ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ:

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΙΩΚΤΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ….”MYSTICA” ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΑΛ. ΧΑΤΖΑΡΑ — Νο 2

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΑ ΔΙΩΚΤΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ….”MYSTICA” ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΑΛ. ΧΑΤΖΑΡΑ — Νο 3

Λίγο πολύ, όλοι γνωρίζουμε την Αστρολογία.     Πώς όμως τη γνωρίζουμε;     Σα μια “διαδικασία” που ο Αστρολόγος θα μας “πει” το μέλλον μας;     Πού θα πιάσουμε δουλειά, αν θα παντρευτούμε τον καλό μας ή την καλή μας;
Από το μέλος Κέλσος ο Φιλαλήθης
========================================

Δύο άρθρα με πλούσιο προβληματισμό για τον Αγώνα του Ελληνισμού το 19ο αιώνα
του κ. Σπυρίδωνα Χατζάρα και του διαδικτυακού επισκέπτη Deva Parinito

======================================== …. …. ….. ….

…….. Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
του κ. Σπυρίδωνα Χατζάρα

Συνήθως, λέμε ότι το ψέμα έχει κοντά πόδια και δεν πάει μακριά.
Όμως, το ψέμα που στηρίζει την επίσημη εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας για το πως οργανώθηκε η Επανάσταση του 1821 κατά του Οθωμανικού ζυγού, διαρκεί 172 χρόνια.

Έγινε κάθε προσπάθεια για να αποκρυβεί το γεγονός, ότι αυτός που υλοποίησε το όραμα της Απελευθέρωσης της Ελλάδας, που σχεδίασε και διηύθυνε την Επανάσταση, ήταν ο κόμης Ιωάννης Αντωνίου Καποδίστριας.
Η επίσημη εκδοχή τοποθετεί το 1814 στην Οδησσό την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας  (η οποία υποτίθεται ότι οργάνωσε την Επανάσταση του 1821) και αποδίδει την ιδέα της χρήσης μασονικών πρακτικών από την Εταιρεία σ’ ένα  μικρέμπορο απ’ την Πάτμο, τον Ξάνθο, που τον θεωρεί συνιδρυτή μαζί με τους Ν. Σκουφά και Αθ. Τσακάλωφ. Όμως, αυτό ήταν χοντρό ψέμα του Ξάνθου. Διότι, όπως γράφει ο Αναγνωσταράς, ο Ξάνθος ήταν ως το 1817 στην Κωνσταντινούπολη. Νικόλαος Σκουφάς.    Η αλήθεια είναι ότι η Φιλική Εταιρεία είχε “αόρατη Ανωτάτη Αρχή”, όπως ομολογεί ο Ξάνθος. Αυτοί που άρχισαν να κατηχούν άλλους, ήταν ο Νικόλαος Σκουφάς και ο Αθανάσιος Τσακάλωφ. Ο Ν. Σπηλιάδης γράφει, ότι “ο Σκουφάς κατελθών από την Μόσχα, απόστολος της Μυστικής Εταιρείας των Φιλικών, άρχισε να κατηχεί τους Έλληνες στα μυστήριά της το 1816”. Ο Αθανάσιος Τσακάλωφ, που ήταν μέλος του “Ελληνόγλωσσου Πανδοχείου”, [μυστική οργάνωση που είχε ιδρυθεί το 1809 στο Παρίσι. Ξενοδόχοι (Hotelier) ήταν το Τάγμα των Ναϊτών, που ήταν οργανωμένοι κατά Γλώσσες. Επομένως η οργάνωση ήταν και κατ’ όνομα Ναϊτική],…. ….. ……… ……. …….. ….. ……….. ………….. …………… …………..

===============================================
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ  ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ:
……..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ο κρυφομασόνος να γράφει ένα κάρο μαλακίες, μέσα από τις οποίες προσπαθεί να βαφτίσει όλους τους ήρωες ως μασόνους και ιδιαίτερα τον Καποδίστρια, για τον οποίο υπάρχουν ατράνταχτες έγγραφες αποδείξεις ότι υπήρξε διώκτης τους.

Η δομή και η οργάνωση της ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ψευδολόγε, είναι γνωστή ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, και δεν έχει καμία σχέση με τη δομή, την οργάνωση και την ιεραρχία των μασονικών στοών και η συμπεριφορά και η ιεραρχία των μελών της ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ δεν είχε καμία σχέση με αυτές των μασόνων, ηλίθιε. Επειδή δε είχε έδρα το εξωτερικό, όπου υπήρχαν επίσημα μασονικές στοές, αν ήταν μασονική οργάνωση, έπρεπε ΚΑΙ μπορούσε να ήταν, σύμφωνα με το αυστηρό μασονικό τυπικό, μαλάκα.
Μέχρι το 1830 δεν υπήρχε ούτε δείγμα μασόνου στην Ελλάδα. Μας κουβαλήθηκαν ρε ξεφτίλα μαζί με τα δάνεια και τον Όθωνα. Μέχρι τότε ρε πλαστογράφε, υπήρχε το αληταριό των μπέηδων, που συνεργάσθηκε με τους ευρωπαίους μασόνους και δολοφόνησαν τον Έλληνα Καποδίστρια, ξεφτιλισμένε,
ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
Χατζάρα….. Μήπως είσαι κρυπτομασόνος και δεν το ….ξέρεις???????

Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

1 Trackback or Pingback

  • Εντός Νοεμβρίου τοποθετεί τη δημιουργία του κόμματός της η Ντ.Μπακογιάννη | Διαιτες

    […] […]

Απάντηση