕ Δημ. Μπάτσοι……..7
18 μόνιμες θέσεις !!!!
Προσωπικό Ασφαλείας ΥΕ ………………………….
18 μόνιμες θέσεις !!!!
Προσωπικό Φύλαξης ΥΕ …………………………..…30
μόνιμες θέσεις !!!!
ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ…..
1.120 μόνιμες θέσεις !!!!
Ή ποσοστό 20,5%, επί του συνολικού αριθμού των προβλεπόμενων Οργανικών Θέσεων Μόνιμου Προσωπικού, με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου!!!!
Για να εμπεδώσετε τη πολιτική αλητεία του εξ Αμερικής εγκάθετου της χούντας, ας δούμε και το ….”κοινωνικό προφίλ” του νέου αναχρονιστικού οργανισμού του εκλεκτού των σιωνιστών στον Δήμο της Αθήνας. Ενός Δήμου τίγκα στα μπουρδέλα, στα κακόφημα μπαράκια και στους εμπόρους ναρκωτικών της πλατείας Κοραή και Ομονοίας:
Προβλεπόμενες Οργανικές Θέσεις: ΤΕ Επισκεπτριών Υγείας – Αδ. Νοσοκόμων (2) —– ΤΕ Μαιών (5) —– ΤΕ Φυσικοθεραπευτών (4) —– ΤΕ Εποπτών Υγείας (2) —– ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτριών (5)
!!!!!!!!
ΑΝ δε, προσθέσουμε στους μόνιμους και το προσωπικό ιδιωτικού δικαίου, στο οποίο περιλαμβάνονται τα θύματα οι οδοκαθαριστές, οι οποίοι είναι στη κατηγορία ….ορισμένου χρόνου
!!!!!!!!
+ 962 Προσωποπαγείς Θέσεις Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (που κατά κανόνα έχουν μπει από το παράθυρο και μονιμοποιήθηκαν και
+1.839 Θέσεις Ιδιωτικού Δικαίου ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ χρόνου (κυρίως προσωπικό καθαριότητας, έτοιμο για θυσία στις κρεατομηχανές των εργολάβων καθαριότητας),
ΤΟΤΕ η συνολική δύναμη σε προσωπικό του Δήμου Αθηνών (χωρίς τους έμμισθους Ειδικούς Συμβούλους του Καμίνη) ανέρχεται στους 8.330
!!!!!!!!
Από ….εκσυγχρονιστικής απόψεως, και εδώ ο Συνήγορος για τα Δικαιώματα των Εργολάβων Μηχανογράφησης Δήμαρχος, δείχνει τη προτίμησή του στην ιδιωτική κλεπτοκρατορία. Ο στρατοκρατούμενος Οργανισμός που κατασκεύασε με την φασιστική νοοτροπία του, προβλέπει 9 θέσεις ΠΕ Πληροφορικής και 8 θέσεις ΤΕ, που αρκούν μόνο για να συμμετέχουν σε επιτροπές ανάδειξης εργολάβων μηχανογράφησης με ….απ’ ευθείας ανάθεση…….
Δεν υπάρχει τρόϊκα για τον εγκάθετο των σιωνιστών στον δήμο της Αθήνας!!!!!!!!

Απάντηση