=== Στην αρχή, ο “ανώνυμος” κόπανος  “Agamemnonas Dervis” μας περνάει εντελώς για μαλάκες και κάφρους, και μας στέλνει το παρακάτω τηλεκατευθυνόμενο μήνυμα:

 === “Το Δέντρο της Αγάπης στις Σέρρες μεγάλωσε και άρχισαν τα ώριμα φρούτα να πέφτουν
=== Για όγδοη συνεχή χρονιά οργανώνεται στις Σέρρες Τηλεμαραθώνιος και έρανος από το Λύκειο Ελληνίδων Σερρών και τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «ΔΙΚΤΥΟ». Τόσο η αποκλειστική συνεργασία της Προέδρου του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών (συζύγου του επί δικτατορίας Δημάρχου Σερρών) με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, όσο και οι πρακτικές συγκέντρωσης και διάθεσης των χρημάτων, έχουν θορυβήσει τη Σερραϊκή Κοινωνία.
=== Το επίμαχο ζήτημα ήταν η έγκριση από το Υπουργείο Υγείας της διενέργειας και αυτή τη χρονιά του εράνου. Οι οργανωτές, παρά τη ρητή υποχρέωση να αποδώσουν αναλυτικό απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, κατέθεσαν ελλιπή στοιχεία μόλις πριν λίγες μέρες. Η νομοθεσία βέβαια επιβάλλει την υποβολή αναλυτικού απολογισμού, απόδοση ποσοστού 2% από τα ακαθάριστα έσοδα στο λογαριασμό «Πρώτων Βοηθειών» του Δήμου Σερρών, εντός 6 μηνών από την εκταμίευση του ποσού.
=== Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε, αλλά η φιλάνθρωπος κυρία του Λυκείου μαζί με το γνωστό για το ύφος της δημοσιογραφίας του τηλεοπτικό σταθμό, απαίτησαν από το Υπουργείο Υγείας να εγκρίνει εκ νέου την άδεια εράνου. Σε αντίθεση με όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια, στο Υπουργείο είναι Υφυπουργός ο βουλευτής Σερρών Μάρκος Μπόλαρης, γνωστός για τις αποκαλύψεις που έκανε στην υπόθεση Βατοπεδίου, των Γερμανικών υποβρυχίων αλλά και παλαιότερα στις Σέρρες για κυκλώματα τοκογλύφων, αρχαιοκαπήλων κλπ. Επειδή καθυστερούσε η έγκριση της άδειας ξεκίνησε ένας τηλεοπτικός πόλεμος κατά του Μπόλαρη ως υπαίτιου για την κατάσταση αυτή. Στο παιχνίδι μπήκαν  και οι τοπικοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κουτμερίδης (γνωστός από τις εξ αποστάσεως σπουδές του στη Ρουμανία και την υπόθεση των ΜΚΟ) και ο Τζελέπης ( αγροτοσυνδικαλιστής) που κατηγόρησαν τον Υφυπουργό για την αδιαφορία του ή την αντίθεσή του.
=== Η λογική όλων αυτών ήταν απλή: ως Σερραίος βουλευτής ο Μπόλαρης όφειλε να παραβλέψει τις παρατυπίες και να δώσει αμέσως έγκριση. Άλλωστε έτσι έμαθαν κάποιοι να λειτουργούν όλα αυτά τα χρόνια και αυτό το πολιτικό ήθος χαρακτηρίζει τους 2 ογκόλιθους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
=== Επειδή γνωρίζουμε το χαρακτήρα και την πολιτική δεξιοσύνη του Μπόλαρη κάτι μυρίζει η υπόθεση. Λέγεται από δημοσιογραφικούς κύκλους στις Σέρρες πως ένας έλεγχος προς τα πίσω θα αποκαλύψει πολλές κρυμμένες μπάλες, σαν αυτές που αγοράζονται από το Δέντρο της Αγάπης στην Κεντρική Πλατεία των Σερρών. Είναι αφορμή πάντως για να αρχίσει εξονυχιστικός έλεγχος σε όλους τους εράνους. Τηρούνται αναλυτικοί προϋπολογισμοί, πόσα τα έσοδα, πόσα τα έξοδα, πού πάνε τα χρήματα των δωρητών, ποιοι επιλέγονται και πώς για να ευεργετηθούν, πόσο ανιδιοτελής είναι η συμμετοχή των συνδιοργανωτών; Αλήθεια συνέβη κάτι αντίστοιχο και με τον έρανο του Ερυθρού Σταυρού και δεν έγινε ακόμη;

Μετά, ρίχνουμε την οφειλόμενη ματιά μας στην ιστοσελίδα του άθλιου Στάθη Κουτμερίδη, Βουλευτή ψευδοΠΑΣΟΚ νομού Σερρών και αλιεύουμε, την επίσης τηλεκατευθυνόμενη ανάρτησή του:

