=== Τι τριτοκοσμική χώρα και κουραφέξαλα!!!! Εδώ ευθέως πρέπει να αυτοανακηρυχθούμε τεταρτοκοσμική χώρα, μπας και ηρεμήσουμε, έστω για λίγα λεπτά του ΕΥΡΩ!!!!

 === Ξεφύτρωσε λέει ιστολόγιο, από τους ….Απλήρωτους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ!!!! Καλά μιλάμε για πολύ γκαγκάδες, γιατί αυτοπροβάλλονται σαν υπηρετούντες τη γκαγκαδοσύνη, επί 15, 20 και 25 χρόνια!!!! Και μου ξεφύτρωσαν στο πιο κρίσιμο σημείο, έναρξης των διαδικασιών ανάδειξης νέου αρχιγκαγκά στο ΠΑΣΟΚ. Και θέλουν να πιστέψω, ότι υφίσταται τοιούτον είδος!!!!

 === Να υπάρχουν δηλαδή ως υπάλληλοι του κόμματος και να μην έχουν συμφάγει, ούτε μία φορά με τον αρχικοπρίτη Πάγκαλο, άντε, ούτε με τον Χρυσοχοϊδη!!!! Άντε λοιπόν, ας αναστήσουμε την Άγκαθα Κρίστι να μας λύσει το μυστήριο των συμφαγωτών του Πάγκαλου πολιτικού απατεώνα.

 === Μας απειλούν κι’ από πάνω!!!! Δεν θα αφήσουν λένε, να εκλεγεί άλλος αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ και εσαεί, θα έχουμε να κάνουμε με τον αρχιγκαγκά πάντων των αιώνων!!!! Και σαν να μην έφτανε τέτοιο κακό, γρήγορα διαπιστώνουμε και έτερα, ταυτόχρονα αντιγεννητούρια σελίδας, σαν να πάνε να στήσουν τον γνωστό “δημοκρατικό διάλογο”, σαν αυτόν που πήγε να στηθεί βλακωδώς, με τη πτώση του απατεώνα Τζέφρι Παπανδρέου.

 === Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ

 

1 2 !!!!

Απάντηση