=== Ο κορυφαίος κατηγορούμενος για τις μίζες της DePuy, ο ορθοπεδικός καθηγητής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΥΚΑΚΟΣ, φίλος του τ. βασιλιά Κωνσταντίνου Γλυξμπουργκ, φίλος του νυν προέδρου Παπούλια, φίλος του Κρεμαστινού, φίλος του διοικητή του Αττικού Νοσοκομείου, πρώην βουλευτή του ψευδοΠΑΣΟΚ, καθηγητή Ηλία Λαμπίρη, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ότι τον σοβαντίζουν με απόλυτη αθωότητα.

 === Εκεί που όλοι μάθαμε, ότι η ΥΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ) του αμαρτωλού υπουργείου οικονομικών του ΜΠΕΝιζέλου που ήρθε από άλλον πλανήτη και δεν ξέρει αυτά που ξέρουμε όλοι μας, τον βρήκε να κατέχει 30 εκατομμύρια ευρώ αδικαιολόγητα, και ήταν έτοιμος για κακούργημα, τελικά (λέγεται) ότι το ΣΔΟΕ θα θεωρήσει ότι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ όλα τα χρήματα που είναι σε λογαριασμούς του, και ότι ΜΟΝΟΝ ….1.000 ευρώ (ναι γαμώτο!!!! μόνο 1.000€) είναι αυτά που ΔΕΝ μπορεί να δικαιολογήσει!!!!
=== Βοά το Αττικό Νοσοκομείο που εμπλέκεται στο διεθνώς αναγνωρισμένο σκάνδαλο ορθοπεδικών ειδών
DePuy (η εταιρεία έξω έχει παραδεχθεί την ενοχή της και έχει πληρώσει πρόστιμα), πως ο ΠΑΣΟΚος διοικητής Ηλίας Λαμπίρης, ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ τα στοιχεία κίνησης των χειρουργείων που του είχε ζητήσει ο εισαγγελέας και κάποιοι θα ισχυριστούν, ότι τις μέρες που γινόταν η διακίνηση, ο ντόκτορ Σουκάκος βρισκόταν με άδεια σε ….επιστημονικό συνέδριο!!!! Λες και ψάχνουν να βρούν ευθύνες του ….αποθηκάριου ή κάποιου μέλους της επιτροπής παραλαβής!!!!
=== ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΡΕεεεεε ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΡΕεεεεεε…..
=== Μη μιλάς
!!!! Φταίει μάλλον η ….καθαρίστρια των χειρουργείων, που κρατάει το σκουπόξυλο με το ζερβό το χέρι!!!!
=== Μη μιλάς…. Δεν είναι παίξε-γέλασε…. Εδώ δεν είναι ούτε καν Βαλκάνια…. Εδώ είναι το βαθύ κράτος της κεντρώας Αφρικής
!!!!
=== Μη μιλάς…. Εδώ μιλούν και συμπαραστέκονται οι καθηγητές της Ιατρικής Σχολής…. Οι γόνοι των γόνων
!!!!
=== Δεν ντρέπεσαι να αναστατώνεις τον τόπο για ….
1.000€
=== Ξέρεις ρε, πόσες μαύρες νύχτες έμεινε ξάγρυπνος ο αντισυνταγματολόγος Λοβέρδος????
=== Ξέρεις ρε, πόσες τρύπες έχει ανοιχτές και δεν μπορεί να κλείσει Απολογισμό 201
1, ο έτερος αντισυνταγματολόγος ΜΠΕΝιζέλος????

Ξέρεις ρε, πόσο μας ζηλεύουν και μας φθονούν οι ξένοι στα ξένα και δεν θέλουν να δουν ούτε έναν καθηγητή με 30.000.000€ σε τραπεζικούς λογαριασμούς????

Απάντηση