Όλος ο χθεσινός κάλπικος κυβερνητικός καβγάς, μόνο εδώ!!!!

23 Δεκεμβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

=== Χθες ήταν Πέμπτη, 22-12-2011, αποφράδα ημέρα!!!!

 === Οι πολιτικοί ταγοί και τράγοι και κερατούκληδες και πουστρόνια του κερατά, ανακάλυψαν τις αγεφύρωτες ….ιδεολογικές διαφορές της τρύπας τους, με αφορμή ένα νομοσχέδιο, για τη πλήρη υποταγή της δικαιοσύνης στις ανώμαλες ορέξεις τους !!!!  Οι καθημερινοί βιαστές της δικαιοσύνης, βάλθηκαν να τη γκαστρώσουν με νέα αναρχικά συνθήματα περί “Δίκαιης Δίκης” και περί “καταπολέμησης της φυγοδικίας”.

 === Και για όσους δεν κατέχουν τη νομική ληστρική συμφάγωση, όπως την κατέχει ένας Πάγκαλος ή ένας Παπανδρέου ή ένας Σημίτης, ή ένας Καραμανλής και πλείστα όσα άλλα ντοκτορά επί παραγγελία, εξηγώ εν τάχει:

1.— “Δίκαιη Δίκη” είναι εκείνη, όπου ανοίγει τα μπούτια κατά πλάτος και καθ’ ύψος και κράζει στο μέσον της πλατείας συντάγματος: σκίσε με δυνάστη μου να καταλάβω τι σημαίνει διεφθαρμένη εξουσία. Κοντολογίς, είναι η πουτάνα δίκη.

2.— “Καταπολέμηση της Φυγοδικίας” σημαίνει, ότι αν κάποιος δικαστής είναι υπερβολικά περίεργος και θέλει να ερευνήσει την υπόθεση κατά νόμον, και δεν αποφασίζει στο πιτς φυτίλι, υπέρ της κάθε άρχουσας τάξης (π.χ. πετρελαιάδες, τραπεζίτες, βιομήχανοι, αεριτζήδες κλπ), αυτό θα σημαίνει ότι ο περίεργος δικαστής αποφεύγει να δικάσει την υπόθεση, χεστήκαμε για το δίκαιο, και πρέπει να πάει σπίτι του, διότι οι επενδύσεις πρέπει να γρηγορεύσουν. Και όταν λέμε επενδύσεις, σημαίνει βίαιη μεταφορά κρατικού εισοδήματος, από τα κρατικά ταμεία στις τσέπες της πλουτοκρατίας με κάθε νομιμοποιημένη παρανομία.

 === Οι εντολές της τρόϊκα δεδομένες και σε αναμονή!!!! Τα κόμματα της πόρνης τριφασιστικής εξουσίας ενημερωμένα και συμφωνημένα τα ποσοστά κέρδους τους!!!! Το νομοσχέδιο έτοιμο από τα χρυσά χέρια του φασίστα Καστανίδη, αυτουνού, που όταν περίσσεψε ως 51ος, έμεινε εκτός υπουργικού συμβουλίου και άρχισε να απειλεί ότι θα αναστήσει τον αριστερισμό του. Ο πολιτικός καθίκης!!!! Τον θυμάστε…..

 === Όμως ο διάδοχος φασίστας Παπαϊωάννου, ξέρει και αποδίδει τιμή και δόξα σε κάθε πρώην αριστερόστροφο φασίστα και αποδέχθηκε το έργο κατάργησης κάθε Δίκαιης Δίκης και εκτέλεσης κάθε δικαστή που θα διανοηθεί να ψάχνει στοιχεία για απόδοση δικαιοσύνης!!!! Όπως το αποδέχθηκαν ο Σαμαράς, ο Αβραμόπουλος, ο Δήμας, ο Καρατζαφέρης, ο Άδωνις, η Ευγενία που ζει χώρια χωρίς χωρισμό, ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, όπως το αποδέχθηκε με τον γνωστό του φασιστικό ενθουσιασμό ο ρεζίλης των σκυλιών Βορίδης!!!!!!!!

 === ΝΑΙ, ΦΙΛΟΙ μου αγαπημένοι…. Ακόμα ένα νεοναζιστικό νομοσχέδιο υποταγής και εκβιασμού συνειδήσεων, ήταν εξ αρχής συμφωνημένο, από τις συμμορίες ΠΑΣΟΚ, ΝουΔού και ΛΑ.Ο.Σ., και ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΠΑΜΨΗΦΕΙ, ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ ΛΟΥΚΑ.

 === ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΒΓΑΣ – Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ

 === Πήραν μια πολύ σημαντική απόφαση σε βάρος της δικαιοσύνης και σε βάρος του σκλαβωμένου Ελληνικού λαού, αλλά, για να μην ασχοληθεί κανένας επί της ουσίας της απάτης τους, συμφώνησαν να βγάλουν προς τα έξω μια ανύπαρκτη κατινίστικη κόντρα, για δήθεν ….ιδεολογικές διαφορές μεταξύ νεοναζιστών και νεοφασιστών και νεοσιωνιστών. Απ’ ότι ξέρω, όλοι τους στον ίδιο θεό του κλεμμένου χρήματος πιστεύουν. Σε κάθε περίπτωση, σε θεωρούν τόσο ηλίθιο, που ενώ συμφώνησαν ΠΑΜΨΗΦΕΙ να εγκρίνουν την νέα τρικομματική απάτη, δεν αισθάνονται την ανάγκη να πουν, ποια είναι η “ιδεολογική διαφορά” για την οποία έγινε ο ανύπαρκτος χαμός!!!! Έτσι φλου και την συνέχεια τη πήραν τα έμμισθα από χίλιες μεριές πρακτόρια του διεφθαρμένου συστήματος, ώστε στα δελτία και στις στημένες των Εβραίων πολιτικές εκπομπές της ΣΤΑΗ (ΝΕΤ) και του ΣΚΑΪ, να μη συζητάει κανείς το νέο κατόρθωμα της τριφασιστικής χούντας, περί κατακρεούργησης της δικαιοσύνης, αλλά ο αόριστος δήθεν ιδεολογικός καβγάς.

 === Πάντα οι στόχοι μιας χούντας χτυπάει δύο τρυγόνια. Χωνέψτε κατ’ αρχήν το παρόν και να είστε σίγουροι, ότι θα σας δείξω και το δεύτερο πτώμα, εξ ίσου σπουδαίο που πέρασε στα ψιλά γράμματα!!!! Αν δεν επαναστατήσεις θα πάθεις ακόμα χειρότερα….

Τα Φασιστόπουλα θα πάνε σινεμάααα, να δουν τον Κόνερι μηδέν-μηδέν-επτάαααα
Τα φώτα σβήσανε και βγαίνει στη σκηνή…. ο Σιν ο Κόνερι με τη Μπαρντώ γυμνήηηηηηηηη

Κι’ ενώ γινότανε χαμός στο κρεβάτι με τα πολλά νομοσχέδια, κάποιοι κατάφερναν και προλάβαιναν και έπαιζαν Μονό-Πουλί επί του καναπέους….

Απάντηση