Φαίνεται πως το πλωτό πλαστικό σύμπλεγμα, που ως γνωστόν ναυάγησε αυτάδενδρον στον Θερμαϊκό και διασώθηκε αεροστατικώς από τον άθλιο τουρκοεβραίο της Θεσσαλονίκης, θα τιμηθεί δεόντως από την πλαστικιά κυβέρνηση Παπαδήμου.

Άλλως, πως να εξηγήσω τη ξαφνική συνάντηση, ενός αχυράνθρωπου πρωθυπουργού,  ακόμα και με τον Εβραίο ….αντιδήμαρχο χρηματοκιβωτίου της πάλαι ποτέ συμπρωτεύουσας??? Τι άλλο θα μπορούσε να χρησιμεύσει ένας ΚΑΠΟΝε Χασδάϊ στο πρωθυπουργικό γραφείο, έστω παρέα με έναν αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ???

Συναντήθηκαν λέει ξαφνικά για να μιλήσουν για τα φλέγοντα θέματα του δήμου. Ξέρετε εσείς πιο φλέγον ζήτημα, από τον πνιγμό 30 πλαστικών δενδριλίων εβραϊκής έμπνευσης και κατασκευής???

Και επί τη ευκαιρία, ο Μπουτάρης, επέδωσε στον υπηρέτη της Τρόϊκα Παπαδήμο, αίτημα για συνάντηση με την ΚΕΔΕ, της οποίας είναι ένας από τους δεν ξέρω πόσους αντιπροέδρους της, ενώ ζήτησε από την κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης, τη βοήθειά της για άγριες μάσες, με ευκαιρία τα μελλοντικά καραγκιοζιλίκια, για δήθεν εορτασμούς των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Μιας Θεσσαλονίκης, που αυτή τη στιγμή, όπως ολόκληρη η χώρα, είναι υπό ξένη κατοχή!!!!

Απ’ ότι έμαθα, υπάρχει σκέψη, σε απομίμηση του ολοκαυτώματος, να ανακηρυχθεί το πλαστικό ναυάγιο σε εθνικό “ολοθαλάσσωμα”, το οποίο θα ενσωματωθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις του 2012, με συγκεκριμένα δρώμενα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν στον αχυράνθρωπο πρωθυπουργό, για την αναπτυξιακή τροχιά της πόλης όσον αφορά τις επισκέψεις ξένων τουριστών, κυρίως από την Τουρκία και το Ισραήλ!!!!

Κι’ όλος αυτός ο αχταρμάς, θα συμβάλει στον εξορθολογισμό των οικονομικών του Δήμου της Θεσσαλονίκης, λέει κι’ ο ΚΑΠΟΝε. Αν κάποιος κατάλαβε γιατί άλλο συναντήθηκαν, ας ενημερώσει τους 567 αρχισυντάκτες μου.

Όποιος Κατάλαβε, Κατάλαβε….. Έεεεεεε, ρε μάσεςςςςςςςςςς….

1 2 !!!!

Απάντηση