=== Είδα πρόσφατα, ένα ζευγάρι μεσήλικων Εβραίων της Ελλάδας, να πλασάρουν από την ΝΕΤ, τον νεαρό πολιτικό Ben Blushi της ….Αλβανίας, σαν κορυφαίο ….διανοούμενο και θέλησα να μάθω για τον “Αλβανό” Μπεν (Ben). Όλα κι’ όλα, δύο τα συγγράμματα του “διανοούμενου” και στα γρήγορα, επεσήμανα τα παρακάτω αποσπάσματα στο μυθιστόρημα “Ζώντας στο νησί”, που περιλαμβάνουν την Εβραϊκή μαεστρία του διαίρει και βασίλευε, με συκοφάντηση των Ελλήνων που είχαν προσληφθεί αρματολοί από τον Αλί Πασά Τεπελενλή, με τη θεωρητική εκτέλεση του “προφήτη Μωάμεθ” από τους Έλληνες, με εύκολη μετατροπή των Ελλήνων σε Εβραίους και για τη προσχώρηση του Ιησού Χριστού στον ….Μωαμεθανισμό!!!!
=== Είναι σαφέστατος ο …..Αλβανός Μπεν!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ — ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ:
“….. ….. …..”Από όλους τους μουσουλμάνους ξέρεις κανέναν;” ρώτησε ο ιμάμης.
=== Εκείνος έξυσε το κεφάλι του και απάντησε:  “Ξέρω τον Αλί Τεπελενλή” (=Αλί Πασά).
=== “
Ποιος είναι αυτός;” ζήτησε να μάθει ο ιμάμης.
“Ο Αλί είναι ένας ληστής. Κάνει ενέδρες στις άμαξες και κλέβει τα τρόφιμα, τα εμπορεύματα, και τα ζώα, και στη συνέχεια τα πωλεί. Πήρε πρόσφατα έναν τίτλο από την Κωνσταντινούπολη και οι άνδρες του τώρα τον αποκαλούν “φύλακα των ορεινών περασμάτων.” Έχει γίνει κυρίαρχος των δρόμων και των φαραγγιών που χρησιμοποιούν τα καραβάνια και έχει προσλάβει καταζητούμενους ληστές. Κανείς δεν κλέβει τίποτα χωρίς την άδειά του. Πριν από λίγους μήνες, κατέφυγε στο σπίτι μου, όταν οι στρατιώτες του Κουρτ Πασά προσπαθούσαν να τον συλλάβουν και να τον εκτελέσουν. Τώρα φέρνει τα άλογά του σε μένα, τα οποία πρέπει να τα φροντίζω, και αυτά ήταν η αιτία να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο.”
“Μήπως ο Αλί (πασάς) είναι αυτός που σου μίλησε για το Ισλάμ;”
“Αυτός μου έμαθε. Μου είπε κάποτε ότι αν Μωάμεθ είχε έναν Αλβανό, οι Έλληνες θα είχαν σκοτώσει τον Μωάμεθ.”
Ασυγκίνητος, ο ιμάμης μουρμούρισε, “Αν Μωάμεθ είχε έναν Αλβανό, οι Έλληνες θα είχαν γίνει Εβραίοι, και οι Εβραίοι δεν σκοτώνουν τον Μωάμεθ. Τέλος πάντων, ο Μωάμεθ δεν μπορούσε να έχει ένα Αλβανό. Όλοι οι προφήτες γεννήθηκαν στην έρημο όπου δεν υπάρχει νερό και δεν έχει χειμώνα. Εδώ έχουμε άφθονο νερό και ένα μακρύ χειμώνα.”………
……  ……και έτσι, οι Χριστιανοί πρέπει να αλλάξουν την πίστη τους και να ασπασθούν το Ισλάμ. Αν ο Ιησούς Χριστός ζούσε σήμερα, θα εντασσόταν στην πίστη του Μωάμεθ.” ………..”

Ο Ben Blushi έρχεται πολύ συχνά στην Ελλάδα και έχει άριστες σχέσεις με τον Τζέφρι Παπανδρέου και το ψευδοΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ BEN BLUSHI
Ο Ben Blushi γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου 1969 στα Τίρανα. Δηλώνει ότι είναι συγγραφέας, δημοσιογράφος και …Αλβανός.
Είναι επαγγελματίας πολιτικός, μέλος και βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος!!!!
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο των Τιράνων, στο Τμήμα Φιλολογίας, ….Αλβανική Γλώσσα και Αλβανική Λογοτεχνία!!!!
Σαν δημοσιογράφος εργάστηκε στην “Εποχής μας”, σαν ανεξάρτητος συνεργάτης στη Deutsche Welle και στο ….“Ίδρυμα Τζορτζ Σόρος”.
Η επαγγελματική πολιτική του δραστηριότητα ξεκινά πολύ νωρίς, χωρίς προηγουμένως να έχει ανάλογη επαγγελματική διοικητική εμπειρία, ούτε ανάλογες σπουδές.
Το 1997 (σε ηλικία, μόλις 27 χρονών), διορίζεται από τον Φάτος Νάνο κυβερνητικός εκπρόσωπος και σύμβουλος του Προέδρου του Συμβουλίου των Υπουργών (πρωθυπουργικός σύμβουλος). Αυτή η θητεία του κράτησε μέχρι το 1999.
Το 1999-2000, διορίστηκε Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας.
Το 2001, για λίγους μήνες, υπηρέτησε Νομάρχης της περιοχής Κορυτσάς.
Το 2001-2002, διορίσθηκε Υπουργός Παιδείας και Επιστημών Αλβανίας και από το 2002 μέχρι τον Σεπτέμβριος του 2005, Υπουργός Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης.
Αφού δεν είχε καμιά σοβαρή επαγγελματική προϋπηρεσία, θα περίμενε κανείς, ότι θα είχε ξεκινήσει τουλάχιστον το συγγραφικό του ταλέντο και θα είχε καταξιωθεί πριν από την έναρξη των υπουργικών επαγγελμάτων του… ΦΕΥ…. Άργησε ο συγγραφεύ…. Το πρώτο του βιβλίο Të jetosh në ishull “Ζώντας στο νησί” το 2008 και το δεύτερο Otello, Arapi i Vlorës “Οθέλος, ο αράπης της Αυλώνας”, γράφτηκε το 2009!!!! Μάλλον περίμενε να ωριμάσει ο Σαίξπηρ που έκρυβε μέσα του!!!!
Η ουσία είναι, ότι τη παγκόσμια προώθηση των δύο και μοναδικών βιβλίων του “Αλβανού” Μπεν, την έχει αναλάβει ο Εβραίος Robert Elsie, ειδικός στην Αλβανική ιστορία και λογοτεχνία.
Και το χειρότερο και πλέον επικίνδυνο: Ο “Αλβανός” Μπεν είναι υπάλληλος του “ιδρύματος” ….Τζορτζ Σόρος
!!!!

Απάντηση