“Το Δένδρο της Αγάπης
Κάτω από αυτές τις οικονομικά δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, ιδιαίτερα τα τελευταία 2 χρόνια το Κοινωνικό-Φιλανθρωπικό Έργο του “Δέντρου της Αγάπης”, αποτελεί λειτούργημα.
Θα ήθελα να συγχαρώ το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και το ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΕΡΡΩΝ για την Φιλανθρωπική Κίνηση -Θεσμός “ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” που θα διεξαχθεί και φέτος στις 16 με 19 Δεκεμβρίου 2011, στις Σέρρες, στην Πλατεία Ελευθερίας.
“ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” ας εμπνεύσει όλους εμάς τους Σερραίους  έτσι ώστε για ακόμη μια χρονιά να χαρίσουμε από καρδιάς στους Σερραίους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα μια μικρή ηλιαχτίδα Ελπίδας και Αγάπης αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, δίνοντας όσα χρήματα μπορούμε έτσι ώστε να συγκεντρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός χρημάτων τα οποία θα διατεθούν για την περίθαλψη και ανακούφιση παιδιών και συναθρώπων μας με οικονομικά και σοβαρά προβλήματα υγείας. Καλή Επιτυχία και  Καλή Δύναμη.” Στάθης Θ. Κουτμερίδη”

Για να συμπληρώσουμε το μαύροπράσινο παζλ, από τη σελίδα του τρισάθλιου υφυπουργού υγείας Μάρκου Μπόλαρη:

Ενορχηστρωμένη εμπάθεια Λυκείου Ελληνίδων Σερρών και Αραμπατζή Κατά Μάρκου Μπόλαρη
Λόγω του Δέντρου της Αγάπης
Τιμούμε τους βουλευτές Μ.Μπόλαρη και Μ.Κόλια-Τσαρουχά για τη σθεναρή και υπεύθυνη στάση τους, στις Ορέξεις Αραμπατζή. Αποτελούν παράδειγμα για μίμηση για ιδιοτελείς και αδαείς ή αφελείς.
Θλιβερή η στήριξη Αραμπατζή των κ. Βουλευτών Τζελέπη, Κουτμερίδη και Λεονταρίδη (με πρόσχημα το «δέντρο της αγάπης»).

Η ακροδεξιού ύφους, ενορχηστρωμένη και αήθης εμπάθεια κατά του συμπολίτη μας Υφυπουργού Μάρκου Μπόλαρη από το κανάλι των Αδελφών Αραμπατζή άφησε άφωνη την Σερραϊκή Κοινωνία. Πρωταγωνίστρια της ορχήστρας η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών κ.Στέλλα Ελευθεριάδου, η οποία διατηρεί εξόχως επιλεκτικές σχέσεις με το κανάλι των πιο πάνω κυρίων.
Πρόσχημα της αήθους εμπάθειας, η ερμηνεία των προθέσεων του υφυπουργού ως προς την αδειοδότηση διενέργειας του περίφημου «τηλεμαραθώνιου αγάπης»,τη διαφήμιση του οποίου επιλεκτικά αναθέτει η κ. Ελευθεριάδου στους κ.κ.Αραμπατζή, οκτώ συνεχή χρόνια
τώρα, αποκλείοντας τα άλλα τοπικά κανάλια.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η καθυστέρηση της αδειοδότησης οφείλεται αποκλειστικά σε υπαιτιότητα του Λυκείου, το οποίο δεν προσκόμισε έγκαιρα τα υπό του νόμου προβλεπόμενα δικαιολογητικά, η σχετική δε άδεια χορηγήθηκε από τον αρμόδιο  γεν. γραμματέα του Υπουργείου μετά την αποστολή όλων των δικαιολογητικών. Σημειώνεται πως ο τρόπος οργάνωσης και διεξαγωγής του γνωστού «δέντρου της αγάπης» και του «τηλεμαραθώνιου» με την εμπλοκή διαφόρων χορηγών μεταξύ Λυκείου και «ΔΙΚΤΥΟΥ» σκανδαλίζουν εδώ και χρόνια τη Σερραϊκή κοινωνία για την «αποτελεσματικότητά» τους και αποτέλεσαν αντικείμενο δυσμενών σχολίων καθώς και έρευνας των διωκτικών αρχών, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε επίσης στον Σερραϊκό λαό η θλιβερή ανάμειξη των βουλευτών κ.κ.Κουτμερίδη, Τζελέπη και Λεονταρίδη, οι οποίοι πρόθυμα και για δικούς τους ανταγωνιστικούς ψηφοθηρικούς λόγους έσπευσαν στην προχθεσινή αήθη ενορχηστρωμένη κατά του Μάρκου Μπόλαρη εκπομπή στο «ΔΙΚΤΥΟ», να καταφερθούν κατά του συναδέλφου τους προς χάριν του κ.Αραμπατζή ,ανταποδίδοντας την αμφίβολη τηλεοπτική φιλοξενία που τους παρέχει, αγνοώντας προφανώς ότι τους εκθέτει.
Τιμώ τους βουλευτές μας Μάρκο Μπόλαρη και Μαρία Κόλια-Τσαρουχά για τη σθεναρή έντιμη στάση τους και την αντίστασή τους στις ορέξεις των Αδελφών Αραμπατζή και τα παραρτήματά τους. Αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για τους λιπόψυχους, τους άνευ λόγου και ουσίας ιδιοτελείς, ακόμη και για τους αφελώς αδαείς.

