=== Έμαθες ποτέ Λοβέρδε μου, αν υπάρχουν Σαμπατακάκηδες εκειδά???… και πόσοι???… κι’ αν έχουν σχέση συγγενική με τον Γενικό Επιθεωρητή ΣΕΥΥΠ, Μιχάλη Σαμπατακάκη???

=== ΝΑΙ !!!! Οι τρεις ιστοσελίδες που δουλεύονται ανελιπώς και ανεξάρτητα η μια από την άλλη, είναι:

 === 1.—  http://www.keelpno.gr/

 === 2.—  http//www2.keelpno.gr/

 === 3.—  http//www2.keelpno.gr/blog/

 === Μη σας μπερδεύει η εμφάνιση της 3ης ιστοσελίδας σαν κλώνου της 2ης. Είναι τελείως διαφορετική και ενημερώνεται αναξάρτητα η μια από την άλλη.

  === Αφού υπάρχει που υπάρχει τεράστιο μπλέξιμο, καλόν είναι, να μάθει και ο όχλος των ΕΛΛΗΝΩΝ, ποιος διέταξε να γίνουν τρεις (3) ιστοσελίδες???, πόσο κόστησε η αρχική κατασκευή τους???, ποια (ή ποιες) είναι οι τυχερές εταιρείες που τις κατασκεύασαν και σε ποιους ανήκουν???, με ποια διαδικασία τους ανατέθηκε η δουλειά???, ποια είναι η εταιρεία συντήρησης λογισμικού και μηχανημάτων???, πόσα οικονομάει η εταιρεία για την ετήσια συντήρηση???, ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ (3) ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ???…. Απ’ αυτούς, θα μπει έστω και ένας στην εργασιακή εφεδρεία???? Κανένας πλεονάζων Σαμπατακάκης????

 === Αν είσαι ανίκανος να απαντήσεις σε τόσο απλά πραγματάκια, τι σκατά τα θέλεις τα αρχηγιλίκια???

  === Κανένας “αριστερός” βολευτής δεν με διαβάζει??? Λέω, μπας και ….”βρούμε” άκρα δια της οδού του κυνοβολευτικού ελέγχου!!!! Που να απευθυνθείς???… Στον Βελόπουλο ή στον Ντινόπουλο….. Μα εδώ, ο Μιχάλης έχει πιάσει εισόδους-εξόδους σε όλες τις στοές και δεν τολμά κανένας να τον αγγίξει!!!!

Απάντηση