=== Αποφασισμένος (άλλη μια φορά) δηλώνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, να μην επιτρέψει άλλη φαρσοκωμωδία τύπου Τσάκα και “πρίγκηπα” Αλ    Σαούντ. Μας περνά τελείως για μουρλούς ο πετρελαιάς, λες και δεν ξέρουμε ότι εξ αρχής αυτός έφτιαξε το καραγκιοζιλίκη. Η “οικογένεια” έχει τους μεγαλύτερους δυνατούς μακροχρόνιους δεσμούς με όλες τις αραβικές βασιλικές οικογένειες και δεν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να τη πιάσει κώτσο ο οποιοσδήποτε Τσάκας…. Επομένως?????

 === Εν τω μεταξύ, ο ίδιος πλέον ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, είναι πάλι αυτός, που αφού τελείωσε το παραμύθι του με τους ΚΑΤΑΡαμένους πρίγκιπες, τώρα ξαναζεσταίνει τη σούπα με νέους ….Σαουδάραβες αυτή τη φορά. Κατά τα άλλα δεν λέει πάλι τίποτα….

 === Επίσης ο Τσάκας, συνεχίζει τις δικές του κοτσάνες, γυροφέρνωντας από εδώ κι’ από ‘κεί δεκάδες εκατομμύρια ΕΥΡΩ, από αέρα κοπανιστό.

 === Βαρδινογιάννη εγώ δεν είμαι βάζελος, αλλά σαν τρίτος, βλέποντας τις εξελίξεις από ουδέτερο έδαφος, σε βλέπω να σε κάνουν στο τέλος, μαύρη κελεμπία απ’ το ξύλο και θα γίνεις ρεζίλι σκυλιών και γαύρων…..

  === ΣΧΕΤΙΚΑ: Ιστορίες του ποδοσφαιρικού βάλτου μας, για πολύ, μα πάρα πολύ αγρίους ιθαγενείς!!! και

Αμφισβητεί την ύπαρξη του πρίγκιπα «Σουλτάν Μπιν Νάσερ Φαρχάν Αλ Σαούντ» ο Βαρδινογιάννης???

Απάντηση