Ανήθικον Δίδαγμα: Τα ψευδοΠΑΣΟΚια των Σερρών, σκοτώνονται λυσσαλέα, μαζί και χώρια με άλλα κατάμαυρα φασισταριά, για το ποιος και με ποια τοπικά ΜΜΕ, θα ελέγχει τις εισπράξεις ενός 100% παράνομου εράνου. Ούτε σεντ να μη σταυρώσουν και σε κάθε περίπτωση, αν κανένας χαζός πάει και τους τα ακουμπίσει, ευχόμαστε ολόψυχα, στον λαιμό να τους σταθούν!!!!!!

3 Comments

 • Ο/Η Papanastasiou Alexandros λέει:

  Θα “σκάσω” όπως επιτάσσει το δημοκρατικό σου φρόνημα και η μορφωτική σου σκευή και δεν θα χάσω άλλο χρόνο με τον ιστοχώρο σου. Τα όρια της γλώσσας σου είναι τα όρια του κόσμου σου, πατραφράζοντας τον Βιενναίο μοναχικό στοχαστή του Tractatus

 • Ο/Η Papanastasiou Alexandros λέει:

  Ἀνέγνως, ἀλλ᾿ οὐκ ἔγνως· εἰ γὰρ ἔγνως, οὐκ ἂν κατέγνως Tsoutsounere. Την αρπαχτή την κάνει το γνωστό για τον τηλεοπτικό κανιβαλισμό που καλλιεργεί ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ του υμνητή της Χούντας και κολλητού του Μιχαλόπουλου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ, Αθανασίου Αραμπατζή. Αν ο γνωστός από τις μορφωτικές του επιδόσεις (Ρουμανία) αλλά και αναπτυξιακές (ΜΚΟ Πρόγραμμα Κοινοφελούς Εργασίας) βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Σερρών Στάθης Κουτμερίδης είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή δεν είναι παράδοξο. Άσπρος σκύλος, μαύρος σκύλος, όλοι οι σκύλοι μια γέννα! λέει ο λαός. Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε ο έτερος βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Νομού και Υφυπουργός Υγείας γιατί δεν θέλει να βάλει την υπογραφή του στην άθλια επιχείρηση εξαπάτησης των Σερραίων 7 χρόνια τώρα! Α! πώς σου διέφυγε ότι η κα Ελευθεριάδου, Πρόεδρος του Λυκέιου Ελληνίδων Σερρών είναι η χήρα του επί Χούντας εγκάθετου Δημάρχου Σερρών;

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   1.— Ανέβασα (αν δεν πρόσεξες) και τις δύο εκδοχές και τις απορρίπτω εξίσου.
   2,— Συμφωνούμε για τα περί τηλεοπτικού κανιβαλισμού, υμνητή της χούντας, ΜΚΟ κλπ, κλπ, κλπ
   3.— ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ, ως προς τον ρόλο και τις επιδιώξεις, του επίσης βρόμικου (για μένα) πολιτικού Μπόλαρη και μου είναι αδιάφορο αν είναι άσπρος ή μαύρος σκύλος.
   4.— Με αφήνει παγερά αδιάφορο, το ποιανού χουντικού δήμαρχου χήρα είναι η Ελευθεριάδου. Η Ελλάδα ζει μεταπολιτευτικά, μια μακρόχρονη χούντα, στην οποία πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστούν, ξεπερνώντας σε φασισμό, οτιδήποτε ξέραμε μέχρι τώρα. Αναπόσπαστο μέλος αυτού του φασιστικού, μασονικού, ναζιστικού συστήματος που ληστεύει τη χώρα, είναι και ο Μπόλαρης.
   5.— ΕΙΣΑΙ ΑΤΥΧΟΣ. Ο δρόμος μου ΚΑΙ με τον φασίστα Μπόλαρη έχει διασταυρωθεί και με έχει εκμεταλλευθεί άγρια. Έχω υποστεί πολιτικές διώξεις (που πιθανόν) δεν μπορείς να φανταστείς. Οι τελευταίες πονάνε περισσότερο και έχει αναμειχθεί ΕΝΕΡΓΑ και ο πολιτικά αλητήριος ΜΠΟΛΑΡΗΣ.
   ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΚΑΣΕ — ΜΟΥ ΞΥΝΕΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ

Απάντηση