=== Σε συνέχεια της ανάρτησης Κωλοςός της Ρόδου ο Πετσάλνικος… Δεν υπογράφει πριν από τας 12.30′ αναδρομικά βουλευτών!!!!, σήμερα μη ξεχάσω να ξεχέσω όλο το σκυλολόϊ του πορνείου της πλατείας συντάγματος!!!! Πρώην και νυν!!!!
=== Δεν υπάρχει χρονιά, από το
1975και εντεύθεν, που να μην έκαναν οικονομική αλλαξοκωλιά οι βολευτές με τους δικαστικούς απατεώνες της μακρινής και ξωτικής Botsovalia. Το είχαν συμφωνημένο για το ποιος και πότε θα καθόταν από κάτω και τη κρατούσαν τη συμφωνία, κάθε φορά που έπρεπε να γεμίσουν τις τσέπες τους με κλοπιμαία.
=== Η πρώην Νόρα Κατσέλη (για να γυρίσω στα ενταύθα), δήλωσε πτώχευση, σε σχέση με τα πλούτη που φανταζόταν πριν το βουλευτιλίκι της, με εξαίρεση ελάχιστες πισίνες και για να προλάβει οποιαδήποτε ερώτηση και πριν προσβληθεί, ξαμολάει ένα αγριωπό “να μη σας νοιάζει το τι θα τα κάνω τα αναδρομικά μου” και βάζει τελεία στον δημοκρατικό διάλογο.
=== Το μοτίβο του σκηνοθετικού πλάνου ίδιο, όλων των πολιτικών αποχρώσεων, ιδίως βεβαίως των γαλαζιοπράσινων νυν και πρώην πολιτικών πορνών. Οι περισσότερες (σερνικοθήλυκες όλες), λούφαξαν να ηρεμήσει η κατάσταση και κρύφτηκαν στη σοφίτα της βίλας που δεν είχαν πριν βουλευτηθούν, αλλά και μετά τη δηλώνουν αποθήκη άνευ αξίας, διότι δεν επιθυμούν να προκαλούν το κοινό αίσθημα.
=== Μερικές (σερνικοθήλυκες όλες), νιώθουν τον μαγνήτη από τους προβολείς των ΜΜΕ και τρέχουν στο περιστύλιο της βουλής (αν και είναι κυρίως πρώην) για να δηλώσουν ψευδώς ως πραγματικά πουτανόψυχες, ότι δεν θα καταδεχθούν να πάνε για την είσπραξη τέτοιων αναδρομικών και πως τάχατες, όταν έκαναν αίτηση οι οικονομικές συνθήκες ήσαν διαφορετικές!!!!
=== Πόσο διαφορετικές????? ΜΑΪΟΥ 201
1…!!!! Για τέτοια απόσταση-διάσταση μιλάνε οι σκύλες και απευθυνόμενοι προς κάφρους, όπως κάθε φορά, λένε πως δήθεν δεν θα εισπράξουν αν ….δικαιωθούν και πάντα, όταν βγαίνει στη ζούλα η απόφαση, όλα τα ΜΜΕ θάβουν το θέμα, για να μπορέσουν να πάνε στο ταμείο οι πτωχότεροι και μη τολμήσεις να τους θυμίσεις τη προέλευση των χρημάτων. Μέχρι και σάλτο μορτάλε από τη στέγη του πορνοβουλίου μπορεί να επιχειρήσουν.
=== ΛΟΙΠΟΝ, σερνικοθήλυκες πρώην και νυν σκύλες του κοινοβουλίου της μακρινής
Botsovalia, όπως ξηγήθηκα στη Πετσαλνίκ, αφήστε τη πουστιά στο πορνείο σας.

Ένας είναι ο τρόπος αποποίησης της βρόμικης διεκδίκησης αναδρομικών: Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΤΕ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΊΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ FAX ή E-MAIL ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΓΩΓΗΣ.
ΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ…. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΑ.

Comments are closed.