ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ - ΑΤΕ

=== ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ή ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
=== Τ-22 ΑΠΟΗΧΟΣ[ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ]

 === ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

=== ΚΑΙ ===

 === ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ “ΚΑΡΑΝΤΙ” ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

 === 11. Νov. 2005  2:59      
                === No.766  P.1
 === ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦAΛΙΣΤΙΚΗ
 === Κύριε Τριανταφυλλόπουλε,
 === Σχετικά με το θέμα της σημερινής εκπομπής σας «περί χρηματισμού» εφοριακών από την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, προς αποκατάσταση της αλήθειας, παρακαλούμε πληροφορηθείτε τα ακόλουθα :
 === Η σημερινή Διοίκηση τη Εταιρείας ανέλαβε καθήκοντα στις 17 Μαίου 2004.
 === Η δωρεάν παροχή ασφαλιστικής κάλυψης αυτοκινήτων σε μεμονωμένες περιπτώσεις υπαλλήλων της ΦΑΕ Πειραιά άρχισε το 2002. Αμέσως μόλις υπέπεσε σε γνώση της νέας διοίκησης το θέμα αυτό, τον Σεπτέμβριο του 2004, διατάχθηκε η προβλεπόμενη διενέργεια έρευνας και ελέγχου, και διαπιστώθηκε ότι η τελευταία ανανέωση της δωρεάν παροχής ασφάλισης έγινε στις 14.5.2004 (δηλαδή 3 ημέρες πριν την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα διοίκηση).  Αμέσως η νέα διοίκηση έδωσε εντολή για άμεση διακοπή της δωρεάν παροχής, ενώ ταυτόχρονα κινήθηκε η σύμφωνα με τον κανονισμό διαδικασία και επεβλήθησαν στους εμπλεκόμενους υπαλλήλους κυρώσεις και το σχετικό θέμα αναφέρθηκε στον ορισθέντα από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών επιθεωρητή.
Καθόσον αφορά στη αιτιάσεις σας, για το πρόσωπό του διευθύνοντος συμβούλου της Εταιρείας, σας ενημερώνουμε ότι ζητήθηκε από τους συνεργάτες σας να υποβληθούν επώνυμες  και έγγραφες ερωτήσεις, προκείμενου να απαντηθούν από τον κ Παυλίδη, κάτι που ουδέποτε πράξατε.
ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΤΗΣ  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ
==============================

“Τι λένε λοιπόν, ο Χατζηνικολάου, ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Οικονομέας , σε ανύποπτο χρόνο, για την διαφθορά και την φοροδιαφυγή”…. Ο ΣΠΙΝΕΛΗΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ!!!

Έχεις αντίρρηση χοντροκεφτέ ΜΠΕΝιζέλε?????

Αναρτήθηκε από ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ

Απάντηση