=== Είναι «ΕΠΙΣΗΜΗ» και προγραμματισμένη λένε τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ και η Εβραία ΝουΔού, για την επίσκεψη του Εβραίου Σαμαρά-Μπενάκη στο Νεοναζιστικό Ισραήλ!!!!!!!!

 === Και συναντιέται εκεί με τη μαύρη αφρόκρεμα των σιωνιστικών αποβρασμάτων, με όλο το αληταριό που κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου και δεν τολμά να ξεμυτήσει.

  === ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της σιωνιστικής ΝουΔού: Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, από το Ισραήλ, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο διήμερης επίσημης επίσκεψής του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 === «Σε μια στιγμή μεγάλης δοκιμασίας για τον Ελληνικό λαό, βρίσκομαι εδώ και παίρνω πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν τη χώρα.
 === Μιλάω για οικονομική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα: Ενέργεια, ΑΟΖ, Τουρισμό, Γεωργία, αναφέρομαι και σε αμυντική συνεργασία, αλλά, βεβαίως, και στην προσέλκυση ισραηλινών επενδύσεων στην Ελλάδα.
 === Στόχος μας είναι μια –όχι ευκαιριακή- αλλά μακροπρόθεσμη και στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασία των δύο χωρών μας.
 === Είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί οι συνομιλίες μου εδώ είναι ουσιαστικές και θα αποδώσουν».
 === Από πότε ο Σαμαράς-Μπενάκης έγινε πρωθυπουργός και υπουργός και οι επισκέψεις που πραγματοποιεί εκτός Ελλάδας, χαρακτηρίζονται «επίσημες»?????
 === Εχει ιδιότητες τέτοιες, που να μπορεί να συνάψει συμφωνίες δεσμευτικές για τη χώρα μας???? ΟΧΙ!!!! Τότε τι άλλο εκτός από ιδιωτική μπορεί να είναι η επίσκεψή του στη πατρίδα του το Ισραήλ????
 === Και το πρόγραμμα του Εβραίου αρχηγού της ΝουΔού, ΣΗΜΕΡΑ 13 Δεκεμβρίου 2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ, στην ιστοσελίδα του κόμματος http://www.nd.gr/web//press-office/press/-/journal_content/56_INSTANCE_Rb5c/36615/853987 , και του έβαλαν χθεσινή ημερομηνία οι πολιτικοί αλήτες:
 — ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ — Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης  Σαμαράς,  αναχωρεί σήμερα το βράδυ για επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ.
Αύριο Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Benjamin Netanyahu, τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο, θα επισκεφθεί τον Πανάγιο Τάφο και το Μνημείο του Ολοκαυτώματος, ενώ θα παρακαθήσει σε γεύμα που παραθέτει προς τιμήν του ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Dany Ayalon και το βράδυ σε δείπνο που παραθέτει ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών κ. Avigdor Liberman.
Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφτεί τη Βουλή του Ισραήλ (Knesset) όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Σώματος κ. Reuven Rivlin και την Αρχηγό της αντιπολίτευσης κ. Tzipi Livni. Το απόγευμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο του Ισραήλ κ. Shimon Peres, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό στρατηγικών Υποθέσεων κ. Moshe Yaalon.
!!!!!!!!!!! — ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ— !!!!!!!!!!!
ΠΗΓΕ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

Απάντηση